adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Magdalena1 napisał(a): mam wziąć ze sobą dowód wpłaty,gdzie jest wyraźnie zaznaczone,że to opłata za klasę szczeniąt? Dowód weź na pewno. Ja zapłaciłam a napisali, że nic nie wpłacono :roll: Quote
Agasia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 adda napisał(a):Magdalena1 napisał(a): mam wziąć ze sobą dowód wpłaty,gdzie jest wyraźnie zaznaczone,że to opłata za klasę szczeniąt? Dowód weź na pewno. Ja zapłaciłam a napisali, że nic nie wpłacono :roll: W tamtym roku tez tak bylo u wielu osob w Radomiu ;) Quote
Magdalena1 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no więc nie przejmuję się,biorę wszystkie potrzebne dokumenty i tyle :wink: dzięki za odpowiedź :D Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Magdalena1 napisał(a):no więc nie przejmuję się,biorę wszystkie potrzebne dokumenty i tyle :wink: dzięki za odpowiedź :D Pewnie, że się nie przejmuj :D Powodzenia 8) Quote
PROZAK Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Najpierw co sie tyczy oplat- jesli ktos placil za wystawe i ma przelew to nawet jesli na zgloszeniu zostalo napisane, ze ma jeszcze cos do uregulowania, to nie bedzie nic doplacal, poniewaz nie bylismy w stanie na biezaco podczas drukowania potwierdzen sprawdzac czy dana osoba oplacila juz wystawe. Oplaty wystawowe przychodza nam cizgle faxem i dopiero w sobote bedzie podzial na tych co zaplacili i tych ktorzy maja jesscze cos do uregulowania. Oplata za szczeniaka oczywiscie 30 zl, bez zadnej doplaty. Prosze wziac przelew i wszystko wyjasni sie przy odbiorze dokumentow. Numerki do przyklejenia razem z dyplomami i kartami ocen beda w teczkach dostanieciwe je podczas odbioru dokumentow i katalogow. Reszte stwki bede mogla sprawdzic dopiero w piatek, bo wtedy dopiero zwiazek bedzie otwarty. Co do dogow to zaprzaszamy jak najbardziej, zreszta jest kilka zgloszonych. To chyba tyle pozdrawiam Malgosia Quote
Magdalena1 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 dziękuję i do zobaczenia :wink: więc jakby co to zwróćcie uwagę na pewnie najmniejszego szczeniaczka yorczka :wink: w suczkach klasie szczeniąt 8) Quote
kasiaak Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Insomnia napisał(a):przepraszam,czy moge poznac ile bedzie dogusiów w klasie mlodziezy i kto bedzie sedziował? bede bardzo wdzieczna stawki ilościowe są na stronie 8 :wink: Quote
Kachna Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 PROZAK, sprawdź w piatek czy na 100% dobermany sędziuje pan Waszkowski, pliiiiz. Jesli on, to nie jadę :( Będe wdzięczna i dziekuję ( sama spróbuje się dodzwonic, choc bardzo ciężko... ). Quote
Janosik Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Kachna Wiem jaki jest Waszkowski :evilbat: , sędziował mnie we Włocławku i ........wygraliśmy, ale komentarze to on ma niezłe- jesteście tu państwo dla mnie, tylko dla mnie :o Powodzenia Quote
PROZAK Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Guciu,ocena psow w ringach zaczyna sie o 10, a skonczy sie okolo 14, tak mysle. Potem jeszcze konkurencje finalowe, ktore potrwaja pewnie do 17. Pozdrawiam. Quote
PROZAK Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Pospisywalam sobie Wasze pytania i w piatek wieczorem postaram sie na nie odpowiedziec :D Pozd raz jeszcze Quote
Kachna Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 PROZAK, będę bardzo wdzięczna. No niestety, jednych sedziów lubimy bardziej, innych mniej...... Quote
Regis Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 A ja chciałbym troszkę ponarzekać. Do tej pory nie dotarło do mnie potwierdzenie, choć psy zgłoszone są na pewno (po wielu trudach udało sie dodzwonić). Ponadto moja koleżanka, która miała jechać ze mną do tej pory nie wie czy jej zgłoszenie zostało przyjęte (było to jedno z tych które zaginęło i zgłaszała powtórnie po terminie). Próbuje sie dodzwonić do związku już półtora tygodnia i nic!! Dlatego jeśli to możliwe to bardzo bym prosił o stawke collie i sheltie. Pozdrawiam. Quote
