anett Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 mmlasowice napisał(a):Nie śledziłam wątku - zgubiłam się . Dlaczego z Fionką jest tak źle? Do mnie ludzie dzwonią po szczeniaki. W tej chwili szczeniorków nie mam , bo ostatniego dzisiaj wyadoptowałam. Mam ....inne pieski w potrzebie / są na wątkach./ Pani Magdo, Fionka jutro musi opuścić DT; nie mamy gdzie jej umieścić:placz::placz: Fiona potrzebuje domowego DT i pracy z człowiekiem:-(:-( Quote
mmlasowice Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Rozumiem ,że Fionka potrzebuje pomocy razem z dziećmi? Czy ona jeszcze karmi? Quote
anett Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Olena:lol::lol: domku szukamy dla 3 psów...:roll: z tym, że dla dwóch szczeniaczków DS na już - sunia i piesek, 8 tygodniowe, zdrowe, oczywiście prześliczne i kochane:loveu: a dla Fionki DT lub hoteliku bo na adopcję w tym stanie ma marne szanse:shake: a raczej ich nie ma:-( Quote
Olena84 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Melduje się na wątku. Mam pytanie, szukamy domu dla Fiony, czy dla dwóch psów, bo nie mogę sie przekopać przez wątek:oops:. Quote
anett Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 mmlasowice napisał(a):Rozumiem ,że Fionka potrzebuje pomocy razem z dziećmi? Czy ona jeszcze karmi? Tak, Fionka w zasadzie najbardziej potrzebuje pomocy:-(:-( Szczeniaczki na pewno znajdą domki, a Fiona potrzebuje socjalizacji - ile musiał wycierpieć ten pies:shake::shake: ze strachu na widok wyciągniętej ręki nie oddychała!! już jest troszeczkę lepiej ale jeszcze długa droga do normalności; teraz w DT ma stały kontakt z człowiekiem boję się, że zamknięta ponownie w kojcu wycofa się ostatecznie... Quote
Kamila_s Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 moja mama najnormalniej w swiecie jest wyczerpana fizycznie:shake::shake:w tej chwili od prawie dwoch miesiecy sa w domu 4 zwierzatka niewychodzace na dwor.....:oops: ja przez cala noc pisalam gdzie moglam i trzaskalam ogloszenia...dzis i wczoraj moja mama latala po sklepach,szkolach,wetach z ulotkami o pieskach... Fiona potrzebuje fachowej opieki..ktos kto sie zna na pieskach po przejsciach....na dzien dziesiejszy nie jest w takim stanie jak na poczatku....jest troszke bardziej ciekawa...podchodzila do mojej mamy..szukala juz kontaktu z czlowiekiem co mysle(choc ja sie nie znam)dobrze rokuje...boji sie dzwiekow i halasu,a takze jaskrawych kolorow....jest ciuchutka i nie wykazuje zadnej agresji..ma super apetyt i raz zaszcekala na kota;) maluszki juz prawie wogole nie pija z cycuszkow....rwa do domu i sa takimi typami kanapowymi...przywyczaily sie juz do warunkow domowych...spia na lozku,fotelu i dokazuja,ze ho ho;)zostaly odrobaczone.... ja na hotelik dla Fionki moge zdeklarowac 40zl miesiecznie... mozemy pomyslec o cegielkach i bazarkach... Quote
nescca Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Dzięki Kamilko.... na Ciebie zawsze można liczyć Ja juz nie wiem co robic. Nie wiem dla kogo szukamy domku...... wiem na bank....dla naszej cudownej Fionki. To przekochany pies. Błagam..... niech ja ktos pokocha. Zawieziemy ja nawet na drugi koniec polski.....ale musze wiedzieć ,że jest kochana.... Ona sie odwdzięczy..... ale to musi trochę potrwać. Obiecałam jej kiedyś... jak trafiła do nas.... że już nie stanie jej się krzywda, że już będzie tylko lepiej. U Danusi dostała sercei ogrom miłości.... jak mamy ja teraz zamknąć na powrót w małym boksie? Nie wiem co jeszcze mogę napisać..... w zasadzie czuję się jakby uszło ze mnie powietrze...... Quote
anett Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 WIELKIE DZIĘKI Poker:loveu::lol: [SIZE=4]Błagamy o DT dla Fiony !!!!!!!!!!! Quote
nescca Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Poker....dzięki śliczne.... nr. konta Beata Żółkiewska ul. Cebulskiego 6/26 42-700 Lubliniec PKO.BP o/ Lubliniec PKO BP S.A. Adres banku: 42-700 Lubliniec, ul. Paderewskiego 9 Nr rach. 91 1020 1664 0000 3102 0045 0692 Kod BIC (Swift): BPKOPLPW IBAN:PL91102016640000310200450692 _ PAYPAL: beata1066@interia.pl Proszę o dopisek "Dla Fiony" Quote
