Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki Bogu na razie mam mozliwość obserwacji zachowań zwierzat i cieszę się z tego niezmiernie. Fionka potrafi tak specyficznie okazać radość z porannego spotkania z całą sforą, że az dziwnie się patrzy na jej podskoki radości.Murzyn próbuje Fionę nasladować. I tak te dwa wielkie psy brykają jak szczeniaki wśród malców.Fionka przednimi łapkami próbuje glaskacć mniejsze od siebie. Ma przy tym tak szczery uśmiech-trudno to słowami opisać.Ona cieszy się całym ciałem.
Oczywiście na mojego męża szczeka barytonem

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój terier dziś po raz pierwszy brykał jak głupi z naszym szczeniakiem,trzeba przyznać że młody go do tej zabawy dzielnie prowokował od rana hehe a co do Fionki to im więcej o niej czytam tym bardziej przypomina mi moją Otaczkę
[*]

Posted

Plakacik jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może Gosia będzie miała szczęście i do Niej rozdzwonią się telefony w sprawie adopcji.
Mam prośbę - Gosiu- nie przekazuj ludziom mojego numeru komórki tylko adres domowy.
Jeżeli ktoś zechce naprawdę psa - przyjedzie napewno !!! Tak zrobiłam z kotami.
Ty mnie zawiadom o wizycie. Podawanie kolejnego numeru do domu , gdzie znajduje się pies zniechęca ludzi i sprawa się rozmywa.
Ja również wydrukuję i rozwieszę nowy plakat o Fionce.

Posted

[quote name='anett']Wiq nie tylko pamiętam ale siedzę nad nim od 2 nocy i idzie mi to jak...:wallbash:
postaram się dziś coś sklecić..

edit:skleciłam

piękny!
drukujemy i rozwieszamy! dzięki! :Rose:

[quote name='Aleksandra Bytom']ale fajowy plakacik, czy ja mogłabym go sobie wydrukować i u mnie np. w parku porozklejać? tam się dużo osób przewija z psami, dziećmi, może wpadnie komuś w oko?

nawet nie pytaj, tylko drukuj i rozwieszaj ile wlezie:eviltong:
też na przystankach warto powiesić, mnóstwo ludzi się przewija..

[quote name='mmlasowice']Plakacik jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może Gosia będzie miała szczęście i do Niej rozdzwonią się telefony w sprawie adopcji.
Mam prośbę - Gosiu- nie przekazuj ludziom mojego numeru komórki tylko adres domowy.
Jeżeli ktoś zechce naprawdę psa - przyjedzie napewno !!! Tak zrobiłam z kotami.
Ty mnie zawiadom o wizycie. Podawanie kolejnego numeru do domu , gdzie znajduje się pies zniechęca ludzi i sprawa się rozmywa.
Ja również wydrukuję i rozwieszę nowy plakat o Fionce.

trzymam kciuki, żeby się w końcu udało.. :Thumbs:

Posted

musi być jakiś numer telefonu przecież podany.
zanim człowiek zdecyduje się zaadoptować chciałby usłyszeć kilka słów o psie. Od telefonu do wizyty daleka droga ale to najłatwiejszy kontakt

Posted

a czy można prosić w miarę możliwości - o wersję tego plakaciku z tłem białym i tymi napisami, które są obecnie białe na czarne?
nie mam możliwości wydrukowania - jeden gdzieś bym zrobiła a resztę skserowała. Przy tym zlałoby się tło z resztą.
:modla::cool3:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a czy można prosić w miarę możliwości - o wersję tego plakaciku z tłem białym i tymi napisami, które są obecnie białe na czarne?
nie mam możliwości wydrukowania - jeden gdzieś bym zrobiła a resztę skserowała. Przy tym zlałoby się tło z resztą.
:modla::cool3:

jasne:lol::lol: tylko chwilkę potrwa bo nie mam możliwości edytowania, muszę zrobić Od-nowa:lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']dzięki wielkie :Rose::ghost_2::lol:
poczekam

nie ma za co:lol: super, że Fionka będzie tak reklamowana:multi:
wersja czarno-biała