Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='NATKA']Fotecki, fotecki przyszłam na fotecki i co :crazyeye: chba na łocy mi padło bo nic nie wiedzu :cool1:
Przyjde jutro ;)

Ha i tu Cie mam :evil_lol: Nowe fotki :diabloti:

Seria z Kersiaczkiem :loveu:

"]

"]

"]

Posted

virtavalo napisał(a):
Bardzo mi przykro :(
Ale na pewno nie chciała. Samoyedki to bardzo zabawowe i uczuciowe psiaki. Nie wiedziała, że może zrobić krzywdę maluszkowi :(

Ja wiem ze to nie jej wina. Kersiaczek jak juz okazuje uczucia to na maksa, i tak samo było tutaj. Zreszta to moja wina bo mogłam dokładniej zamknac drzwi do pokoju. A to taka madrala ze potrafi sobie sama otworzyc. A znowu maluszek drapał drzwi zeby byc z psami. Czyli jego uwielbienie do swoich duzych kumpli nie wyszło na dobre. Przykra sprawa ale co zrobic....

Posted

NATKA napisał(a):
Szkoda kici, bardzo mi przykro :roll::-(

No szkoda to miała byc ostatnia ciaza kotki przed ciachnieciem. Maluszek miał zostac. No i był wyjatkowo sliczny i puchaty, zapewne odziedziczył sporo z persa. No coz moze tak było zapisane.. Taka karma

Posted

Kersiaczek chociaz w Poznaniu była nieoficjalnie, ale przygotowania były przedwystawowe :evil_lol:

Zrezygnowany Kersiaczek :cool1:

"]

Tak wygladałam podczas jazdy pociagiem (Jak nie spiewała :diabloti:)

Stosunek Kersi do wystawy :evil_lol:

"]

Moj mały kumpel :p

"]

A tu na kolanach :evil_lol: w tej pozycji wzbudzała ogromne zainteresowanie ogladajacych:cool3: