Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 A póki co pare "starych" zdjec;););) słodkie kluchy: rozbrajajace:loveu::loveu: I Fionka: Quote
Kamila_s Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 sliczne zdjecia Gosiu:-):-) dorzuce zaraz te nowe do allegro dla rodzinki:-) Quote
Kamila_s Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 aaa...Fionce biegunka przeszla...wlasnie rozmawialam z mama i maluchy szalaly po mieszkaniu..gryza wszystko:evil_lol::evil_lol:dobiereaja sie do kapci..kwiatkach w ziemi i sa cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowne:loveu::loveu: dodalam zdjecia do allegro dla nich:-) Fiona i SZCZENIAKI Pokochaj Nas! Jestesmy CUDOWNI (553988230) - Aukcje internetowe Allegro Dziewczyny czy ktos moze sie z tego allegro odzywal???:-) Quote
Lu_Gosiak Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 dzieki Bogu że koniec biegunki - moge sobie tylko wyobrazić jakie to było uciążliwe i ile roboty, tym bardziej, że Fionka na dwór nie wychodzi :oops::oops: co do allegro to ja tylko wiem, o jednej osobie zainteresowanej Fionką, zobaczymy jak to sie rozwinie - oby coś z tego było Quote
nescca Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 nie ma brzydkiej koooopyyyyyyyyy............:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
sonikowa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Jaka Fionka delikatna. Widać, że jeszcze zestresowana bidulka, uszka po sobie kładzie.. Ale pewnie z każdym dniem lepiej. Quote
Kamila_s Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ogloszenia dla nszej rodzinki;);) Fiona i SZCZENIAKI Pokochaj Nas! Jestesmy CUDOWNI , Wrocław, Społeczność, zwierzaki, Wroclaw Fiona i SZCZENIAKI Pokochaj Nas! Jestesmy CUDOWNI / Psy > Pozostałe - Wrocław Fiona i SZCZENIAKI Pokochaj Nas! Jestesmy CUDOWNI - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne [FONT=Verdana]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/[/FONT] Quote
Kamila_s Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 czy ktos jeszcze pomoze z ogloszeniami???:cool3::cool3:;) Quote
Kamila_s Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kochanie dziewczyny..wiem,ze kazdy z was jest zalatany z tysiacem tragedii na glowie...:shake: ale bez Waszej pomocy bedzie trudno znalezc domek dla tej trojki:cool3: porobilam kilka ogloszen....blagam o pomoc!! Fionka czuje sie znacznie lepiej...wczoraj weszla juz sama do mieszkania:loveu: maluchy rosna i sa cudowne...mysle,ze trzeba sie kupic mocno na szukaniu domkow dla nich dopoki sa jeszcze male i nieziemsko slodkie... prosze wiec was o pomoc w ogloszeniach.... Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Kamila_s napisał(a):Kochanie dziewczyny..wiem,ze kazdy z was jest zalatany z tysiacem tragedii na glowie...:shake: ale bez Waszej pomocy bedzie trudno znalezc domek dla tej trojki:cool3: porobilam kilka ogloszen....blagam o pomoc!! Fionka czuje sie znacznie lepiej...wczoraj weszla juz sama do mieszkania:loveu: maluchy rosna i sa cudowne...mysle,ze trzeba sie kupic mocno na szukaniu domkow dla nich dopoki sa jeszcze male i nieziemsko slodkie... prosze wiec was o pomoc w ogloszeniach.... Kamilko!!! mamy pojechac spawdzic z Nesca te domki u nas, wiec jak wszystko dobrze pojdzie to maluchy beda mialy domki zaklepane.... Co do Fiony natomast sie jeszcze martwie, chociaz to ze juz sama weszla do mieszkania nastraja optymistycznie:cool3::cool3::cool3: co do ogłoszeń ........to chcemy przyjechac do Wrocławia porobic nowe zdjęcia do ogłoszen, planujemy pod koniec miesiaca - oczywiście jak p.Danusia nie bedzie miec nic przeciwko:eviltong::eviltong: Quote
Kamila_s Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 wiem Gosiu,ale ja sie z mama martwie bo nie chcialabym zeby cos poszlo nie tak i nie bedzie tych domkow...moja mamuska wklada duzo serca zeby maluchy i Fionka mialy jak najlepiej i dlatego chcialabym byc pewna,ze beda domki i zeby sie nie martwic,ze cos bedzie nie tak....wiesz Gosiu o co mi chodzi... dlatego wlasnie tak naciskam na te ogloszenia by w razie czego miec wiekszy wybor i byc pewnym,ze domki beda takie wspaniale i wymarzone..... moja mamuska czeka na Was z otwartymi ramionami jak zawsze;);) Gosiu co do Fionki to mysle,ze mozna myslec bardzo pozytywnie...:-) nie kuli juz ogonka pod siebie..tylko trzyma go juz normalnie..tak do gory:-) dzis moja mama dalej bedzie pracowala nad jej wchodzeniem do mieszkania...zostawia wszedzie drzwi otwarte by sama decydowala kiedy ma ochote na zwiedzanie;);) wczoraj dwa razy zapalala ciekawoscia:crazyeye:;) dziewuszka poluje na naszego kociaka i dzis rano cala trojka Boza z kotem na czele spali pod kaloryferem w kuchni:evil_lol: Quote
