Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']http://images48.fotosik.pl/224/e7f2e39147291764med.jpg

aaaaaaa:loveu: pieknosci:loveu:... nie dziwne ze sie ludziska zachwycali:loveu::p

http://images38.fotosik.pl/221/ee5db9ccc3655d17.jpg
a moze probujcie sie na stole czesac. Ja zanim sie dorobilam trymerskiego to na zwyklym kladlam mate kapielowa, taka gumowa z przyssawkami i to doskonale zdawalo egzamin. I przede wszystkim oszczedza nasz kregoslup

Z tym stołem to tez juz myslałam, bo krzyze to wysiadaja juz w łazience :shake: Ogolnie zeszło mi ok 3,5 godz pod koniec Kersiaczek spała :evil_lol: A i tak nie byłam zadowolona z efektu :cool1: Bo doszłam do wniosku ze jak juz wchodzimy nielegalnie to niech pies bedzie wyszykowany jak do oceny. :evil_lol: Wybrałam sobie starszego pana na bramce w okularach z grubymi szkłami i wlazłam bezproblemow na zgłoszenie Questa :diabloti:
Wystawe w Poznaniu uwazam za bardzo udana podwzgledem organizacyjnym. W hali 9 było przestronnie i swietnie sie ogladało wystawiane psiaki :p

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andromeda napisał(a):
Z tym stołem to tez juz myslałam, bo krzyze to wysiadaja juz w łazience :shake: Ogolnie zeszło mi ok 3,5 godz pod koniec Kersiaczek spała :evil_lol: A i tak nie byłam zadowolona z efektu :cool1: Bo doszłam do wniosku ze jak juz wchodzimy nielegalnie to niech pies bedzie wyszykowany jak do oceny. :evil_lol: Wybrałam sobie starszego pana na bramce w okularach z grubymi szkłami i wlazłam bezproblemow na zgłoszenie Questa :diabloti:
Wystawe w Poznaniu uwazam za bardzo udana podwzgledem organizacyjnym. W hali 9 było przestronnie i swietnie sie ogladało wystawiane psiaki :p

Maxina zawsze stoi podczas czesania, a Borys sie kladzie i udaje ze spi:evil_lol:. Tylko ze maxina sie sama upomina o czesanie. Bo ja zaczynam zawsze od Borysa, przy nim najwiecej roboty to Maxina wtedy podskakuje i opiera sie lapami o stol bo zazdrosnica:loveu:. Ale suszenie, czesanie, pielegnowanie to uwielbiam. Najciezej to mi sie ich kapie. mam bardzo mala lazienke, a psiaki nie male. I po kapielach jestem wykonczona. Pieski wtedy leza zawiniete w szlafroki:roll::evil_lol:... a ja leze i zdycham:evil_lol:. Jak juz odzdechne to sie biore sie za suszenie:p. Ale nap[rawde polecam stol trymerski. To duzo pomaga

Posted

Tak mi sie wzieło na wspominki :-(

Czesio wykarmiony przezemnie i moja siostre, Chociaz ona była specem od stymulacji... :diabloti:

Pierwszy tydzien zycia :loveu:

"]

W kieszeni :p

"]

Moje ulubione zdjecie. Czesio spi najedzony..

"]

Bo spac mozna roznie.....:evil_lol:

"]

Przygotowany do karmienia :loveu:

Posted

[quote name='NATKA']No szybowiec to się tak rozpycha że chyba będziesz mu musiała oddać swoje łóżko bo legowisko to chyba troszku za małe się zrobiło :evil_lol:
http://images39.fotosik.pl/222/7a9377ee60e3acffmed.jpg

A to zdjęcie mnie powaliło, poprostu się rozpłynęłam :loveu:
http://images35.fotosik.pl/80/2cfdcaae916468c1med.jpg

Szybowiec w legowisku spi jak sie jemu przypomni ze cos takiego istnieje :diabloti: A tak zajmuje połowe łozka!! Jak maz wraca z rejsu to spimy w trojke. Quescio ma swoja połowe, a my sie dusimy na swojej :evil_lol: Dobrze ze Kersiaczek uwaza ze na łozku jest dobrze ale tylko rano. Ona woli podłoge pomimo ze ma swoje leze. Przypuszczam ze jest jej goraco!

Posted

Wierze, ja tak tylko żartowałam z tym legowiskiem. Mój futrzak też woli zimne płytki chociaż teraz wyleguje się na łóżeczku bo i temperatura sprzyjająca i się odfutrzył ;)

Posted

andromeda napisał(a):
Szybowiec w legowisku spi jak sie jemu przypomni ze cos takiego istnieje :diabloti: A tak zajmuje połowe łozka!! Jak maz wraca z rejsu to spimy w trojke. Quescio ma swoja połowe, a my sie dusimy na swojej :evil_lol: Dobrze ze Kersiaczek uwaza ze na łozku jest dobrze ale tylko rano. Ona woli podłoge pomimo ze ma swoje leze. Przypuszczam ze jest jej goraco!

moje maja tez swoje legowiska..... ale tylko jako rekwizyt. Podloga gola najlepsza:roll:. To chyba wsie kudlatki tak maja:p
Andromeda a Twoj maz to marynarz?

Posted

lolka75 napisał(a):
moje maja tez swoje legowiska..... ale tylko jako rekwizyt. Podloga gola najlepsza:roll:. To chyba wsie kudlatki tak maja:p
Andromeda a Twoj maz to marynarz?

A no, sie trafił marynarz z Wielkopolski :evil_lol:

Posted

NATKA napisał(a):
Wierze, ja tak tylko żartowałam z tym legowiskiem. Mój futrzak też woli zimne płytki chociaż teraz wyleguje się na łóżeczku bo i temperatura sprzyjająca i się odfutrzył ;)

Wiem ze zartownis z Ciebie :evil_lol:

Posted

andromeda napisał(a):
No szkoda to miała byc ostatnia ciaza kotki przed ciachnieciem. Maluszek miał zostac. No i był wyjatkowo sliczny i puchaty, zapewne odziedziczył sporo z persa. No coz moze tak było zapisane.. Taka karma

Słowo "karma" zamieniłabym na "głupota".
Ile Ty masz lat? 12?
Kot zginął wyłącznie z Twojej winy i nie kombinuj z filozofią. Wykazałaś się kompletnym brakiem odpowiedzialności.
Nie rozumiem tych ogólnych wyrazów współczucia. Są żenujące.
Nie życzę miłego dnia, bo Ci się nie należy- ani ten, ani następny.

Posted

Gosia napisał(a):
Słowo "karma" zamieniłabym na "głupota".
Ile Ty masz lat? 12?
Kot zginął wyłącznie z Twojej winy i nie kombinuj z filozofią. Wykazałaś się kompletnym brakiem odpowiedzialności.
Nie rozumiem tych ogólnych wyrazów współczucia. Są żenujące.
Nie życzę miłego dnia, bo Ci się nie należy- ani ten, ani następny.

Bez komentarza.......

Cześć futrzaki :lol:

dobrego poniedziałku

Fajne zdjęcia z Poznania :p

A.

• 1 month later...