wiq Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 no właśnie dzięki temu drugiemu psu zachowuje się w miarę normalnie, co umożliwia jej adopcję... Beata!Gdzie jesteś, pomagaj podopiecznej w poszukiwaniu domu! :P Quote
Lu_Gosiak Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 wczoraj Beata dostala 50zł od dziewczyny co deklarowala na Niko, aler poniewaz Niko ma deklaracje poprosilam by przelala to na Fionke:lol: Fiona nie ma zadnych deklaracji, wiec wsparcie mega potrzebne!! Quote
wiq Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 mega potrzebne ogłaszanie i dom! Quote
anett Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 wiecie co, ja już nie mówię o szansie na podwójną adopcję ale zastanawiam się czy nie lepiej byłoby dla Fiony gdyby trafiła po prostu do domu, w którym już jest pies... Fiona lubi inne psy i na pewno się dogada z innym a ułożony pies-rezydent może bardziej pomóc w socjalizacji Fiony i nawiązaniu więzi z nowymi właścicielami niż adopcja 2 psów związanych ze sobą, które średnio potrzebują człowieka.. Quote
wiq Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 to też jest opcja, trzeba próbować wszystkiego ;) Quote
mmlasowice Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Od kilku dni mam 3 letniego TERIERA ROSYJSKIEGO. Jest łagodny. Chętny do zabawy z psami. Nie atakuje przez ogrodzenie. Oddzielam go z powodu kwarantanny. Fiona jednak boi się go i szczeka doniośle . Terier jest wzrostu Fiony. Naprawdę przyjazny.Raz wypuściłam go do Niej- uciekała. On natomiast wcale Jej nie gonił. Nadal wycinam z niego "kule", "dredy" itd. Zdobyłam nożyce do ręcznego cięcia baranów. Mąż ostrzy a ja po kilku cięciach oddaję mu tempe. Quote
Kamila_s Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 witajcie cioteczki po dlugiej wakacyjnej przerwie;):eviltong: mam na sam poczatek smutna wiadomosc dotyczaca corki Fionki,Julci:shake::shake: Panstwo po 9 miesiacach chca ja oddac:shake::shake: dostalam maila od Joli,ktora tak opisuje Julcie-Ksenie " Szukamy domu dla naszej 8 miesięcznej Ksenii. Ze względu na częste wyjazdy jesteśmy zmuszeni rozstać się z naszym pupilem. Ksenia jest bardzo łagodnym ale energicznym psem. Kocha inne zwierzęta zarówno koty jak i psy (żyje z dwoma kotami). Jest bardzo przyjacielska w stosunku do ludzi. Jest grzeczna, przeszła podstawowa tresurę. Jest nauczona czystości i słucha się na spacerach. Niedawno została wysterylizowana poza tym posiada komplet szczepień, jest odrobaczywiona. Jest zdrowym psem, żywionym zgodnie z zaleceniami lekarza. Jest bardzo ciepła inteligenta i szybko się uczy. Kocha towarzystwo i idealnie nadaje się na psa rodzinnego. Łagodne usposobienie powoduje że nie nadaje się na psa stróżującego. Ksenia ma spory temperament i dlatego najlepiej czułaby się w domu z ogródkiem mając przestrzeń do biegania, w towarzystwie innych zwierząt." prosze o pomoc rowniez dla niej...do Beatki juz tez pisalam... Quote
wiq Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 zdjęcia konieczne do ogłoszeń... chu***o :( Quote
Kamila_s Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 wyslalam juz Beatce...ja jak zwykle nie umiem wklejac na forum...:shake: Gosiu moze wezmiesz od Beatki i wklejisz??:oops::oops: Quote
mmlasowice Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czy częste wyjazdy są powodem oddania psa? Taki problem mozna rozwiązać inaczej - ale................. Proszę dołączyć zdjęcia. Będzie rodzinnie - matka Fiona i córka szukające domu. Domyślam się ,że córeczka Fionki jest w okresie rozwojowym charakteryzującym się super rozrubami i demolkami. Z tego powodu często ludzie robią zwroty - argumentując ten fakt "inaczej". Quote
