Lu_Gosiak Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 mmlasowice napisał(a):Patrzę przez okno i co widzę? Fiona jako pierwsza zasuwa z wiaderkiem w pysku , za nią reszta czelotki również z wiaderkami!!! Teraz będę lała im wodę do reklamówek... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbiam te posty mmlasowice Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Wklejam Wam zdjecia Julki...czy nie jest podobna do Fionki?? Jola mi wczoraj wyslala najnowsze zdjecia:loveu::loveu:czy nie jest przepiekna????????:loveu: Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 i email od Joli;) Czesc Kamilko, przesylam świeże zdjecia naszej Kseni, juz troszke urosla ale nadal jest bardzo slicznym i madrym szczeniaczkiem. Uspokoila sie i wszystkie problemy jakie mielismy z nia na poczatku mminely a jej ulubiionym zajeciem jest ciagle podgryzanie nas i obszekiwanie sasiadow. Jednym slowem jest urocza. Pozdrawiam Jola Quote
Kamila_s Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 a tutaj Atos...to zdjecie wzielam z galerii Ani,u ktorej jest Atos....Beatko..Ania mi pisala,ze Ci przesyla najnowsze zdjecia Atoska i filmiki...czy to prawda?????????? Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 jeju ale te kluchy porosły a Ksenia jaka jest przepiekna!!!:loveu::loveu: trzeba rozgłaszac Fione i porobić jej ogłoszenia w takim razie Quote
mmlasowice Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dzisiaj była u mnie z rana Pani z dowodem wdzięczności - przepięknym bukietem kwiatów - i skupiła swoją uwagę na Fionie. Zapytała mnie "Ona się już nie boi?" "Nie boczy się na mnie!" Patrz Pani - nie ucieka tylko idzie za nami!" Przedtem tylko spojrzałam już Jej nie było" Faktycznie - Fionka szła za nami przez plac w bliskiej odległości. Wcale nie trzęsła się , nawet język do uśmiechu wywaliła. Ja tych zmian tak bardzo nie zauważam , bo jestem z Nią stale. Trzeba już rozglądać się za domkiem dla Niej. Nie chcę powtórki sytuacji z Nelą. P.S. W tej chwili leży pod bramą. Już wykazuje zapędy do opuszczenia terenu metodą podkopu.A kopać to Ona potrafi - oj potrafi!!! Quote
tocha Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jakie to pieknosci powyrastaly no:razz:Oby tylko dbali o Atosia jak dzidzia im sie urodzi:mad: Quote
tocha Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Juleczka jakos na ...szczesliwsza wyglada....?wypielegnowana ze hohoho Quote
tocha Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Fionko Ty moja ksiezniczko ,Ty to tylko na salony powinnas isc:lol:jestes przepiekna sunia, mysle ze nim wroce bedziesz juz miala domek, za piekna jestes by czekac...sciskam Cie mooocno Quote
mmlasowice Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 "tocha" - a może Ona tak pięknieje wyłącznie dla Ciebie? Dzisiaj rano przysunęła się do mnie w łóżku i zaczęła lizać jak szczeniak. Rozumiem przez to ,że zaczyna OKAZYWAĆ potrzebę uczuć. Przedtem to tłumiła w sobie. Strach był Jej jedynym odczuciem. Quote
tocha Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Bardzo bym chciala zeby Fionka u mnie znalazla domek, ale ja do kraju wroce za okolo 1.5 roku wiec to znacznie za dlugo zeby ta kochana panna az tyle czekala:placz:ale jesli do wakacji nie znajdzie domku to ja odwiedze jak bede w Polsce na letnim urlopie:lol: Quote
mmlasowice Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Fiona już dwie noce spała z moim mężem!!!!!!!!!! Nie uciekała! Ogonek miała lekko uniesiony! Zadomowiła się na tyle, że przyjmuje zachowania Neli i zaczyna - ogryzać wiklinowe legowisko - - " - męskie buty - rwać pościel / zerkając bokiem na mnie - badawczo/ Wchodzi do domu i podchodzi na hasło - "FIONA CHODŹ - CHODŹ TUTAJ". takim sposobem sama przychodzi do domu. Nie muszę schodzić po Nią do ogrodu. Noszenia na rękach od dawna nie ma. Nadal jednak nie opuszcza posesji. Zmieniła się po odejściu Pepsiego / Jego Pani wczoraj wróciła/ i Perełki / wyadoptowana wczoraj/. Wszystkie psy sa osowiałe i tylko śpią. Rano szukały ich w ogrodzie , nie znalazły i przyszły do mnie smutne : wzrokiem pokazywały ,żeby im pomóc znaleźć. Quote
Lu_Gosiak Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Wieści wspaniałe, tylko teraz domek potrzebny ......Fiona bedzie w nowinach Lublinieckich zobaczymy czy ktoś odpowiedni zadzwoni - oby przy okazji zapraszam na bazarek jutro koniec!!!!! Quote
wiq Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 super ;) ja probuje jej i niko zrobic ogloszenia, ale komp mi zdychaaaa :chainsaw: Quote
tocha Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Brawo!!!!Zuch dziewczynka F ionka i SUPER P.Magda bo to wszystko Pani zasluga!!!!!:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 z allegro narazie zero odzewu......a co u Fiony???? Quote
dogomaniak 44 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cieszę się,jak czytam o Fionce takie dobre rzeczy.Pozdrawiamy Fionkę ,Sonia i ja Quote
Recommended Posts