Guciek Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Eyy a moze u nas tez wypali pomysł z identyfikatorkami? :D ja mam taki o ile nie poprosze LoveStorm o jakiś łądniejszy :D http://img225.echo.cx/my.php?image=identyfikatormy5nb.png Quote
Janosik Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 wITAM! Czy ktoś z was wie, czy jest już katalog na radomską wystawę? Będe wdzięczna za wszelkie info.Pozdrawiam Quote
Magdalena1 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 na katalog pewnie jesczez trochę się poczeka,nie dawno skończyli przyjmować zgłoszenia,a w ostatni dzień mieli tyle nowych zgłoszeń,że było nizłe zamieszanie :wink: cierpliwości 8) Quote
Guciek Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Janosik jedziesz? :D Magdalenka Ty tez jedziesz? :D Quote
Magdalena1 Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 jadę,jade z moim yoriczkiem :wink: tylko muszę pilnować tego zgłoszenia wlaśnie,bo wysłałam w ostatnim momencie,a żebym mogła potwerdzić to do dziś nie można się dodzwonić :( Quote
Janosik Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Guciu! Jadę nawet na wrotkach :lol: Wystawiać będe dwa husky, mojego Mł.Ch.Pl Janosika i debiutantke koleżanki.Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie. Quote
Guciek Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Ludziska to co-zrobić Wam identyfikatorki cobysmy suie poznali z daleka a nie lataki do kazdeog z yorkiem, huskym czy pudlem? :lol: Zapraszam natopik na WYSTAWACH o identyfikatorach, na ostatniej stronie widac moje dzieła :D Quote
Magdalena1 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 ja chciałam powiedzieć,że ten pierwszy wzór identyfikatorków padł na naszym forum o yorkach,więc my mamy takie już :wink: ..ale myślę,że mnie nie będzie trudno poznać :wink: jakby co w yoreczkach,w poście o wystawach,jest sporo moich fotek,np z Nowego Dworu :wink: ja to ta z najmniejszym piesiem z brązowymi włosami i bigaśną,prostą grzywką :wink: Quote
Guciek Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Ok ;-) A ja sie zastanawiam coby sobie nie kupic białego T-shirta i walnąć z tyłu i z przodu napis 'GUCIA' :lol: Quote
NigdyNigdy Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Janosik napisał(a):Guciu! Jadę nawet na wrotkach :lol: Wystawiać będe dwa husky, mojego Mł.Ch.Pl Janosika i debiutantke koleżanki.Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie. A czy Janosik z Warszawy, co wystawiać będzie dwa Husky, to ten Janosik, o którym myślę? :roll: Pańcia Jagienki pyta :wink: Quote
Yorkies Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Witajcie! Ja dzięki uprzejmości Magdaleny1 także pojawię się w Radomiu z moim yorczkiem... :evilbat: a ja identyfikatorek już posiadam jak yorkofioły dgm.... 8) pozdrawiam :angel: Quote
KORONA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Wiecie moze, czy jest szansa na przyjęcie jeszcze do Radomia?? Wiem, ze juz po terminie, ale moze ktoś ma wejście?? Quote
KORONA Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Spróbuje... Na stronie jest info że pracują dziś od 17.30. Mam nadzieje, ze to prawda bo strona chyba 100 lat nie aktualizowana. Mam problemy techniczne, bo mam zepsuty telefon i będe musiała lecieć na pocztę :roll: Więc, niech lepiej pracują... :wink: Mam nadzieje, ze się uda... Bo coś mi to zgłaszanie na wystawy ostatnio nie wychodzi... Do zobaczenia. OBY!!! Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Lara napisał(a):bo i ja jade, i adde zabieram (choc ostatnio jej grozilam, z jedie ZA mna na rowerze :wink: ) Tak, tak Lara, czuwaj nad moimi wystawami :D Quote
adda Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Lara napisał(a):hi hi.... szpieg! :wink: Ale wiesz co, ostanio zdanie zmienilam co do wozenia Ironka, bo on podobno "dziwne" rzeczy wyprawia z tapicerka :lol: W ploty nie wierz :lol: Quote
Janosik Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Sie masz Jagienka :lol: :lol: :lol: Jak miło :D Tak to ten Janosik.Kurcze my mieszkamy w jednym mieście(trudno, że duże), a spotkać to tak normalnie się nie można. I co nawiwijałaś w Opolu? Quote
asher Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 No nie. Ja to mam pecha :-? Radom to moje rodzinne miasto, rodzice tam mieszkają, miałam dwustuprocentowa pewność, że pojawię się na wystawie i... okazało się, że 19 maja przylatuje z Anglii w odwiedziny moja przyjaciółka... Proponowałam jej wyjazd na wystawe, ale nie chce. Terminu przylotu tez nie chce zmienić :roll: No normalnie iść się powiesić :wink: Quote
Magdalena1 Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 udało mi się dodzwonić,wszytsko jest w porządku :D więc,czekamy na wystawyę :wink: Quote
Martyna Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 przed chwila rozmawialam z Radomiem i do 19 mozna jeszcze zglaszac :-))) Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Hahaha to niezle termin przedluzyli :D . Martna, a Ty bedziesz z Afera??????? Quote
Martyna Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 bleee chyba nie :( :evil: kurde nie moge wyslac faksu, bo caly czas jest zajete !! buu a juz sie cieszylam :( przegapilam zupelnie termin zgloszen :( Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 To wysylaj szybko, haha czekaj az przestana pracowac i wtedy bedzie pewnie fax wlaczony :wink: . Quote
Recommended Posts