wiq Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 po tym poście jestem skłonna uwierzyć w przeznaczenie :evil_lol: Quote
wiq Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 nie widziałam już jej trochę, ale koło 55-60 w kłębie może mieć.. jak suka labradora mniej więcej ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 czyli nie aż taka duża :multi: i naprawde nikt się nią nie interesował? Quote
wiq Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 jest taka średnio-duża ;) p. Magda pisała, że jakieś zainteresowanie było, ale jej lękliwy charakter wszystkich zniechęcił :shake: Quote
Od-Nowa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 lękliwe charaktery mają złote dusze, boją się je stracić :cool3: :loveu::loveu::loveu: Aleksandra, kombinuj dziewczyno :lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Boże tak jakby to naprawde był jakiś problem,lepsza taka płochliwa niż pies oszołom który sa wszystkich skacze,moja to taka dama była i chodziła tak na tych swoich łapkach leciutko a była większa od mojego Dantera choć pyszczek taki sam jak Fionki :lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 od rana nic tylko kombinuje i przekonuje a jakbym do ściany gadała cholera,może mężowi jakiś celibat zrobie haha :evil_lol: Quote
wiq Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Aleksandra, działaj, działaj, może zabierz męża w odwiedziny do Fiony, to zmięknie... ;P Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 a jeśli nie zmięknia a ja już całkiem się zakocham? ciągle mi ten pies w głowie siedzi,może jakbym nie miała szczeniaka którego zresztą przyniósł mąż,że też nie znalazłam jej wcześniej :oops: Quote
Kamila_s Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 witajcie dobre kobiety:eviltong: widze tu wiele nowych duszyczek i nawet zainteresowanie Fionka... ona zasluguje na najlepsze!!! Quote
wiq Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Aleksandra Bytom napisał(a):a jeśli nie zmięknia a ja już całkiem się zakocham? ciągle mi ten pies w głowie siedzi,może jakbym nie miała szczeniaka którego zresztą przyniósł mąż,że też nie znalazłam jej wcześniej :oops: pracuj nad nim:cool3: albo nad tym domem z ogrodem:cool3: Kamila_s napisał(a):witajcie dobre kobiety:eviltong: widze tu wiele nowych duszyczek i nawet zainteresowanie Fionka... ona zasluguje na najlepsze!!! oby się w końcu doczekała... Quote
mmlasowice Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dzisiaj nie pozwolili zrobić sobie wspólnej fotki. Całą niedzielę szaleli w ogrodzie. Mam same rozmazane ujęcia. Fionka jest sprytna. Obserwuje inne psy , ich zachowanie w obecności człowieka i odwrotnie. Potem ptrzekonana ,że nic Jej nie grozi podchodzi blisko i liże mnie po twarzy.Prosi ,żeby Ją głaskać i przytulać. Widziałam zdjęcie teriera z czerwoną chusteczką. Śliczny!!! Mój Murzyn niestety od 04 września nadal ma wycinane skamieniałe dredy. Odłowiony został we Wręczycy Wielkiej pod Kielcami. Jak On przeżył nie wiem.Je tylko z ręki!!!/ musiał być tresowany/ Na podbrzuszu ma rozlany tatuaż. I jak tu szukać właściciela? Tak naprawdę to jest z Niego super łagodny kolos. Fiona bała się go- chyba tylko z powodu wzrostu?! Quote
Lu_Gosiak Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Dla Fiony najlepszy bylby dom z innym psem, oby taki jka najszybciej sie znalazl po wplacie wiq potrzebujemy jeszcze min 140zł na ten miesiac Quote
mmlasowice Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 02.10.2009 wpłynęło 60,00zł od wig na Fionkę.Serdecznie dziekujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Byłabym szczęśliwa i Fionka tez- gdyby znalazł się domek dla Niej i Kastora. Fionka przy tym swoim amancie czuje się najpewniej / on chyba daje jej poczucie bezpieczeńtwa/ Quote
Ewa i flatki Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Ja o Murzynie - nie d się nic z tego tatuażu odczytać? Mam znajome, mają czarne ruskie i świra na punkcie rasy, może z nimi pogadać? Powinny wiedzieć, czy nikt nie szuka ruska po wakacjach... Quote
Aleksandra Bytom Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 nie miałam okazji spotkać się dziś z panią która ma domek z ogródkiem,rozłożyło mnie przeźiębienie co przy astmie wcale takie łagodne nie jest echhhhhh :-( Quote
madziamn Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Witajcie cioteczki dopiero tu trafiłam a trafiłam po imieniu Fionki bo mam do niego sentyment i staram się pomagac wszystkim Fionkom na dogo. Czego Fionulce najbardziej potrzeba??? że domku to wiem ale moze ogłoszenia porobic albo jakiś bazarek żeby kasę uzbierac? niestety nie dam teraz rady przebrnąc przez cały wątek ale jak w czyms mogę pomóc prosze o info na PW. Quote
wiq Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 witaj madziamn na wątku :multi: ogłoszenia i bazarek na utrzymanie jak najbardziej potrzebne! :) Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A co z tym allegro Fiony - jest czy nie bo juz sie pogubilam?? Quote
wiq Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 nie ma, Asior ma chore dziecko, prosiłam nescce o to, ale chyba nic nie załatwiła... Quote
anett Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Wiq:happy1: ale rozruszałaś wątek; dopiero odzyskałam dostęp do sieci - plakacik przygotuję;) Quote
madziamn Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cioteczki czy do ogłoszen mozna wykorzystac tekst i zdjecia z pierwszego postu, i czy te ogłoszenia wymienione na pierwszej stronie to wszystkie jakie w tej chwili Fionka POSIADA? co z allegro czy ktos zrobi? ja ewentualnie mogłabym w przyszłym tygodniu ale ktos moze szybciej dałby rade? Quote
Lu_Gosiak Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 madziamn napisał(a):Cioteczki czy do ogłoszen mozna wykorzystac tekst i zdjecia z pierwszego postu, i czy te ogłoszenia wymienione na pierwszej stronie to wszystkie jakie w tej chwili Fionka POSIADA? co z allegro czy ktos zrobi? ja ewentualnie mogłabym w przyszłym tygodniu ale ktos moze szybciej dałby rade? tak pierwszy post aktualny...co do allegro to mialo byc ale nie ma, wiec jakbys mogla to byloby super;) Quote
madziamn Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 ok to jesli ktos nie zrobi do tego czasu to sie za to wezme Quote
Recommended Posts