Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fiona z dziećmi prosi o pomoc!!!
Ta sunia musiała przeżyć koszmar:-( - dopiero uczy się ufać człowiekowi i bardzo powoli przełamuje paraliżujący ją strach:shake:
Potrzebuje pilnie DT a maluchy potrzebują szansy na normalne życie!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy nie znajdzie sie nikt kto mógłby wziaść na dt Fionę z maluszkami, mamy juz dla nich domki, wystarczy zeby sie odchowały jakies 8 tygodni wnormalnym domku a nie małej, ciasnej klatce,.....??

PROSIMY O DT NAWET PŁATNE!!!!!

Posted

napiszcie do Wiosny

w Kluczborku tj o 52 km od Lublinca ma hotelik
wprawdzie gdzies dzis czytalam ze zostal jeden kojec..ale pisala o duzym psie...moze dla suni z maluchami znajdzie jakies pomieszczenie cieple i wieksze niz ta buda

edit;
juz wyslalam do Wiosny wiadomosc z linkiem do watku via GG, pewnie sie niebawem pojawi

Posted

Jestem, przeczytałam.

Miejsca właśnie się zajęły, więc mogę wpisać Was na 1. pozycję w kojejkę i czekamy.
Jak cokolwiek się ruszy, dam Wam znać.

Być może Timo, pies, który na dniach ma przyjechać, będzie mieszkał z innym staruszkiem, wtedy miejsce będzie na już - jeśli nie, trzeba będzie poczekać.

Posted

Fiona ma szanse na hotelik u Wiosny:loveu::loveu: wreszcie może się otworzy i zobaczy, że nie każdy człowiek to sadysta - niewiem co ona przeszła jej historia jest tajemnicą ale wiem jedno - na pewno nie ma miłych wspomnień związanych z człowiekiem...na początku przy próbie pogłaskania nie oddychała, teraz - po 3 miesiacach pracy jest lepiej ale dalej daleka droga - przynajmniej w schroniskowych warunkach, dlatego ten hotelik to jej szansa, szansa na normalne życie bez strachu............PROSZE WSPOMÓŻCIE GROSZEM !!!!!!
miesięcznie na Fionę potrzebujemy 300zł - 300zł to dla niej szansa na radosne życie

Posted

na powaznie...:eviltong:
nie wiem czy dokladnie czytalam bo dopiero trafilam na watek;)
tymczas jest potrzebny dla maluchow czy dla mamusi????

ten tymczas u mojej mamy trzymam tak w rezerwie...;)
wierzecie mi,ze psiniki beda mialy opieke najlepsza pod sloncem i zostana zamiziane na amen!!!;)

Posted

nesca serio:evil_lol:
bede jutro z ranca mame atakowala...
powiedz mi tylko dokladnie dla jakich psiulek ten tymczas i na jaki okres???
moja mamuska bedzie sie juz szykowala na przyjecie;);)
przy okazji poznasz moja mamuske,ktora zagada i zacaluje Cie na amen;):eviltong:

Posted

Kamcia.....Ty serio? Pogadaj moze z mamcią ....zapytaj :)..... ale czekam niecierpliwie. Boże....Ty jesteś niesamowita. Dobrze wiedziałam,że Ciebie trzeba mieć na swoim wątku..... Szalona Głowo. O Twojej mamie słyszałam wiele....i wiem ,że to najlepsze miejsce na świecie dla życiowych zwierzęcych rozbitków. Potrzebujemy domk,u dla mamy i jej 2 dzieci....ale dzieci za t 5 tyg trafią do nowych domkow. Już je mamy. Fionka raczej musiala by zostac trochę dłużej. Dopoki nie nzjadziemy jej najlepszego domku pod słońcem