mmlasowice Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Dzieki Bogu na razie mam mozliwość obserwacji zachowań zwierzat i cieszę się z tego niezmiernie. Fionka potrafi tak specyficznie okazać radość z porannego spotkania z całą sforą, że az dziwnie się patrzy na jej podskoki radości.Murzyn próbuje Fionę nasladować. I tak te dwa wielkie psy brykają jak szczeniaki wśród malców.Fionka przednimi łapkami próbuje glaskacć mniejsze od siebie. Ma przy tym tak szczery uśmiech-trudno to słowami opisać.Ona cieszy się całym ciałem. Oczywiście na mojego męża szczeka barytonem Quote
Aleksandra Bytom Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 mój terier dziś po raz pierwszy brykał jak głupi z naszym szczeniakiem,trzeba przyznać że młody go do tej zabawy dzielnie prowokował od rana hehe a co do Fionki to im więcej o niej czytam tym bardziej przypomina mi moją Otaczkę [*] Quote
Od-Nowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 zima idzie, może ktoś zakocha się w gorącym sercu Fionki Quote
wiq Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 anett, pamiętasz o plakaciku? :oops: chcę poobklejać tramwaje trochę, może nie dostanię mandatu :evilbat: Quote
mmlasowice Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Fotki Fionki przemailowałam do "Lu-Gosiak". Gosia wstawia je bo ja nie potrafię. U nas już prawdziwa zimna jesień. Wieczory nie są przyjemne. Quote
anett Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wiq nie tylko pamiętam ale siedzę nad nim od 2 nocy i idzie mi to jak...:wallbash: postaram się dziś coś sklecić.. edit:skleciłam Quote
Aleksandra Bytom Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ale fajowy plakacik, czy ja mogłabym go sobie wydrukować i u mnie np. w parku porozklejać? tam się dużo osób przewija z psami, dziećmi, może wpadnie komuś w oko? Quote
mmlasowice Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Plakacik jest super!!!!!!!!!!!!!!!!! Może Gosia będzie miała szczęście i do Niej rozdzwonią się telefony w sprawie adopcji. Mam prośbę - Gosiu- nie przekazuj ludziom mojego numeru komórki tylko adres domowy. Jeżeli ktoś zechce naprawdę psa - przyjedzie napewno !!! Tak zrobiłam z kotami. Ty mnie zawiadom o wizycie. Podawanie kolejnego numeru do domu , gdzie znajduje się pies zniechęca ludzi i sprawa się rozmywa. Ja również wydrukuję i rozwieszę nowy plakat o Fionce. Quote
wiq Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='anett']Wiq nie tylko pamiętam ale siedzę nad nim od 2 nocy i idzie mi to jak...:wallbash: postaram się dziś coś sklecić.. edit:skleciłam piękny! drukujemy i rozwieszamy! dzięki! :Rose: [quote name='Aleksandra Bytom']ale fajowy plakacik, czy ja mogłabym go sobie wydrukować i u mnie np. w parku porozklejać? tam się dużo osób przewija z psami, dziećmi, może wpadnie komuś w oko? nawet nie pytaj, tylko drukuj i rozwieszaj ile wlezie:eviltong: też na przystankach warto powiesić, mnóstwo ludzi się przewija.. [quote name='mmlasowice']Plakacik jest super!!!!!!!!!!!!!!!!! Może Gosia będzie miała szczęście i do Niej rozdzwonią się telefony w sprawie adopcji. Mam prośbę - Gosiu- nie przekazuj ludziom mojego numeru komórki tylko adres domowy. Jeżeli ktoś zechce naprawdę psa - przyjedzie napewno !!! Tak zrobiłam z kotami. Ty mnie zawiadom o wizycie. Podawanie kolejnego numeru do domu , gdzie znajduje się pies zniechęca ludzi i sprawa się rozmywa. Ja również wydrukuję i rozwieszę nowy plakat o Fionce. trzymam kciuki, żeby się w końcu udało.. :Thumbs: Quote
Od-Nowa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 musi być jakiś numer telefonu przecież podany. zanim człowiek zdecyduje się zaadoptować chciałby usłyszeć kilka słów o psie. Od telefonu do wizyty daleka droga ale to najłatwiejszy kontakt Quote
anett Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Fajnie, że plakacik się podoba; żeby tylko był jakiś konkretny odzew:roll: a namiary na Gosię to tak dałam z rozpędu, jak wszędzie:evil_lol: Quote
Kamila_s Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 przypominam wam jeszcze o Julci,ktora niedlugo tez bedzie bez domu.....:shake::shake: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 a czy można prosić w miarę możliwości - o wersję tego plakaciku z tłem białym i tymi napisami, które są obecnie białe na czarne? nie mam możliwości wydrukowania - jeden gdzieś bym zrobiła a resztę skserowała. Przy tym zlałoby się tło z resztą. :modla::cool3: Quote
madziamn Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 śliczne fotki ślicznej suni Fionulki:loveu:. Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 bardzo dobre zdjęcia, widać i całą sylwetkę i mordkę. do ogłoszeń doskonałe oby się wreszcie ktoś zakochał w Fionce ! Quote
anett Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Od-Nowa napisał(a):a czy można prosić w miarę możliwości - o wersję tego plakaciku z tłem białym i tymi napisami, które są obecnie białe na czarne? nie mam możliwości wydrukowania - jeden gdzieś bym zrobiła a resztę skserowała. Przy tym zlałoby się tło z resztą. :modla::cool3: jasne:lol::lol: tylko chwilkę potrwa bo nie mam możliwości edytowania, muszę zrobić Od-nowa:lol::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 dzięki wielkie :Rose::ghost_2::lol: poczekam Quote
anett Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 [quote name='Od-Nowa']dzięki wielkie :Rose::ghost_2::lol: poczekam nie ma za co:lol: super, że Fionka będzie tak reklamowana:multi: wersja czarno-biała Quote
Od-Nowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 super!! jutro wydrukuję i oplakatuję kawałek miasta. W środę będę też w Legnicy, to wezmę kilka ;) Quote
Ewa i flatki Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 No, teraz to się na pewno uda :evil_lol: Quote
Recommended Posts