Kamila_s Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 wlasnie Gosiu..domki musza byc takie najwspanialsze!!;);) nie..maluchy z kotem bojownikiem spali pod kaloryferem w kuchni...:evil_lol: Fionka weszla wczoraj sama dwa razy do przepokoju:loveu: moja mama mowila,ze ten ogonek jej tez juz ladnie wyglada..nie taki skulony pod brzuszkiem..tylko juz zadarty do gory:-) i jak moja mama ja wola to przychodzi do niej:evil_lol::evil_lol:;) Quote
Lu_Gosiak Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Oki, w takim razie nie ma sprawy /wiem, że Twoja mama ogromnie o nie dba za co jestem mega wdzieczna:loveu::loveu:/ porobimy ogłoszenia, niech maja domki najlepsze pod słońcem!! A Fiona tez spała pod kaloryferem w mieszkaniu????????:-o:-o:-o Quote
Kamila_s Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ...dwie nowe wiadomosci:-) Tinka weszla juz do kuchni:multi::multi:wciaz bardzo niepewnie,ale moja mama ja wabi smakolykami,wiec robi postepy:multi:do kuchni wczoraj weszla sama dwa razy:loveu::loveu: przedwczoraj byla tez akcja odrobaczania maluszkow:evil_lol: wtretne nitki wychodzily stadami:mad::crazyeye:....dzis juz kupki sa normalne i za jakis czas bedzie powtorzona akcja odrobaczania;) Cala trojka was pozdrawia i prosi o oglosznka;);) Quote
Lu_Gosiak Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 super:multi::multi: juz nie moge sie doczekac jak zobacze to rozbrykane towarzystwo:evil_lol::evil_lol: dzis posiedze nad ogloszeniami:cool1: /byly ju dwa zapytania o maluszki, ale narazie to nic pewnego/ Quote
Kamila_s Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dziekuje Gosiu za ogloszenia:multi::multi: na allegro jest jeden obserwator...trzeba atakowac z ogloszeniami zeby znalezc najwspanilasze domi..bez ogloszen niestety marne szanse:shake::shake: Quote
Lu_Gosiak Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Fionka z maluchami narazie ogłoszona na: Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mieszaniec czarny z białymi znaczen Wrocław Nr referencyjny ogłoszenia Fiona i jej dzieci na : 108708519 Ogłoszenia Najpewniej.pl - Fiona i jej dzieci - Wielorasowe Fiona i jej szczeniaki - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl reszta wkrótce:eviltong::eviltong: Quote
Kamila_s Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Beata19 napisał(a):zazanaczam... Beatko dziekuje ,ze przyszlas:multi::multi: wiem,ze na Twoja pomoc moge zawsze liczyc!!jestes przekochana!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kamila_s Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Gosiu dobrze ,ze kilka ogloszen trachnelas:multi: ...powiem Wam,ze moja mama w piatek miala kryzys:shake::shake: od dwoch tygodni jest chora na antybiotykach,goraczka....a przy 4 zwierzach bez spacerkow w domu jest troche robotki:shake::shake: nie dawala rady juz ze zmeczenia i oslabienia przy chorobie:shake: dzis juz czuje sie lepiej;)prosimy o jak najwiecej ogloszen!!:cool3:;) Quote
sonikowa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 A co z tymi dwoma domkami dla szczeniaczków, co byly wcześniej klepnięte? Rozmyślily się ?:shake: Quote
irenaka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Jeżeli ktoś robił ogłoszenia, to bardzo proszę o wklejenie stronek na wątek. Będę dzisiaj wolniejsza i porobię trochę. Quote
Beata19 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='Kamila_s']Beatko dziekuje ,ze przyszlas:multi::multi: wiem,ze na Twoja pomoc moge zawsze liczyc!!jestes przekochana!!!:loveu::loveu::loveu: Naprawde nie ma za co;) zawsze sluze pomoca... Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
nescca Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie....domki sie nie rozmyslily. Ale to są kojce na wsi....a Kamilki mama tak bardzo sie o nie martwi.....zreszta my tez.....mamy nadzieje ze uda sie je oddac w lepsze warunki , be te sa....powiedzmy sobie.... bardzo skromne. Quote
sonikowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 nescca napisał(a):Nie....domki sie nie rozmyslily. Ale to są kojce na wsi.... O, to ogłaszajcie dalej, rzeczywiście coś lepszego by było potrzebne.. W takim kojcu, to wiecie,nigdy nie wiadomo co będzie.. Quote
Recommended Posts