PROZAK Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Zgloszenia byly wysylane w piatek w zeszlym tygodniu, ale niestety nie do wszystkich jeszcze dotarly :-? Jesli ktos nie dostanie zgloszenia do jutra to napiszcie do mnie jutro do godz 16- tej o jakiego psa chodzi ( rasa, nazwa i nazwisko wlasciciela) to sprawdze i odpisze po powrocie ze zwiazku. pozdrawiam Malgosia Quote
ag_nie_cha Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Czy ktoś wie co z wystawą w Radomiu? Dodzwonić się nie można od tygodnia, potwierdzeń brak, a wystawa w niedzielę..... :evil: Quote
PROZAK Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 O jakiego pieska Ci konkretnie chodzi to odpowiem czy zostal zgloszony? Quote
Martyna Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ech ja mam chyba jakiegos farta z Radomiem ;-))) przyjeli mi zgloszenie po terminie, dodzwonilam sie i milo zostaly udzielone mi odp na wszystkie pytania, no i potwierdzenie doszlo :-)) tez mam wpisane, ze nie oplacone, ale do tego sie juz przyzwyczailam :-))) Wystawa mala, wiec moze nie bedzie kolejek po dokumenty :D Quote
PROZAK Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 GOLDENY MLODZIEZ: psy IMMIGRANT SONG Rejtanowka SZAFIR Gorzowska Panorama POSOKOWIEC BAWARSKIpsy posr ARMIN Jeleni Gaj Psy Uzyt DRUH Z Jeleniego Zdroju Psy ch KARISSO Strzelec ze Szczytna Suki posr AGA z Doliny Dojcy WHIPPET Psy posr 1 suki szcz 1, ml 1, ch 1 Sedzia Stepka sedziuje nastepujace rasy: wyzekl czeski szors wyzel niem krotk wyzel wajmarski krotk seter angirlski, seter irlandzki seter szkocki rhodesian ridgeback posokowiec bawarski posokowiec hanowerski ogar polski gonczy polski beagle Jest to zarazem kolejnosc oceny tych psow w ringu XV Dobermany sedziuje Aleksander Waszkowski i wchodza na ring jako 2 rasa po dwoch pinczerach mini OWCZAREK SZETLANDZKI psy otw MACZO z Hultajskiej Trojki OWCZAREK SZKOCKI psy posr AFFINITY Lovely DREAM psy otw AMALIE A MILD WONDER CENT z Psiej Oazy suki ml WHITE WAVE Ko-To-Ra suki otw DAFI MAYDAY z Psiej oazy ORANZH TISHK MERRY COMPANY VICKY ex Oriente Lux BIS-a uzytkowych nie bedzie :cry: Jesli macie jeszce jakies pytania, ale odnosnie tego czy dany pies zostal zgloszony czy nie to chetnie odpowiem. Stawek niestety nie jestem w stanie podawac, bo musialabym przepisac chyba caly katalog :-? Pozdarwiam Malgosia Quote
Martyna Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 a czy wiesz moze ktos sedziuje Flat Coated Retrievery (domyslam sie, ze p. Malitka;-) i czy faktycznie jestesmy same zgloszone?? Quote
wanio Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 PROZAK bardzo proszę - jaka suczka jest w Whippetach w szczeniakach i sznaucer miniaturowy pieprz i sól psy klasa młodzieży ????? Z góry dziękuję. Quote
Dorota_Fiszer Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 A nie chcialoby Ci sie przepisac suczek w klasie mlodziezy goldenow? :wink: tylko 6 :wink: :D Quote
PROZAK Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Flat-Coated Retriver: Tak tylko 1 suczka championka, a sedzije Bozena Kowalska-Malitka i wchodzicie jako 7 rasa, a przed Wami okolo 40 psow. :D suczki wippetki nie znam bo nie mam tej strony w katalogu, a sznaucerki mini pieprz i sol pieski to : BYSTRY BORYS Etruria Polonia i DON WALENTY Piwowar :D Goldenki mlodziez suczki: KENDRA Gordius LUNA Gordius, THEA z Wojnowa VODKA ON THE ROCKS ZLOTO Z Werbeny Libert ŁOZA Gordius :D I niech ktos powie, że nie jestem fajna :D :D :D [/list] Quote
wanio Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 :( :( :evil: :evil: :evil: nie ma moich psiaków . ale mam asa w rękawie SŁUPSK , miałem przeczucie i tam też zgłosiłem i tam mnie chcą :lol: :lol: :lol: Ale i tak dziękuję za informacje , jestes superrrrrr. Quote
ag_nie_cha Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 to miłe, jesteś jasnowidzem? - owczarek szetlandzki o imieniu HOOLIGAN Quote
Recommended Posts