ag_nie_cha Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Hej PROZAK :lol: Tylko jeden szetland OWCZAREK SZETLANDZKI psy otw MACZO z Hultajskiej Trojki na wystawie? tzn. nas (tzn.Hooligana w pośredniej) nie ma :cry: jaka szkoda... ale dzięki Quote
Martyna Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 PROZAK napisał(a):Flat-Coated Retriver: Tak tylko 1 suczka championka, a sedzije Bozena Kowalska-Malitka i wchodzicie jako 7 rasa, a przed Wami okolo 40 psow. :D DZIEKI :-))) Quote
kasiaak Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 a to może ja też spróbuję ponaciągać na stawkę....... :) dogi niemieckie czarne - młodzież psy i suczki ich tam malutko jest..... ale rozumiem, że możesz mieć dość :) pozdrawiam Quote
Kachna Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 PROZAK, bardzo Ci dziekuję. My jednak nie jedziemy, szkoda..... Quote
Guciek Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 troche grzeczniej-PROZAK tam pracuje, dobrze zrozumiałam? ;-) Quote
Agasia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 PROZAK - to czy ten PON - Ja-Wigor Ken Pol jest zgloszony..? Wydaje mi sie ze nie bo bym miala info ze z nimi jade, a wystawa przeciez ju jutro ;) wiec mnie raczej nie bedzie :( Quote
Guciek Posted May 21, 2005 Author Posted May 21, 2005 Gorzej jak potwierdzenie dojdzie w poniedzialek ;-) Quote
Janosik Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 No to zaczeło się odliczanie :D Chłopak wykąpany zaraz zabieram się za czesanie. WSZYSTKIM ZNAJOMYM I NIE ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA. Guciu wiesz gdzie mnie szukać- zabawki już przygotowane :D Martyna zapraszam Afere na degustacje moich wspaniałych marchewkowych ciasteczek :D Do zobaczenia Quote
Martyna Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Janosik napisał(a): Martyna zapraszam Afere na degustacje moich wspaniałych marchewkowych ciasteczek :D aaa ja sama zjem i sie z Af nie podziele :-) hihihi zajrzymy do Was bankowo :-)) Quote
Yorkies Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A ja mam pytanie czy ktoś posiadający jedno wolne miejsce w samochodzie dla jednej dziewczyny z yorkiem będzie przejeżdzał jadąc na wystawę przez Warkę? Bo ja dziś się dowiedziałam że nie mam jak jechać... prosze o pomoc... :roll: pozdrawiam Quote
kadziumia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A czy ja się jeszcze dowiem jako która rasa i na ktorym ringu wchodzą Samoyedy??? Bardzo duzymi literkami, ale bardzo grzecznie pytam ;):) Pozdrawiam Quote
KORONA Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 A czy ja się dowiem jeszcze o dogi niemieckie. Dziewczynki żólte i pręgowane. Klasa championów. Prooooszę :modla: Quote
peter7 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Jutro będe robił zdięcia i jak mi powiecie jak wkleic, bo nie wiem :oops: :oops: :oops: to wkleje :) Prozak: Możesz mi powiedzieć jak trzeba dojechać na tą wystawę??? (będe jechał od strony szydłowca) Quote
PROZAK Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Tego PON-a niestety nie ma w katalogu. Samoyed wchodzi jako 12 rasa , ring XVI, Sedzia Ewa marcinkowska. Przed wami okolo 50 psow. Dogi champ zolte i pregusy FLAMENCO Korona Borealis, tylko jedna. Dogi niem czarne psy ml: AXEL z DOmu Etny CAIRO Modry Efekt suki ml CZARINA Modry Efekt IMAGINATION Polaris VENEZIA Du Domaine De L"Ange Noir Owczarek szetlandzki jest tylko jeden W katalogu sa juz zgloszone osoby i nie jestem w stanie odpowiedziec czy bedzie mozna jeszcze kogos dopisac. Musicie spytac przy odboirze dokumentow, ale mam nadzieje ,z e nie bezdie z tym problemu :D Pozdrawiam Malgosia P.S. Mam nadzieje, ze jakos uda nam sie spotkac i pokibicowac sobie na wzajem. Ja bede przy ringu amstafow , bo moj Prozak ( Ordior ANTARES) startuje w posredniej, wiec zapraszam. Quote
PROZAK Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Wystawa odbeedzie sie na stadionie START przy ulicy Wernera 29. Jest to blisko Trasy W-wa- Krakow, kieruj sie wiec na siodemke, albo pytaj jak dojechac do MINI-MALA, albo Mc Donalda na stacji JET, stamtad jest juz blisko. :D Quote
NNL-BC Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Prozak, wyslalam ci wiadomosc na priv ale moze nie doszlo, co z BORDER COLLIE? Czy jest suczka Oodnadatta SUPA SHAKE, wlasciciel Ewa Łukasik??? Prosze odpowiedz bo nie wiem czy mam kapac psa czy dac sobie spokoj, nie bede jechac w ciemno. Pozdrawiam Ewa Quote
cynio6 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 a czy ktoś wie jaka będzie stawka Welsh Corgi Cardigan?? Quote
kadziumia Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Bardzo serdecznie dziekuję. Jesteś wielka, PROZAK :buzi: niezmiennie mfg Quote
Magdalena1 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 no to do zobaczenia w Radomiu,ja jade z yoreczkami :wink: Quote
adda Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 PROZAK, jak jeszcze jesteś, to czy mogłabyś napisać, ile jest psów przed leonbergerami? Bo nie wiem na ktorą dojechać :-? Quote
adda Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Lara napisał(a):sedziowanie rozpoczyna sie o 10.00! :P wiec na 10ta :P :wink: A Ty nie bądź taka wyrywna :evil: Quote
Recommended Posts