Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

....Anioł Danusia....... już zawsze będę piała peany na Jej Czesć.
Ale wiem ,że musi się baaaardzo napracować przy naszej rodzince.
Az czasem mam wyrzuty....

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nesca blagam nie pisz glupot a tych wyrzutach:mad:

mam dla Was extra nowine;)Fionka podeszla do mojej mamy i polzyla jej glowe na kolanach do miziania:multi::multi:
moja mama cieszyla sie jak dziecko:evil_lol::loveu:

Posted

Kamilko! A co z obrożą?
Czy mama już próbowała ją założyć?
Tylko pamiętaj jak założy to niech nie ściąga.
Ale super postępy robi Fiona. Dzielna dziewczynka:multi:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']A co tu taka cisza :mad::mad:??
Nikt nie zagląda do naszej rodzinki???

Jak tam Fionka:loveu::loveu:i maluchy ??/[/quote]

Zaglądam tylko Kamilki nie ma.
Pewnie Fionka już śmiga po pokoju.:evil_lol:

Posted

z Danusią rozmawiam codziennie.Wiem ,że maluch biegają już po całym domku a Fiona pogoniła dziś Danusinego kota.Wiem też ,że ma pełne ręce roboty....i mam wyrzuty sumienia ,ale co mogę zrobić?...żebyśmy miały bliżej.....

Posted

Dziewczyny przepraszam Was za cisze....ale mam przeprowadzke i przez weekend mialam urwanie "siedzenia":evil_lol::eviltong:
juz Wam wszystko mowie...Wiem,ze nesca jest caly czas w kontakcie z moja mama;);)cos tam sobie gryzmola na gg:evil_lol:;)
a Fionka faktycznie pogonila kociaka naszego....wyrwal sie pewnego dnia do swojego pokoju,a tam prosze niespodzianka:evil_lol:....inny zwierz i w dodatku nie kociego gatunku:evil_lol:i faktycznie Fionka zaszczekala i pogonila go:evil_lol:moja mama byla w totalnym szoku i zaraz po tym dzwonila do mnie z nowina..hejjjjjjjjj dzis odkrylam,ze ta nasza Fionka to szczekac umie:evil_lol:aaa nasz kociach dal takiego dyla,ze potem przez pol dnia nie wychodzil zza mebli..taki bojownik z niego:evil_lol:
Maluszki sa w super kondycji..lataja wszedzie...Julka sobie upodobala lazienke i leniuchuje na dywaniuku..w weekend gotowala z moja mama,ktora ja trzymala na rekach obiad;)kobitka jest bardzo zywa i taka ruchliwa perelka,a Atosik to leniuszek i tylko by przy cycku mamusi byl;)
wykradaja tez jedzenie z miski swojej mamy:evil_lol:
Fionka ma zalozona obroze non-stop..ze spacerami dalej zero...moja mama zostawia wiec wszedzie otwarte drzwi zeby w koncu Fionka sie przemogla i moze jakos dadza rade wyjsc na dwor;)
Moja mame juz rozpoznaje i do niej przychodzi..lize ja po rece i jest spokojna.....reaguje zle na kolory....moja mama mi mowila,ze jakos ostatnio szla do nich majac na sobie czerwona bluze..Fiona dostala takiego stracha,ze moja mama w te pedy leciala do domu sie przebrac...:shake:tak wiec zero czerwieni,bordo itd...pewnie jakis szmaciarz,ktory ja byc moze bil byl ubrana wlasnie w takich kolorach:shake:.....moja mama dba o cala trojke wiec mozecie byc spokojne;):eviltong:
Fionka potrzebuje wiecej czasu...myslalysmy tez o jakims psim psychologu....:roll:
Jak zawsze cala trojka z moja mama pozdrawiaja Was serdecznie i sla caluski;)

Posted

nescca napisał(a):
No w koncu Kamilko......nie moglysmy sie doczekać. A z Danusią to umawiam się (nasz wsystkie) do Wrocka na dyskotekę :)

a tego sie moglam spodziewac:evil_lol::lol:...umow sie na 14stego marca,kiedy ja bede juz we Wrocku:eviltong:;)
a pamietam jak sie martwilas,ze moja mama to stateczna Pani i nie da sobie rady nad opieka nad trzema psiulkami....a tu prosze umawiacie sie na disco:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol:;)

Posted

Będzie coraz lepiej, jakim trzeba być potworem aby psiaka doprowadzić do takiego stanu psychicznego:shake:.
Dobrze, że jest u mamci Danusi:loveu: i już zaczyna czuć się bezpiecznie.

Posted

ja porobię parę ogłoszeń, ale w weekend dopiero;);)

a czy Kamilko są może jakieś najnowsze zdjęcia gromadki?? z tego co słyszalam jakie frykasy te maluchy jedza, przypuszczam że są dwa razy takie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

czy Fionka dalej sie boi wyjść z pokoju??

Posted

jest ogromna liczba odwiedzajacych allegro:multi::multi:
ktos juz dzwonil???:roll:
Goisu nie mam zdjec ,gdzy moja mama raczej apartem nie dysponuje i nie ma zbyt talentu do techniki:lol:;);)
jutro bede do niej dzwonila ,wiec przekaze wszystkie wiadomosc o naszej rodzince;);)

Posted

Dzwoniła "Pani z Opola. Bardzo mila i chyba majaca doswiadczenie z trudnymi przypadkami. Opowiedzialam jej o Fionilli wszystko co mozliwe . Umowilysmy sie ze kiedy pod koniec lutego pojadę w odwiedziny do Danusi ,Fiony i dzieci to zabiore ja ze sobą..... tzn ja i Lu_gosiak....Niech ją zobaczy....pozna. To musi być świadoma adopacja.....tu nie ma miejsca na ewentualne pomyłki.Rozumiecie mnie ...prawda?

Posted

Dziewczyny,przepraszam,ze pisze rzadziej....mam problemy z komputerem...zaatakowal mi go wirus i musialam odac do serwisu..pisze wiec z biura podczas pracy:evil_lol:
w poniedzialek bede juz w pelni sprawna z kompem;)
Dzwonilam wczoraj do mamy i slyszalam jak szczekaly maluszki;);)
rwa sie do domu i jak moja mama wchodzi to leca do niej i leca do chalupki na rozrabianie:evil_lol:
Atosik jest bardzo grzeczny..maly psi ideal:loveu:Julka natomiast ma charakterek nie od parady..wszedzie musi zagladnac,wszystko urgyzc by sprawdzic czy nadaje sie do zjedzenia:evil_lol:....
Fionka ostatnio miala biegunke...mama podawala jej wegiel...myslalysmy,ze albo sie przejadla..albo mama jej dala cos co jej stanelo na zoladku..takze troche roboty bylo z kupkami;)
Co natomiast nas z mama ucieszylo,ze Fionka zaczela przejawiac zainteresowanie:multi:..tak jak Wam wczesniej pisalam..mama zostawia drzwi otwarte od tego pokoju ,w ktorym sa....i dwa razy juz widziala jak Fionka wychodzila do przedpokoju i zagladala co tam jest:multi:...wciaz barzdo niepewnie i ze starchem,ale mylsle,ze to bardzo dobry znak;)
do mojej mamy juz podchodzi i ja poznaje...lize ja i jest przekochana:loveu::loveu:
z newsow technicznych...na allegro jest mnoswto odwiedzajacych i mam nadzieje,ze przyniesie efekty;)