anett Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Szarotka napisał(a):A rozmawialiscie z Alina S?? czesc psow trzyma w domu. Ja rozmawiałam, niestety w domu nie ma już miejsc. Quote
Szarotka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 anett napisał(a):Ja rozmawiałam, niestety w domu nie ma już miejsc. A nic sie nie zwalnia ?? Quote
Lu_Gosiak Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 dzis wyslalam Fione do gazety Dziennik Zachodni zawsze mam z tego spory odzew - bedzie w piatek....jak to nie pomoze to ja juz nie mam pomysłu Quote
anett Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzis wyslalam Fione do gazety Dziennik Zachodni zawsze mam z tego spory odzew - bedzie w piatek....jak to nie pomoze to ja juz nie mam pomysłu kciuki, czary i dobre fluidy mocno wskazane:kciuki::kciuki: Quote
Szarotka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Trzymam kciuki i podaje dobre przyklady panicznie bojazliwych psow, ktore sie bardzo poprawily: Dora i Pirat u Jamora i tez ostatnia bomba sezonu to Ogonek vel Yogi :):) Quote
mmlasowice Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Na jakiego psa darowiznę wpłaciła pani Małgorzata K.? Quote
wiq Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 ponawiam pytanie o adopcję zagraniczną: jak się na to zapatrujecie? tutaj raczej chętnych nie znajdzie, nawet na wątku zainteresowanie znikome. nie mówiąc o zainteresowaniu potencjalnych nowych właścicieli... Quote
nescca Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To nie jest dobry pomysl..... Fiona tu nie daje rady a co dopiero za granica. Myślę ,że szybko by się Jej pozbyto. Znam takie przypadki....niestety :( Quote
mmlasowice Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Miałam już odzew z zagranicy - ,żeby nie dosyłać Im kłopotu w postaci polskich psów. Uważają ,ze mają swoje nawet rasowe - dla , których nie ma miejsca w rodzinach.Odezwała się jakaś organizacja z Niemiec , gdy napisałam na DOGO - że DONGO jedzie do NIEMIEC!!! Quote
mmlasowice Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Wczoraj wyadoptowałam Kruszynkę - o godz 23,00 juz miałam kolejnego mix jamnika przemarzniętego / przywieżli go dobrzy ludzie/ Dobroć pochwalam - alem samą dobrocią doprowadze rodzinę do katastrofy finansowej..............Tego nikt nie rozumie? Quote
NaamahsChild Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Moim zdaniem warto spróbować. Wiele niedopcyjnych psów z dogo odnalazło swoje domy dzięki niemieckim fundacją. Co do tego jak Fiona zareaguje - nie ma znaczenia, czy będą to Niemcy czy Polska - dla niej to i tak będzie ogromny szok. A on MUSI nastapić, bo jej czas się kończy.. Quote
nescca Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Popieram Mmlasowice. Jeśli Fionie nie wyjdzie w niemczech to wiadomo,że z nią koniec. Jeśli niefortunnie trafi w polsce...zawsze możemy ja odebrać. Quote
anett Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Szarotka napisał(a):A co ma byc jutro ?????????????????/ Jutro będzie ogłoszenie Fiony w lokalnej gazecie, z której jest całkiem niezły odzew:lol::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 noo mam nadzieje, ze telefon bedzie dzwonil...Fionka juz raz byla ale Nikt sensowny nie zadzwonil...tylko kojec w dzien i ieganie w nocy czyli praktycznie zero kontaktu z człowiekiem mmlasowice zgodziła sie przedłuzyc termin Fiony na zabranie - OGROMNE DZIEKI P. MAGDO :Rose:- alle musimy nazbierac min 200zł miesiecznie deklaracji - to i tak b.mało - prosimy o pomoc:help1::modla::modla::modla: narazie mamy miesieczne deklaracje: wiq - 30zł nesca - 30zł brakuje 140zł Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Trzeba watek rozeslac. Ja narazie rozsylam Hero, ktory siedzi w schronie, gdzie jest tragicznie zimno. (:(: Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Fiona do gory. Fiona prosi o wsparcie :(:( Quote
nescca Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dajcie grosik na Fioneczke...... Jeszcze chociaz ze 140 zl stalych deklaracji :)... PLISSSSSSSSSS Quote
Recommended Posts