Yorkies Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 To ja jeśli to możliwe prosze o yoreczki, a szczególnie psy klasę młodzieży... :wink: pozdrawiam :angel: Quote
.ania Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 My też dostaliśmy właśnie potwierdzenie :D nasz nr.768 Quote
PROZAK Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Niestety katalogi jeszcze w drukarni i nie moglam sprawdzic szczegolowo jakie psy w jakich klasach. Spisalam tylko ilosc psow w poszczegolnych klasach, sedziow, ringi i kolejnosc sedziowania na danym ringu. Niestety nie moglam sprawdzic xczy ten PON zostal przyjety, poniewaz ,mialam tylko liste wystawcow, a nie pieskow. Mam nadzieje, ze nie zrobilam zbyt duzo bledow, ale jednoczesnie odbieralam telefony i spisywalam te info. Pozdrawiam Malgosia i PROZAK HUSKY sedziowane jako pierwsze na ringu XIV Psy:ml 3, otw 4, ch 1, wet 1 Suki: ml 3, posr 4, otw 6 YORKI Pan Nagiel ring XI, same na ringu Psy: ml 7,posr 3, otw 1, ch 1 Suki: szcz 3, ml 13, posr 12, otw 10 DOGI NIEMIECKIE Joanna Kielkiewicz, jako 4 rasa na ringu IV suki mlodz: blekitne 2 , czarne i arlekiny 3, zotte i pregowane 1 psy mlodz: blekitne 1, czarne i arlekin 2, zolte i pregowane 1 SZNAUCER MINI CZARNO SREBRNY B. Szydlowicz- Polanczyk, jako 2 rasa suki posr 8, a w otwartej nic nie bylo LEONBERGERY Anna Rogowska, jako 7 rasa na VI ringu Psy ml 1, otw 2 PUDEL DUZY Adam Ostrowski, jako 8 rasa na XIX ringu OPsy kla ch 1 suki szcz 1, otw 1, ch 1, wet 1 MASTIFY HISZPANSKIE S. Podlaski, jako 3 rasa na V ringu Suki posr 1 DOBERMAN Aleksander Waszkowski Psy posr 1, otw 2 suki ml 1, posr 1, otw 3 BEAUCERONY J. Niciewicz, jako 8 rasa na II ringu Psy szcz 1, ml 1 Suki ml 2 BRIARDYJ. Niciewicz, jako 9 rasa na II ringu Psy ml1 suki ml 2, otw 1 Nie jestem tego niestety pewna??? BOKSER ZOLTY EWa Buklad najpierw pregusy potem zolte, ring III Psy ch 1 suki ml 2 otw 1 ch 1 BOKSER PREGOWANY psy otw 1, ch1 suki posr 2 otw 2 AKITA EWa Marcinkowska, jako 7 rasa na ringu XIV psy posr 1 suki ml 2, posr 1, otw 1 GOLDENY M. Swieton, jako 1 rasa na IX ringu psy ml 2, posr 1, otw 3, uz 1, ch 1 suki szcz 1, mk 6,posr 4, otw 2 AST Anna Zwierzynska psy posr 1 otw 4 suki ml 5, posr 1, otw 5 BULTERIER STANDARD psy ml1 posr 1 suki szcz 1, ml 1, otw 2 BULTERIER MINI SUKI POSR 1 STAFFIKI psy szcz 1, ml 1; suki ml 1 otw 1 Quote
Yorkies Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dziękujemy serdecznie chociaż za ilość ... myślałam że będzie mniej psiaków a tu taka nispodzianak... :roll: będziemy wlaczyć... 8) :wink: pzodrawiam :fadein: Quote
Dorota_Fiszer Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 A to kicha :( Goldeny miala sedziowac Bozena Kowalska-Malitka :( :( To teraz nie wiem czy warto jechac .... :( Quote
Dorota_Fiszer Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Ja na szczescie swoich nie zglosilam,mam wystawiac znajomym,ale sedzia Swieton patrzy TYLKO na wlos psa ! Ona nie ma bladego pojecia o tym,jak golden powinien wygladac - wazne jest tylko to,czy akurat ma wlos i najlepiej zeby byl miekki (co jest wada u tej rasy). Nic tylko sie zalamac,bo wszystkie trzy psy sa akurat lyse :( :( Quote
Kachna Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 PROZAK, wielkie dzięki. Czy śedzia jest na 100% ten ? bo miał byc inny - mówię o dobermanach a i nie wiesz które jako rasa wchodza na ring ? Quote
donya Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dziękuję za akity. Mam nadzieję, że ten jeden pies w pośredniej to mój Bimbo. Potwierdzenia jeszcze nie dostałam :cry: Quote
