mmlasowice Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Rozliczenie wysłałam "Lu-Gosiak". Fiona OLEWA ADOPCJĘ! O tym myślę tylko Ja razem z Wami! Fionie we łbie AMORY! Brakuje Jej Orzeszka miętoszącego namiętnie Jej uszy. Kastor i Bambo próbują amorów - ale Orzeszek był w tym LEPSZY! Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 a moze napisz jaki dlug na watku? zmobilizuje to ludzi do wplacenia grosza. jakies zdjecia beda z tych psich zabaw? Quote
irysek Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 pozwole sobie przekleic, dla nowo przybylych szukajacych zdjec ;) Quote
anett Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 mmlasowice napisał(a): Kastor i Bambo próbują amorów - ale Orzeszek był w tym LEPSZY! :evil_lol::evil_lol: Pani Magdo uwielbiam Pani relacje:loveu: Quote
wiq Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 irysek, Gosia pewnie wklei rozliczenie jak się zjawi ( a ma dużo roboty ;)) Quote
Lu_Gosiak Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 z lecznicy nie mamy juz długu, ale za to za utrzymanie Fionki zobowiazalismy sie płacic, a nie mamy zadnych stałych deklaracji, p.Magda nigdy nie upomina sie o pieniążki, co nie znaczy, że ich nie potrzebuje....dlatego pomóżcie dzieki wiq za super bazarek:multi::multi: Quote
mmlasowice Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Zrobiłam fotki i filmiki. Spróbuję powysyłać "Lu-Gosiak" i pozostałym zainteresowanym. Może mi się uda.......... Quote
wiq Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 a ja proszę o nr konta na PW, spływa już kasa z bazarku ;) Quote
wiq Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Fiona się rozwala w betach :evil_lol: a filmik mi się nie otwiera :( Quote
mmlasowice Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Coś z filmikiem nie tak - muszę udać się do fachowca.... Dzisiaj Fiona chciała iść na spacer.Kiedy wychodziłam przez furtkę z innymi psami - Fionka ruszyła za nami. Przy dzisiejszej temp. 32*C - nie miałam sił kombinować układu rodzinnego do prowadzenia jednych psów na czele- żeby Fiona szła ze mną za nimi. Może to będzie chwyt umożliwiający jej wyjście swobodne za płot? Quote
wiq Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 trzeba spróbować - to byłby duży krok do przodu :) Quote
Kamila_s Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 alez sliczna Fionkaaaaaaaa:-)))))))) i prosze jakie krolewskie wygody..na lozeczku:evil_lol::loveu::loveu: Quote
wiq Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 kilka dni temu wysłałam kasę z bazarku (50 zł), doszło? :) Quote
mmlasowice Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 "wig" z bazarku na Fionę bank zaksięgował wpłatę 50,00zł dnia 07.08.2009r. DZIEKUJĘ W IMIENIU FIONELLI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj robiłyśmy wyjście za ogrodzenie. Fiona nawet zrobiła 3 kroki sama - jednak ja musiałam w tym czasie być równa Jej poziomowi / czyli musiałam przykucnąć./ .Gdy Nela ruszyła do przodu Fiona za Nią - a ja w takiej pozycji mogłam jedynie się wyłożyć! W prawdzie trening zaczęłam o godz 20,00 jednak i tak nie obyło się bez komentarzy typu : " KTO TEMU PSU TAKĄ KRZYWDĘ ZROBIŁ? DLACZEGO ONA TAK SIE BOI ?" W wyrazie twarzy widziałam oburzenie i "dwuznaczność" tzn. czy czasem nie jest to moje "dzieło?" Quote
Lu_Gosiak Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 czyli Fionka była dzis pierwszy raz na spacerze???:crazyeye: Quote
wiq Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 na to wygląda, 3 kroki ale to już coś! :evil_lol: :multi: Quote
wiq Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Fiona, sio na spacer, w deszczowy dzień :evil_lol: Quote
Kamila_s Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 od 3 kroczkow sie zaczyna by potem pogan na dlugasny spacer!!!;);) Quote
mmlasowice Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 14.08,2009 Fionka znów jechała do lecznicy. Tym razem po to , aby przyjąć II szczepienie p.ch/ zakaźnym / za 50 zł/ oraz chipa o numerze: 985121012511234 / za 60 zł/ + 110,00 zł wydałam i czuję się w pełni bezpieczna. Widzę jaki jest los biednych zwierząt i kłopot z tym , aby UDOWODNIĆ winę ludziom wmawiającym nam - że "to nie ten pies - on jest tylko do niego bardzo podobny". W przypadku chipa NIE MA TAKICH DYSKUSJI. Quote
wiq Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 to dobrze, że Fiona oznakowana ;) a jak postępy ze spacerkami? ktoś interesuje się jej adopcją? Quote
mmlasowice Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zainteresowanie adopcją jest do momentu osobistego kontaktu - potem przerażenie i pytania ,np: "Dlaczego Ona sie tak bardzo boi? Kto Ją tak starsznie skrzywdził? Jak można było psu coś takiego zrobić? Bił ją ktoś - czy co?" W efekcie wniosek końcowy : "Pani - przecież My nie damy rady iść z Nią na spacer!" Fiona od dwóch dni zmieniła swoje zachowanie na lepsze. Zawołana przychodzi do mnie.Pozwoli sobie dać całuska w nosek. Na poufałość wybiera wieczory / po godz.20,00/- no i oczywiście "zero" świadków. Tylko Fiona - sfora i ja. Nowy wątek zbiorczy :http://www.dogomania.pl/forum/f28/kochane-mlodziutkie-sliczne-psiaczki-czekaja-w-domu-tymczasowym-144949/#post12843659 Quote
wiq Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 kurde, te wilczaste już tak mają, że lubią dożywotnie tymczasy :evil_lol: Quote
mmlasowice Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Biedny Łatek , biedny Bambo - aż piszczą gdy Fiona Ich wałkuje. Muszę wkraczać na ratunek, bo inaczej może stać się coś złego. Dla Fiony to zabawa - dla Nich tortury. Fionka rozbawiona turla nimi po trawie jak piłką. Przebiera przednimi łapami tak jak przy kopaniu tołków. Tylko ,że tym razem dołków nie kopie a przewraca tymi borokami. Kręci nimi niczym kurami na rożnie. Quote
Recommended Posts