Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej PROZAK :lol:

Tylko jeden szetland
OWCZAREK SZETLANDZKI
psy otw MACZO z Hultajskiej Trojki
na wystawie?

tzn. nas (tzn.Hooligana w pośredniej) nie ma :cry:
jaka szkoda...
ale dzięki

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PROZAK napisał(a):
Flat-Coated Retriver: Tak tylko 1 suczka championka, a sedzije Bozena Kowalska-Malitka i wchodzicie jako 7 rasa, a przed Wami okolo 40 psow. :D

DZIEKI :-)))

Posted

a to może ja też spróbuję ponaciągać na stawkę....... :)
dogi niemieckie czarne - młodzież psy i suczki
ich tam malutko jest.....

ale rozumiem, że możesz mieć dość :)

pozdrawiam

Posted

PROZAK - to czy ten PON - Ja-Wigor Ken Pol jest zgloszony..? Wydaje mi sie ze nie bo bym miala info ze z nimi jade, a wystawa przeciez ju jutro ;) wiec mnie raczej nie bedzie :(

Posted

No to zaczeło się odliczanie :D
Chłopak wykąpany zaraz zabieram się za czesanie.
WSZYSTKIM ZNAJOMYM I NIE ŻYCZĘ SZCZĘŚCIA.

Guciu wiesz gdzie mnie szukać- zabawki już przygotowane :D

Martyna zapraszam Afere na degustacje moich wspaniałych marchewkowych ciasteczek :D

Do zobaczenia

Posted

Janosik napisał(a):

Martyna zapraszam Afere na degustacje moich wspaniałych marchewkowych ciasteczek :D

aaa ja sama zjem i sie z Af nie podziele :-) hihihi zajrzymy do Was bankowo :-))

Posted

A ja mam pytanie czy ktoś posiadający jedno wolne miejsce w samochodzie dla jednej dziewczyny z yorkiem będzie przejeżdzał jadąc na wystawę przez Warkę?

Bo ja dziś się dowiedziałam że nie mam jak jechać... prosze o pomoc... :roll:

pozdrawiam

Posted

Jutro będe robił zdięcia i jak mi powiecie jak wkleic, bo nie wiem :oops: :oops: :oops: to wkleje :)

Prozak: Możesz mi powiedzieć jak trzeba dojechać na tą wystawę??? (będe jechał od strony szydłowca)

Posted

Tego PON-a niestety nie ma w katalogu.

Samoyed wchodzi jako 12 rasa , ring XVI, Sedzia Ewa marcinkowska. Przed wami okolo 50 psow.

Dogi champ zolte i pregusy FLAMENCO Korona Borealis, tylko jedna.

Dogi niem czarne
psy ml:
AXEL z DOmu Etny
CAIRO Modry Efekt
suki ml
CZARINA Modry Efekt
IMAGINATION Polaris
VENEZIA Du Domaine De L"Ange Noir

Owczarek szetlandzki jest tylko jeden

W katalogu sa juz zgloszone osoby i nie jestem w stanie odpowiedziec czy bedzie mozna jeszcze kogos dopisac. Musicie spytac przy odboirze dokumentow, ale mam nadzieje ,z e nie bezdie z tym problemu :D
Pozdrawiam Malgosia

P.S. Mam nadzieje, ze jakos uda nam sie spotkac i pokibicowac sobie na wzajem. Ja bede przy ringu amstafow , bo moj Prozak ( Ordior ANTARES) startuje w posredniej, wiec zapraszam.

Posted

Wystawa odbeedzie sie na stadionie START przy ulicy Wernera 29. Jest to blisko Trasy W-wa- Krakow, kieruj sie wiec na siodemke, albo pytaj jak dojechac do MINI-MALA, albo Mc Donalda na stacji JET, stamtad jest juz blisko. :D

Posted

Prozak, wyslalam ci wiadomosc na priv ale moze nie doszlo, co z BORDER COLLIE? Czy jest suczka Oodnadatta SUPA SHAKE, wlasciciel Ewa Łukasik???
Prosze odpowiedz bo nie wiem czy mam kapac psa czy dac sobie spokoj, nie bede jechac w ciemno.
Pozdrawiam
Ewa