Kamila_s Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Dziewczyny czekamy na wiadomosci od Was.. ja juz od rana wisze z moja placzaca mama na telefonie:-( Prosze pozostale dziewczyny o skupieniu sie na robieniu ogloszen...one sa podstawa do znalezienia domku....:cool3: Quote
Kamila_s Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie uwierzycie co sie stalo...dzis rano napisala do mnie Pani z okolic Wroclawia,ktora byla zainteresowana szczeniakiem...zaraz dzwonilam do mojej mamy by natychmiast sie kontakowala z ta Pania.... Teraz dzwonilam do mojej mamy,gdzie w domku sa juz Ci Panstwo i sa wspaniali!Biora Julke!!!:multi::multi::multi: bedzie nasz maluszek blisko takze moja mama moze ja odwiedzic i zobaczyc jak sie ma:loveu::loveu: Mamy juz obiecane zdjecia z nowego domku...do Pani mamy wszystkie namiary,wiec teraz zobaczymy jak sie bedzie miala nasza Juleczka na nowych wlosciach:loveu::loveu::loveu: nesca z L_Gosiak sa we Wrocku i pilotuja wszystko....zdadza dokladne relacje po powrocie!!;) Quote
Poker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ale świtne wiadomości :multi:, a ja przed chwilą wpłaciłam 50 zł na pomoc, z tego 30 zł od pani Bożeny , która adoptowała ode mnie Bellunię i ode mnie 20 zł. A może pieniądze nie będą potrzebne? :lol: Quote
irenaka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kamilko!:loveu: Super wiadomość :multi:. Ja rozmawiałam już dzisiaj dwa razy z Nesccą w sprawie miejsca dla Fionki. Czekam z niecierpliwością na widomości z Wrocławia. Z tego co wiem, Fionka ma miejsce w hoteliku w Opolu ale też jeszcze jedną propozycję. Ja myślę, że dziewczyny wybiorą to, które bedzie najlepsze dla Fiony. Aby miała zapewnione nie tylko miejsce, ale też człowieka który będzie z naszą piękną pracował. Jak mnie znacie, to nie wytrzymam i znowu będę Nescce zawracać głowę. Mam okropny charakterek:diabloti: Będę dzwonić i dzwonić aż mnie w końcu spuszczą po drutach.:evil_lol: Quote
j3nny Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 super trzymam teraz kciuki za domek chlopczyka!!:multi::multi: Quote
anett Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Poker jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI:lol::loveu: Pieniążki będą na pewno potrzebne ale kosztów jeszcze nie znamy... dopiero dziewczyny dogrywają miejsce dla Fionki. Irenko:loveu: Fiona nie może jechać do hoteliku:-( dziewczyny załatwiają domowe DT; Trzymajcie proszę kciuki za Fionkę:shake::shake: Quote
Kamila_s Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Jasne,ze nastepny domek tymczasowy bylby nawspanialszy:loveu: anett a dlaczego Fionka nie moglaby jechac do hoteliku???? jezeli jest miejsce i zebraloby sie pieniazki... Quote
irenaka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 anett napisał(a):Irenko:loveu: Fiona nie może jechać do hoteliku:-( dziewczyny załatwiają domowe DT; Trzymajcie proszę kciuki za Fionkę:shake::shake: Wiem, że dziewczyny zrobią wszystko co będzie najlepsze dla Fionki. Jeżeli jest DT to tym lepiej. Quote
anett Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 płatny DT czy hotelik - jak zwał tak zwał - Fionka nie może trafić do kojca!!! Quote
Kamila_s Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ja mysle,ze lepszy jest platny domek tymczasowy... Quote
anett Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Fiona jedzie na DT do mmlasowice:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Pani Magdo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 ale super.... a ja siedze tu i rycze.... wlasnie rozmawialam z mama...Fiona plakala:-(:-(:-(plakala chyba za dziecmi.......................:-(czekam ze sercem peknietym na pol na wiadomosci o Fionie!!jak sie czuje..jak zniosla podroz i jak tam na nowym miejscu...........moj Boze tyle wrazen dzisiaj!!!!!! Quote
sonikowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kamilko, Fiona plakała, ale juz niedlugo by szczeniorkow miala dosyc. Naprawde. Nasza Sara w hoteliku u Aniu to juz córuchny podgryza i odpędza. Taka kolej rzeczy :-) Będzie dobrze, Fionka da radę. Quote
Recommended Posts