Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fionka od trzech dni SAMA WCHODZI DO KUCHNI. Nie wołam Jej. Przychodzi i patrzy - co robimy? Badawczo obserwuje mężczyzn.
Wczoraj ,gdy wychodziłam z pozostałymi psami do lasu na spcery - pierwszy raz PISZCZAŁA za mną /stojąc za płotem/.
Nie wiem jaka będzie Jej psychika , gdy w innym domu bedzie sama. Uważam ,że należy szukać domku w parze z psem z którym jest zżyta. Adorator Orzeszek może byc kandydatem. Chociaz Ona akceptuje i samce i suki. Może równiez żyć z E-Sarą, Nelą itd

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże..... jak Ona wypiękniała u Magdy....czy Wy to widzicie? Jest taka dostojna.....i nie widac juz strachu w tych pieknych ,mądrych oczach. Dziękujemy Madziu..... przemiany jakie dokunują się u Ciebie są poprostu.....spektakularne. Jesteś WIELKA!!!!!!!!!!!!!!!!! A nasza Fiona.....PIĘKNA!!!!!!

Posted

Dzisiaj TELEWIZJA emitowała dwukrotnie report. z Krężla i Krzyczek / + tym podobne miejsca/ Oczywiście sprawczyni psiego piekła ponawia swoją działalność / tylko w innym miejscu/ Widać było na placu sporo piesków. Już nazbierała. W krótkim czasie osiągnie stan 100 - tak jak poprzednio. Tyle ,że 100 żywych / a ile zmasakrowanych?/ Do dzisiaj odkopywane są zwłoki biedaków.

Perfidnie twarzą do kamery zaparła się prawdy. Ona nic nie wie .Ona nic złego nie zrobiła. To nie Ona.
Panie Boże jesteś nie rychliwy ale sprawiedliwy. Proszę rozwiąrz ten problem , aby dramat się nie powtórzył. Nasze władze sa mało skuteczne /delikatnie mówiąc/.

Posted

:loveu::loveu:
Fiona i Satinka na łóżkach - ale udało się dziewczynom!!
Fionka wygląda cudnie:loveu:

Czy ktoś może pomóc w ogłaszaniu Fionki?

Posted

Szok!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj była u mnie w domu wizyta przedadopcyjna. dotyczyła Neli. Panie w dojrzałym wieku ogladały pozostałą sforkę. Fiona nie chciała wyjsć z sypialni. Wyprowadziłam Ją ....................na widok tych kobiet ........... podwineła ogon i zsikała się ze strachu.........po czym pomknęła spowrotem na łóżki , żeby siedziec na nim do godz popołudniowych w niedzielę!!! Panie rozpłakały się na widopk jej męczarni .... odjechały zszokowane ze słowami "będziemy w kontakcie"

Posted

Boze jaka ona ma zraniona psychike:-(moze faktycznie miala intuicje tez??Ona musi byc bardzo szczesliwa u Pani Pani Magdo czuje sie bezpiecznie czy sadzi Pani ze Fionka pokona strach przed innymi ludzmi?
Jakim CHOLERNYM PRAWEM ten potwor wznawia dzialalnosc????Kto jej na to zezwolil!!!!NIE MOZEMY WYSLAC LISTU DO WLADZ Z NASZYMI PODPISAMI ZEBY JEJ ZAKAZANO?Aby uniknac tragedii.....:placz:

Posted

Biedna Fiona:-( a więc zdecydowanie za wcześnie na nowy domek..
Nie wydaje mi się, żeby to była intuicja:shake: to po prostu nawrót panicznego strachu:-(

Posted

A jaka to organizacja??jestem z!!!!!Trzeba przeciwdzialac!!!Mnie nie udalo sie widziec tego programu ale kolezanka ogladala "ta paranoje"kiedy pani udawala "wariata"ze to nie ona!!!!:angryy:

Posted

Fiona pozwala sie głaskać:

Fiona lubi latać podczas deszczu. Jest bardzo grzeczna - gdy muszę ją
wycierać i osuszać.Niestety nie mam takich wielkich ręczników- więc
idą w ruch wyroby z okresu "PÓŹNY GOMUŁKA - WCZESNY GIEREK". Leży
sobie pokornie i czeka ,ąż stwierdzę że jest już sucha.

Posted

Postaram sie cokolwiek wyskubac na Fionke juz w nast tygodniu.Az nie chce mi sie myslec co bedzie z adopcja Fiony, ona naprawde czuje sie u Magdy zajefajnie......

Posted

Fionka kochanie w nast tygodniu cos na Ciebie wyskrobie.Jak Ty zniesiesz rozdzielenie z Magda kiedys:placz:to widac jak ja pokochalas, ak po swojemu, niesmialo....