Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to wykorzystuj do tego macania wystawy. Tam ludzie nie mają oporów przed dotykaniem psa.
Behawioryści-
Joanna Iracka
Aleksandra Szywała, telefony mogę dać na pw, jak komuś potrzebne.

Pozdrawiam-

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosia napisał(a):
No to wykorzystuj do tego macania wystawy. Tam ludzie nie mają oporów przed dotykaniem psa.
Behawioryści-
Joanna Iracka
Aleksandra Szywała, telefony mogę dać na pw, jak komuś potrzebne.

Pozdrawiam-

Dziekuje za rade :) ludziska to czasem sa bardzo dziwni, uwazaja np ze Quest jest fałszywy i zle jemu patrzy z oczu ( bo sa krzywe!!!)

Posted

Troszke sie boje ale...jestem taki ciekawy :evil_lol:

"]

Pycholek :loveu:

"]

Mamuska i jej babelek :loveu:

"]

A to Bąbelek :loveu:

Jutro Kersiaczek- Łobuziaczek:loveu: ktora ciezko uchwycic, bo smiga jak szalona na spacerkach :evil_lol: Mała torpeda !

Posted

andromeda napisał(a):
A teraz rogaty Kersiaczek :loveu:

Czasami mysle ze shiba, to anioł przy samoyedce Kersi :evil_lol:

Bo nie znasz moich shib!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

:evil_lol:
Kersi juz jako maluszek, jeszcze ze swoimi rodzicami była już stworzonkiem bardzo żywym. Pełno jej było wszędzie :)
Ale najwazniejsze, że dogaduje sie z Questem :)

Posted

virtavalo napisał(a):
:evil_lol:
Kersi juz jako maluszek, jeszcze ze swoimi rodzicami była już stworzonkiem bardzo żywym. Pełno jej było wszędzie :)
Ale najwazniejsze, że dogaduje sie z Questem :)

Ooo tak Kersiaczek to wulkan energi i ma 100 pomysłow na minute!! jak np. zdobyc kocie jedzenie, dostac sie do kartonika z maluszkiem, wskoczyc na stoł i obadac sytuacje! a noz cos bedzie do jedzenia itp. itd. Słodka kombinatorka :loveu:

Posted

andromeda napisał(a):
Ooo tak Kersiaczek to wulkan energi i ma 100 pomysłow na minute!! jak np. zdobyc kocie jedzenie, dostac sie do kartonika z maluszkiem, wskoczyc na stoł i obadac sytuacje! a noz cos bedzie do jedzenia itp. itd. Słodka kombinatorka :loveu:

Myśląca dziewczynka :p

Dobry wieczór :)

A.

Posted

Moje odkrycie w sklepie miesnym: wedzona kosc dla psów :) powod bojek Kersi z Questem :diabloti:

"]

Godzina 7:00 rano niedziela. A ja pstrykałam fotki !!! :roll:

"]

Kersiaczek - brudasek :loveu:
"]

To co Kersiaczki lubia NAJ NAJ

"]

A potem wygladaja tak ( i wykładzina podobnie:()

Posted

Przejrzałam wszyściutko, uff troszkę tego było :razz: ale co tam szybowcowo-białaskowe stadko z dodatkiem kociaczków jest super :loveu::loveu::loveu: będziem zaglądać do was ;)

Posted

NATKA napisał(a):
Przejrzałam wszyściutko, uff troszkę tego było :razz: ale co tam szybowcowo-białaskowe stadko z dodatkiem kociaczków jest super :loveu::loveu::loveu: będziem zaglądać do was ;)

Serdecznie dziekujemy za odwiedziny, i zapraszamy ponownie:p

U mnie duzo do czytania nie ma. wiecej zeby oko nacieszyc, pieknej urody Kersi i powabnego kawalera Questa :diabloti:
i tyci tyci Babelka :evil_lol: