Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia Fionki z Funtem rottkiem przesyłam Gosi / ja nie potrafię wklejać na wątek/. Rottek tak jak pozostałe psy oszalał z radości na ponowny widok Fiony. Fionka jednak przerosła go swoją werwą. Nie nadążył za nią w zabawie. W końcu przysiedli na schodach i romantycznie obserwują świat /foto/.

Dla zainteresowanych podaję numer konta:
---------------------------------------------
FOZ "ULGA W CIERPIENIU " FUNDACJA OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI SKRZYWDZONYMI PRZEZ LUDZI
Nr konta : 24 8463 0005 2001 0001 2045 0001
-------------------------------------------
dopisek : "darowizna na cele statutowe fundacji - Fiona - Dingo- Reksio-Łatek-Saba-Gucio-Fafik"
--------
dopisek z imieniem psa lub bez - do wyboru

W imieniu psów dziękuję - oraz informuję ,ze sprawozdanie do Urzędu Skarbowego za rok 2009 zostało złożone w marcu zgodnie z ustawowymi wymogami. Sprawozdanie merytoryczne zostanie złożone w czerwcu.

Posted

Nie zrobiłam zdjęć Fiony ze staruszkiem Dingo ze względu na jej chęć usunięcia go z posesji. Tak szczekającej z wyciągniętą szyją " jak żyrafa" jeszcze nie widziałam.

Biedak odszczekał do niej ledwo co dwa razy i wrócił na swoje legowisko.
Foto Dinga obrazuje jego stan i potrzeby.We wtorek otrzymam pozostałe wyniki badań analitycznych i wtedy z pełnym kompletem informacji umieścimy go na naszej stronie www oraz wykonamy aukcję charytatywną.
Gosiu - jeżeli jest to możliwe - proszę wklej jedno jego zdjęcie.

Posted

oczywiście juz wklejam Dingo...widzialam Go na zywo - biedny stary schorowany psiak, jednak na widok Magdy machnal ogonem..widac, ze chcialby jeszcze pozyc bez bólu...jednak te jego stawy to instny koszmar...widac, ze zycie Go nie oszczedziło niestety,...
[IMG]http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSCF9004zmniejszone.jpg[/IMG]

Posted

Biedactwo..... ale On chce życ. Machal na mmlasowice ogonem. Nam dal sie poglaskac. Probowal wstawac. Oby jeszczed bylo mu dane pocieszyc sie zyciem bez bolu i niepewnego losu :(

Posted

Witam wszystkich! Wchodze na wątek Fionki i co czytam??? Fionka ma swój domek,barrrrdzo sie cieszymy z Sonią,już Gosiu i Beatko nie musicie sie o nia martwić.I bardzo dobrze.Pozdrawiam i dzięki P.Magdzie.

Posted

Tak, jak obiecałam, swoją ostatnią, majową deklarację na Fionkę wpłaciłam na konto Fundacji (dla Fiony i Dingo). To na dobry początek w swoim domku....

Posted

P-K Genowefa napisał(a):
Witam wszystkich! Wchodze na wątek Fionki i co czytam??? Fionka ma swój domek,barrrrdzo sie cieszymy z Sonią,już Gosiu i Beatko nie musicie sie o nia martwić.I bardzo dobrze.Pozdrawiam i dzięki P.Magdzie.

dzieki pani Genowefo!!:D:D również pozdrawiam serdecznie

Posted

zamieszczam na prosbe nesci rozliczenie Fionki:
03.25 Anawa 30 zł
04.16 Anawa 30 zł
04.19 Szatotka 10 zł
04.22 wiq 30 zl
04.22 nesca 30zł
04.22 Layla 100 zł
razem 230zł

niewiem czy juz jest faktura za pobyt Fiony w Obornikach...

Posted

Fionka rządzi na całego . Ostatnio zajmuje się naszymi pantoflami , czego wcześniej nie robiła.

Powstał problem - Radom błaga o miejsca dla podtopionych psów. U mnie nie ma szans - czy ktoś ma jakiś tymczas dla bezdomnych? Jeden jest wychudzony i ma złamaną łapę. Drugi przerażony biega w kółko. Trzy psy pozostały w zalewisku po ewakuacji starszych opiekunów. Policja szuka ratunku - a ja przekazuję dalej.Mam 8 podopiecznych - mioty kocie mnożą się na potęgę...Remont trwa...naprawdę jestem bezradna! W przyszłą sobotę wesele....

• 2 weeks later...
Posted

Kochan Fionko, bardzo sie ciesze ze wrocilas do Magdy jako do domu stalego.I mam nadzieje ze juz przeniegdy nie bedziesz miala tak "zrezygnowanych"oczek jak w hotelu.
Badz szczesliwa, brykaj radosnie i jesli tylko bede miala szanse Cie odwiedzic napewno to zrobie.Buziaki od ciotki Moniki:lol:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='tocha']Kochan Fionko, bardzo sie ciesze ze wrocilas do Magdy jako do domu stalego.I mam nadzieje ze juz przeniegdy nie bedziesz miala tak "zrezygnowanych"oczek jak w hotelu.
Badz szczesliwa, brykaj radosnie i jesli tylko bede miala szanse Cie odwiedzic napewno to zrobie.Buziaki od ciotki Moniki:lol:[/QUOTE]

Co nowego u Fioni? Sa jakies fotki?

Posted

[quote name='wiq']też ostatnio mi Fiona przyszła na myśl ;)
Pani Magdo, zagląda Pani jeszcze na dogomanię? ;)[/QUOTE]

Czesto o Fioni mysle, moze p. Magda sie odezwie, mysle, ze wszystko OK!!!