Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na katalog pewnie jesczez trochę się poczeka,nie dawno skończyli przyjmować zgłoszenia,a w ostatni dzień mieli tyle nowych zgłoszeń,że było nizłe zamieszanie :wink: cierpliwości 8)

Posted

jadę,jade z moim yoriczkiem :wink: tylko muszę pilnować tego zgłoszenia wlaśnie,bo wysłałam w ostatnim momencie,a żebym mogła potwerdzić to do dziś nie można się dodzwonić :(

Posted

Guciu!
Jadę nawet na wrotkach :lol: Wystawiać będe dwa husky, mojego Mł.Ch.Pl Janosika i debiutantke koleżanki.Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie.

Posted

Ludziska to co-zrobić Wam identyfikatorki cobysmy suie poznali z daleka a nie lataki do kazdeog z yorkiem, huskym czy pudlem? :lol: Zapraszam natopik na WYSTAWACH o identyfikatorach, na ostatniej stronie widac moje dzieła :D

Posted

ja chciałam powiedzieć,że ten pierwszy wzór identyfikatorków padł na naszym forum o yorkach,więc my mamy takie już :wink: ..ale myślę,że mnie nie będzie trudno poznać :wink: jakby co w yoreczkach,w poście o wystawach,jest sporo moich fotek,np z Nowego Dworu :wink: ja to ta z najmniejszym piesiem z brązowymi włosami i bigaśną,prostą grzywką :wink:

Posted

Janosik napisał(a):
Guciu!
Jadę nawet na wrotkach :lol: Wystawiać będe dwa husky, mojego Mł.Ch.Pl Janosika i debiutantke koleżanki.Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie.

A czy Janosik z Warszawy, co wystawiać będzie dwa Husky, to ten Janosik, o którym myślę? :roll:
Pańcia Jagienki pyta :wink:

Posted

Witajcie!

Ja dzięki uprzejmości Magdaleny1 także pojawię się w Radomiu z moim yorczkiem... :evilbat:

a ja identyfikatorek już posiadam jak yorkofioły dgm.... 8)

pozdrawiam :angel:

Posted

Spróbuje... Na stronie jest info że pracują dziś od 17.30. Mam nadzieje, ze to prawda bo strona chyba 100 lat nie aktualizowana.

Mam problemy techniczne, bo mam zepsuty telefon i będe musiała lecieć na pocztę :roll: Więc, niech lepiej pracują... :wink:

Mam nadzieje, ze się uda... Bo coś mi to zgłaszanie na wystawy ostatnio nie wychodzi...

Do zobaczenia. OBY!!!

Posted

Lara napisał(a):
bo i ja jade, i adde zabieram (choc ostatnio jej grozilam, z jedie ZA mna na rowerze :wink: )
Tak, tak Lara, czuwaj nad moimi wystawami :D

Posted

Lara napisał(a):
hi hi.... szpieg! :wink: Ale wiesz co, ostanio zdanie zmienilam co do wozenia Ironka, bo on podobno "dziwne" rzeczy wyprawia z tapicerka :lol:
W ploty nie wierz :lol:

Posted

Sie masz Jagienka :lol: :lol: :lol: Jak miło :D Tak to ten Janosik.Kurcze my mieszkamy w jednym mieście(trudno, że duże), a spotkać to tak normalnie się nie można. I co nawiwijałaś w Opolu?

Posted

No nie. Ja to mam pecha :-?
Radom to moje rodzinne miasto, rodzice tam mieszkają, miałam dwustuprocentowa pewność, że pojawię się na wystawie i... okazało się, że 19 maja przylatuje z Anglii w odwiedziny moja przyjaciółka... Proponowałam jej wyjazd na wystawe, ale nie chce. Terminu przylotu tez nie chce zmienić :roll: No normalnie iść się powiesić :wink: