Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):
Witamy sie. ;)
Ach, Samoyedzik, Shiba....:loveu:
A do Poznania, Zielonej Góry lub Wrocławia może się wybieracie na wystawę ? :)

Witam:)

Będę w Poznaniu tylko jeszcze nie wiem w jaki dzień. I tylko z Kersi. Sama wystawiam moje zbóje wiec miałabym problem z dwójką.

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andromeda napisał(a):
Witam:)

Będę w Poznaniu tylko jeszcze nie wiem w jaki dzień. I tylko z Kersi. Sama wystawiam moje zbóje wiec miałabym problem z dwójką.

Ja będę w oba dni. A i tak miałam zamiar iść do ringu Samoyedów, Mam nadzieję, że będę mogła poznać Kersi ? :)

Świetnie się bawią. ! :)
A ile miejsca do zabawy. ;)

Posted

darii_iia napisał(a):
Ja będę w oba dni. A i tak miałam zamiar iść do ringu Samoyedów, Mam nadzieję, że będę mogła poznać Kersi ? :)

Świetnie się bawią. ! :)
A ile miejsca do zabawy. ;)

NO pewnie ze będziesz mogła poznać mojego zbója:) Ona lubi się witać ze wszystkimi - nawet z takimi którzy tego od niej nie chcą :)

Posted

M&S napisał(a):
Witamy się pięknie:)

Będziecie może na klubówce w Łodzi?

Z Łodzią mam zawsze problem. Nikt ze znajomych nie ma psa z V grupy wiec nie mam podwózki :(

Jak zrobię w końcu prawko to będę. Tylko ze ja leniwa i lubię być wożona wiec będzie ciężko.

Posted

andromeda napisał(a):
Z Łodzią mam zawsze problem. Nikt ze znajomych nie ma psa z V grupy wiec nie mam podwózki :(

Jak zrobię w końcu prawko to będę. Tylko ze ja leniwa i lubię być wożona wiec będzie ciężko.

Szkoda. Zrób wreszcie to prawo jazdy, bo przepisy się zmieniają i bedzie trudniej......

Posted

M&S napisał(a):
Szkoda. Zrób wreszcie to prawo jazdy, bo przepisy się zmieniają i bedzie trudniej......

Jak ma być gorzej to już wcale nie zrobię. Raz już robiłam ale mi się nie podobało :(

Mam stracha i tyle. Do tego droga mi skacze wiec kierowca ze mnie żaden nie będzie.

Co dziwne siedząc w siodle nie czuje lęku a tu takie cuś. Dziwactwo :)

Posted

Jutro jak się uda pofoce Lordzika. Będzie ciężko bo Księciunio codziennie robi psie przedszkole. Chodzi na spacerki z grupą innych psów ktore udało sie zebrać. Mały na razie na lince bo się awanturuje - z każdym dniem coraz mniej :)

Posted

andromeda napisał(a):
Jak ma być gorzej to już wcale nie zrobię. Raz już robiłam ale mi się nie podobało :(

Mam stracha i tyle. Do tego droga mi skacze wiec kierowca ze mnie żaden nie będzie.

Co dziwne siedząc w siodle nie czuje lęku a tu takie cuś. Dziwactwo :)

Jak tak, to jest problem......

W siodle, to zupełnie inna sprawa. też to lubię:)

• 1 month later...
Posted

Byłam i Was widziałam w Poznaniu. ;)
Tylko, że sama na początku nie poznałam, dopiero jak już wracałam do domu. : (
Ale jeśli pamiętasz dziewczynę-14 lat. Pytającą się czy może pogłaskać Kersi i miziającą ją gdy Ty rozmawiałaś przez telefon...to ja. ;)

Posted

darii_iia napisał(a):
Byłam i Was widziałam w Poznaniu. ;)
Tylko, że sama na początku nie poznałam, dopiero jak już wracałam do domu. : (
Ale jeśli pamiętasz dziewczynę-14 lat. Pytającą się czy może pogłaskać Kersi i miziającą ją gdy Ty rozmawiałaś przez telefon...to ja. ;)

Pamiętam :) Akurat dzwonił kolega z ringu podhalanów z gorącymi wiadomościami :)

Posted

Kilka zdjęć z Poznańskie wystawy. Jakość kiepska - aparat postanowił się rozchorować:evil:

Kasjopea Stars Of Dexter Virta Valo - doskonała, cwc, res. cacib :)

Przed oceną

Od ogona strony :)

Coś widać

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
No gratuluję, brawo! Kersina rośnie wymiataczka ringów! :cool3:

Super było Cię poznać, mam nadzieję że się będziemy widywać na wystawach!;)

Mam podobne odczucia. Dziękuje za miła rozmowę :)

Byłam tak zestresowana że ciężko mi to opisać.

To efekt blisko 3 miesięcznych przygotowań i treningów.

• 2 weeks later...