anett Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Fiona z dziećmi prosi o pomoc!!! Ta sunia musiała przeżyć koszmar:-( - dopiero uczy się ufać człowiekowi i bardzo powoli przełamuje paraliżujący ją strach:shake: Potrzebuje pilnie DT a maluchy potrzebują szansy na normalne życie! Quote
Lu_Gosiak Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Słodkie maluszki :loveu::loveu: proszą o pomoc!!!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czy nie znajdzie sie nikt kto mógłby wziaść na dt Fionę z maluszkami, mamy juz dla nich domki, wystarczy zeby sie odchowały jakies 8 tygodni wnormalnym domku a nie małej, ciasnej klatce,.....?? PROSIMY O DT NAWET PŁATNE!!!!! Quote
żabusia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Zmieńcie zatem tytuł na adekwatny, typu: "Pilnie poszukujemy DT dla ... na okres ... " Coś takiego Quote
Lu_Gosiak Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 maluszki juz wychodzic chca z budy i niestety czeka je mała okropna klatka:shake::shake::shake: może jednak znjadzie sie ktos kto może wziąść całą 3 na jakis czas??? Quote
Lu_Gosiak Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Szczeniaki - parka - mają obecnie 3 tygodnie, mamy juz dla nich zaklepane domki, potrzebujemy tylko 5 tygodni tymczasu by nie dorastały w takich warunkach czy ktoś może pomóc????? Quote
Lu_Gosiak Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 do góry maluszki, może ktoś sie nad wami zlituje i da wam schronienie na 5 tygodni Quote
anett Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: CUDA!!:loveu::loveu: po prostu CUUUUDNE wielkie, grubaśne niedźwiadki!!!:loveu::loveu: Quote
pixie Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 napiszcie do Wiosny w Kluczborku tj o 52 km od Lublinca ma hotelik wprawdzie gdzies dzis czytalam ze zostal jeden kojec..ale pisala o duzym psie...moze dla suni z maluchami znajdzie jakies pomieszczenie cieple i wieksze niz ta buda edit; juz wyslalam do Wiosny wiadomosc z linkiem do watku via GG, pewnie sie niebawem pojawi Quote
nescca Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 WIOSNAAAAAAAAA.....................czekamy na Ciebie Quote
wiosna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jestem, przeczytałam. Miejsca właśnie się zajęły, więc mogę wpisać Was na 1. pozycję w kojejkę i czekamy. Jak cokolwiek się ruszy, dam Wam znać. Być może Timo, pies, który na dniach ma przyjechać, będzie mieszkał z innym staruszkiem, wtedy miejsce będzie na już - jeśli nie, trzeba będzie poczekać. Quote
Lu_Gosiak Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 no to w takim razie czekamy........ biedna, samotna psia rodzinka prosi o pomoc!!!!! Quote
anett Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Piękne zdjęcia !!! Fiona:loveu::loveu: taka biedna sunia po przejściach, oby jak najszybciej zaznała troski i miłości swojego człowieka... Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fiona ma szanse na hotelik u Wiosny:loveu::loveu: wreszcie może się otworzy i zobaczy, że nie każdy człowiek to sadysta - niewiem co ona przeszła jej historia jest tajemnicą ale wiem jedno - na pewno nie ma miłych wspomnień związanych z człowiekiem...na początku przy próbie pogłaskania nie oddychała, teraz - po 3 miesiacach pracy jest lepiej ale dalej daleka droga - przynajmniej w schroniskowych warunkach, dlatego ten hotelik to jej szansa, szansa na normalne życie bez strachu............PROSZE WSPOMÓŻCIE GROSZEM !!!!!! miesięcznie na Fionę potrzebujemy 300zł - 300zł to dla niej szansa na radosne życie Quote
Kamila_s Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nesca jestem:loveu: tymczas jak checie ..moze je wziac moja mama;) mamy w domu kotka,ale sa 3 pokoje ,a moja mama to maniaczka psow i kotkow..co Wy na to???;) Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nescca, czy widzisz ten sam wpis Kamilki, co ja??? :loveu: :-o Quote
majqa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Idę szukać szczęki. Wielkie dzięki Kamilko, przez Ciebie musze kupić Corega Tabs. :evil_lol: Quote
Kamila_s Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 na powaznie...:eviltong: nie wiem czy dokladnie czytalam bo dopiero trafilam na watek;) tymczas jest potrzebny dla maluchow czy dla mamusi???? ten tymczas u mojej mamy trzymam tak w rezerwie...;) wierzecie mi,ze psiniki beda mialy opieke najlepsza pod sloncem i zostana zamiziane na amen!!!;) Quote
Lu_Gosiak Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 co??????? Kamila Ty na poważnie?????? Quote
Kamila_s Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 nesca serio:evil_lol: bede jutro z ranca mame atakowala... powiedz mi tylko dokladnie dla jakich psiulek ten tymczas i na jaki okres??? moja mamuska bedzie sie juz szykowala na przyjecie;);) przy okazji poznasz moja mamuske,ktora zagada i zacaluje Cie na amen;):eviltong: Quote
nescca Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Kamcia.....Ty serio? Pogadaj moze z mamcią ....zapytaj :)..... ale czekam niecierpliwie. Boże....Ty jesteś niesamowita. Dobrze wiedziałam,że Ciebie trzeba mieć na swoim wątku..... Szalona Głowo. O Twojej mamie słyszałam wiele....i wiem ,że to najlepsze miejsce na świecie dla życiowych zwierzęcych rozbitków. Potrzebujemy domk,u dla mamy i jej 2 dzieci....ale dzieci za t 5 tyg trafią do nowych domkow. Już je mamy. Fionka raczej musiala by zostac trochę dłużej. Dopoki nie nzjadziemy jej najlepszego domku pod słońcem Quote
Recommended Posts