PROZAK Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Czy śedzia jest na 100% ten ? bo miał byc inny - mówię o dobermanach a i nie wiesz które jako rasa wchodza na ring ? Niestety jakos to przeoczylam, ale napewno nie jako pierwsze, i sedzxiowie tez raczej nie powinni sie juz zmieniac. PROZAK ja dzis dzwonilam do Was i bardzo mila dziewczyna udzielila mi informacji, moze to Ty Ja odbieralam telefony miedzy 17 a 19, wiec moze to ja :D :oops: Na wystawe zgloszonych jest 800 pieskow. Ras duzo a psiakow w klasach raczej niewiele, wiec szanse na wygrana i puchary spore :D Pogoda tez ma dopisac, wiec mam nadzieje, ze wystawa zostanie zaliczona do udanych. Katalogu przedwystawowego niestety nie bedzie, bo nasza strona dziala jeszcze w starej wersji, ale juz po tym wystawowym zamieszaniu ruszy nowa, ktora bedzie czesto aktualizowana. Pozdrawim serdecznie Malgosia Quote
Dorota_Fiszer Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 PROZAC,a nie da sie juz zmienic sedziego? Tzn.wrocic do tego,ktory mial byc? Chodzi mi o goldeny. I mam jeszcze pytanko czy organizujecie BISa uzytkowych? Quote
Magdalena1 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 a ja jeszcze nie mam potwierdzenia :( mam nadzieję,że jednak jeszcze przyjdzie :cry: Quote
Insomnia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 mam pare pytanek-czy dogi niemieckie beda mogly uczestniczyc w tej wystawie? oraz czy moze ktos wyrusza z warszawy badz okolic badz bedzie przejezdzal zeby dotrzec na wystawe do Radomia? i mialby miejsce w samochodzie dla mnie i mojej suki -doga niemieckiego. Quote
donya Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Magdalena1 napisał(a):a ja jeszcze nie mam potwierdzenia :( mam nadzieję,że jednak jeszcze przyjdzie :cry: Ja też nie mam Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Insomnia napisał(a):mam pare pytanek-czy dogi niemieckie beda mogly uczestniczyc w tej wystawie? :o A dlaczego nie? Quote
Guciek Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 z innej bańki- o której to sie zaczyna i o której kończy? :o Quote
Pat-Brutus Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Prozak! My tez jesteśmy z Radomia, ale zabrakło nam czasu na pójście do Związku, a chcielibyśmy poznać stawkę. Jeśli nie byłby to kłopot, to prosimy o stawkę posokowców bawarskich. Czy sędzia nie zmienił się? Czy całą VI grupe sędziuje Stępka? Będę wdzięczny za informacje. Quote
Magdalena1 Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 apel!!! proszę o udzielenie paru odpowiedzi na moje pytania mam nadzieję,że PROZAK to przeczyta,bo potrzebny jest ktoś ze związku z Radomia. dostałam potwierdzenie.............ale 1. nie ma nr katalogu,czy to oznacza,że będzie do odbioru razem z katalogiem? 2.najważniejsze wystawiam w klasie szczeniąt,co zaznaczyłam na przelewie pisząc,że przesyłam 30 zł i że to za klasę szczeniąt (wyraźniej już nie mogłam :wink: ) jednak chyba to przeoczona i napisano,że muszę jeszcze dopłacić(jak za normalnego psa). co mam robić? mam wziąć ze sobą dowód wpłaty,gdzie jest wyraźnie zaznaczone,że to opłata za klasę szczeniąt? pomóżcie! 3. i niestety nazwa mojego psiaka została przekręcona :wink: tzn nie tak źle,ale czy to wpłynie jakoś inaczej.. zamiast Droghida SUNRISE jest osobno imię SUN RISE. to na tyle,czekam z niecierpliwością na odpowiedź co ma dalej robić :wink: Quote
Malvina Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Prozak dzięki za husky :calus: U mnie w młodzieży tylko 3 sztuki :) Quote
Insomnia Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 przepraszam,czy moge poznac ile bedzie dogusiów w klasie mlodziezy i kto bedzie sedziował? bede bardzo wdzieczna Quote
Recommended Posts