Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']Wiq:happy1: ale rozruszałaś wątek; dopiero odzyskałam dostęp do sieci - plakacik przygotuję;)

no ba, musiałam się w końcu za to wziąć:evil_lol::evil_lol:
super, czekam na plakat i poobklejam przystanki:evil_lol:

[quote name='madziamn']Cioteczki czy do ogłoszen mozna wykorzystac tekst i zdjecia z pierwszego postu, i czy te ogłoszenia wymienione na pierwszej stronie to wszystkie jakie w tej chwili Fionka POSIADA? co z allegro czy ktos zrobi? ja ewentualnie mogłabym w przyszłym tygodniu ale ktos moze szybciej dałby rade?

tak, korzystaj z tekstu z linka w 1. poście, najaktualniejsze zdjęcia też są tam podlinkowane.
o tych ogłoszeniach wiem, może ktoś zrobił inne i nie odnotowałam, ale myślę, że warto robić gdzie się da ;)

byłoby super jeśli umiesz robić ładne, chwytliwe allegra!:cool3:
Beata (nescca) mówiła, że zapłaci za nie.

[quote name='mmlasowice']Wczoraj uzupełniłam rozliczenie nosówek na wątku:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/3-psy-z-nosowka-pilnie-potrzebna-pomoc-138825/index28.html

dziękujemy za rozliczenie :)
postaram się jeszcze zdobyć trochę grosza na Fionę w tym miesiącu...

a jak nasza psina?
bardzo chciałabym jej znaleźć dom przed Nowym Rokiem...
a najchętniej do listopada:evil_lol:

Posted

hej nie mogę do siebie wziąść Fionki mój mąż absolutnie się na 3 psa nie zgadza :shake: bardzo mi przykro i we własnym zakresię będe szukać po znajomych dobrego domku dla małej o ile wy tego wcześniej nie zrobicie i mam pytanie czy moge jej fotke wsadzić do swojej galerii na naszej klasie z tytułem że śliczna szuka domku? może to jest jakiś sposób, a nuż ktoś sie nią zainteresuje?

Posted

szkoda, że jej nie adoptujesz...

ale szukaj, szukaj!

nie jestem autorem zdjęć, ale myślę, że nikt się nie obrazi za pożyczenie fot w celu szukaniu domu - bierz i rozsyłaj, spamuj i zadręczaj :evil_lol:

Posted

szkoda ale miejmy nadzieje ze domek się w końcu znajdzie. Ja w robieniu allegra nie mam dużego doswiadczenia ale jak co to spróbuje tylko musze poczekac do przyszłego tygodnia bo teraz nie mam takiej możliwosci

Posted

całkiem zwyczjnie kliknełam na obrazek chyba lewym i dałam na zapisz jako,zapisałam na swoim kompie a potem na naszej klasie dałam na dodaj zdjęcie,już kilku znajomych też dodało zdjęcie Fiony do swojej galerii czyli zawsze wzrastają szanse suni na domek

Posted

Wczoraj Fionka wskoczyła mi na plecy!!!!!!!!!
Przykucnęłam przy furtce - a nagle atak od tyłu. Poskakała sobie po mich plecach rozbawiona i z usmiechem pognała w ogród. Bawi się ze sforą na różne sposoby i mnie zaczyna traktować jak jednego ze swoich kompanów.

Posted

mmlasowice napisał(a):
Wczoraj Fionka wskoczyła mi na plecy!!!!!!!!!
Przykucnęłam przy furtce - a nagle atak od tyłu. Poskakała sobie po mich plecach rozbawiona i z usmiechem pognała w ogród. Bawi się ze sforą na różne sposoby i mnie zaczyna traktować jak jednego ze swoich kompanów.

a to się bestia rozkręca:evil_lol:
świetne wieści :)

Aleksandra, madzia, oby na nk ktoś ją wypatrzył:cool3:

Od-Nowa, no właśnie, gdzie ten dom:shake:

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
o teraz doczytałam,to ona szuka domku już od stycznia? :-o

tak niestety:shake:

Sati z naszego lublinieckiego schroniska przedwczoraj odeszla zostawiajac po sobie spadek czesc z tego spadku przypadnie na Fionke - kolezanke przez kraty - 200zł

Posted

jejku to nawet taki zdrowy piękny pies nie spełnia niczyich wymagań? ja nie kręciłam nosem jak szukałam psa dla siebie a psy które są w schroniskach to naprawde... każdy myśli że w schronach są tylko parówki na krótkich nóżkach a przeszedłby sie tam jeden z drugim to by ich pozatykało :angryy: nawet te parówki czasem lepiej wyglądają niż niejeden taki torebkowy york

Posted

Aleksandra Bytom napisał(a):
jejku to nawet taki zdrowy piękny pies nie spełnia niczyich wymagań?.........

Niestety Fionka była psem nieadopcyjnym, w schronisku słysząc człowieka wciskała się w szczelinę między budę i siatkę boksu i zamierała:shake: gdy wchodziło się do boksu praktycznie przestawała oddychać ze strachu... W pierwszym DT po jakimś czasie ośmieliła się w stosunku do opiekunki, przychodziła sama się przytulić do niej i wydawało się, że jest zdecydowanie lepiej natomiast gdy dziewczyny po nią przyjechały to Fionka ze strachu sztywniała i sikała (mimo że powinna doskonale Gosiaka pamiętać bo Gosia codziennie chodziła do Fionki do schroniska ze smakołykami)...

Posted

Fionka wydobrzała na tyle, że może iść do nowego domu-ale takiego , w którym już jest piesek lub razem z któryms z moich. Nadal kontroluje moje podejście do pozostałych psów. Nabiera odwagi , gdy widzi że np. głaskanie to nie bicie!!!! Wtedy podchodzi sama i też podstawia łeb po czułości.

Przy wspólnym wypoczynku przysunie się do wylizania mojej twarzy.