wiq Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 póki co zrobiłam banner dla Fiony, kolejny :evil_lol: tamte przepadły gdzieś w internecie ;) Quote
Lu_Gosiak Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kamila_s napisał(a):wyslalam juz Beatce...ja jak zwykle nie umiem wklejac na forum...:shake: Gosiu moze wezmiesz od Beatki i wklejisz??:oops::oops: szkoda gadac co za ludzie ....beznadzieja jasne, ze wkleje jak tylko Beata mi je przesle, juz ja o to poprosilam wiq dzieki za fajny banerek Quote
Kamila_s Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 no nawet nie wyjazdy...gdyz moja mama zaoferowala pomoc..w razie wyjazdow mowila im,iz Julka moze byc u niej bez zadnych problemow... i jak zreszta raz byla kilka dni... mialam kontakt z Jola regularny i caly czas chwalila Julke...wiec nie rozumiem:shake: Gosiu dzieki za wklejenie zdjec;) Quote
wiq Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 pobierajcie banner, to jest też forma promocji psiaka.. Rotka właśnie dzięki temu znalazła dom, może i Fionie się uda.. Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Kamila_s napisał(a): Gosiu dzieki za wklejenie zdjec;) przeciez jeszcze ich nie wkleilam:eviltong::eviltong: nie mam ich jeszcze po prostu;) Quote
Kamila_s Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 zamocie:evil_lol::evil_lol: z gory Ci dziekowalam:evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 anawa napisał(a):zapisuję się :lol: witamy na watku Fionki:loveu::loveu: zapomnianej suczki a teraz jeszcze Jej coreczka wraca z adopcji:shake: Juleczka:loveu: Quote
wiq Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 nawet ładna wyrosła :P pobierać banner, Gosiak, Kamila! Quote
wiq Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 anawa, dobrze, że jesteś, pomyślnie wróży pojawienie się Ciebie na wątku :lol: (możesz też zamienić jeden kojoci albo rotkowy banner na fionkowy :evil_lol: , może jeszcze ktoś się znajdzie przez to tutaj ;)) Quote
Kamila_s Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 anawa napisał(a):zapisuję się :lol: dziekuje za pojawienie sie na watku:loveu::loveu: namiary na domek od Ciebie przekazalam nesce,ale obawiam sie,ze Poznan jest za daleko:shake::shake:tak czy siak witaj dobra kobieto u nas:loveu: a kontakt pewnikiem zostanie wykorzystany tez przez supergoge:-) A Ty wig nie wymyslaj,ze nawet!!ladna wyrosla:eviltong: kupie Ci okulary zebys dokladniej zobaczyla ta pieknosc po mamusi:evil_lol::eviltong: Quote
Kamila_s Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 aaaa powiedzcie mi jak wkleij banerek Fionkowski???:oops::oops: Quote
wiq Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Kamila, zaznaczasz obrazek, kopiujesz, wchodzisz w panel użytkownika, w edytuj sygnaturę, wklejasz, zapisujesz, voila :P Quote
mmlasowice Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Potwierdzam wpłatę na Fionkę: -21.09.2009r -35 zł wig -21.09.2009 -50 zł nesca Dziekuję! Julcia znajdzie dibry domek napewno. Jest młoda i bardzo urodziwa. to są poważne atuty. Sądzę ,że lublinieckie ciotunie zechcą ją mieć blisko siebie,żeby była możliwość kontroli. No i bardzo dobrze. Trzeba pilonwać ludzi. Quote
wiq Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 zrobiłam Julce ale.gratkę, gumtree warszawskie, wrocławskie i katowickie - czekamy na odzew :evil_lol: Gośka, odbieraj telefony, na Ciebie dałam namiar ;) Quote
Recommended Posts