Zabka Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Nie wiem, jak będę w związku to zapytam, choć pewnie nic jeszcze dokładnie nie ustalono. Może w połowie tygodnia będe wiedziała coś dokładniej, bo też w "mojej" II grupie jest 2 sędziów do sznaucerów i pinczerów :o Quote
Jolly Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Nie wiem, jak będę w związku to zapytam, choć pewnie nic jeszcze dokładnie nie ustalono.Może w połowie tygodnia będe wiedziała coś dokładniej, bo też w "mojej" II grupie jest 2 sędziów do sznaucerów i pinczerów :o Będę wdzięczna za informację :D Quote
asher Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 matko kochana to ja tyle czasu szukałam osób z mich stron :lol: a wiesz gdzie sa Białobrzegi? jakies 36km id Radomia. to ja właściwie stamtąd. Jeszcze jest Lucyper od nas z Białobrzeg ;) w Bialobrzegach sa najpyszniejsze lody w Polsce 8) ja tez jestem po trosze z Radomia. wyjechalam na studia do wawy i juz tu zostalam, ale czasem odwiedzam rodzicow. a na wystawe moze sie wybiore, jak dozyje, bo czasu jeszcze mnostwo i wiele sie moze zdarzyc :wink: tylko gdzie u licha jest ten stadion STARTu??? tyle lat mieszkalam w Radomiu i okazuje sie, nie znam wlasnego miasta :o Quote
Magdalena1 Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 hmmm bardzo interesująca propozycja :wink: ja się zastanowię,ale są duże szanse. chciałam tylko spytać,która osoba sędziuje yorki (Zwierzyńska czy Nagiel) i jaka jest ta osoba,bo nie wiem czy będzie mi sie opłacało jechać z Warszawy,moje psiaki i tak beda wystawiane(jesli już) tylko w szczeniakach. Quote
Zabka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 asher START jest tam gdzie zwiazek, czyli na Wernera :lol: Magdalena1 wszystkiego sie dowiem niedługo (jeśli oczywiście już coś wiadomo), wiem że Zwierzyńska ma dosyć malutkie pojęcie o yorkach a o Nagielu nic mi nie wiadomo. Quote
asher Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 asher START jest tam gdzie zwiazek, czyli na Wernera :lol: ale ja nie mam pojecia, gdzie jest zwiazek :niewiem: a Wernera, to jak na Radomskie warunki dosc dluga ulica... to jest blizej Warszawskiej, Malczewskiego, a moze posrodku, tak gdzie targ i dworzec autobusowy? wstyd po prostu, 20 lat mieszkalam w Radomiu i nie mialam pojecia, ze na Wernera w ogole jest jakis stadion :oops: :wink: Quote
Zabka Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Od dworca trzeba przejść przez skrzyżowanie i juz :D Quote
Carie Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 ja raczej bede chociarz w tym roku mi się nie podobało , było za ciasno a odwiedzający wystawe deptali nas przy ringu . Ale raczej bede bo to znowu okazja spotkać się z bratem który tam uciekł :D Quote
Malvina Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Ja też się wybieram z dwoma haszczakami jak nic się nie zmieni przydałoby się wkońcu ten championat skończyć... Quote
Guciek Posted December 26, 2004 Author Posted December 26, 2004 matko kochana to ja tyle czasu szukałam osób z mich stron :lol: a wiesz gdzie sa Białobrzegi? jakies 36km id Radomia. to ja właściwie stamtąd. Jeszcze jest Lucyper od nas z Białobrzeg ;) w Bialobrzegach sa najpyszniejsze lody w Polsce 8) U Gruchy? :D 8) Quote
ofcca Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Radom wspomniam świetne,miałam zły dzień,byłam chora i wygrałyśmy BOB!!! ale jak widze w tym roku juz nie dla nas:( szkoda podobalo mi sie ze z parkingu bylo blisko:) pozdrawiam iwona Quote
Yorkies Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Ja do Radomia także się wybieram. Mieszkam w Warce więc mam niedaleko. A będę oczywiście z moim yorkiem Lordem w klasie młodzieży :wink: asher napsiał: w Bialobrzegach sa najpyszniejsze lody w Polsce W pełni popieram!!! 8) Jak tylko mam czas i czym dojechać to wolę jechać do Białobrzeg niż do Wawy :wink: pozdrawiam :fadein: Quote
Guciek Posted January 1, 2005 Author Posted January 1, 2005 u Gruszczyńskiego te lody? 8) 8) 8) :wink: gałka: 1.40zł 8) :lol: :wink: Quote
Guciek Posted March 1, 2005 Author Posted March 1, 2005 http://www.zkwp.republika.pl/wystawa%202004.htm Tu macie kto sędziuje jakie rasy itepe. Ze strony ZKwP O/Radom ;) Quote
Pat-Brutus Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Gucio Ten link jest do składu sędziowskiego z ubiegłego roku Quote
zakla Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jezeli mi sie uda/spodoba wystawa w Wawie to do Radomia na JH pojade z sheltie lub flacikiem;) Quote
anabelka Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Jesli wszystko dobrze sie ułoży to w Radomiu wystawię po raz pierwszy moją suczkę Ayanę (Rhodesian Ridgeback). Pokażemy się oczywiście w szczeniętach. Trzymajcie kciuki żeby debiut wypadł nam dobrze. :lol: Quote
Guciek Posted March 6, 2005 Author Posted March 6, 2005 To sorry bo tam na stronie bylo ze to dot. 2005 widac sie pomylli bo juz jest oka Quote
łosiek Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 ja oczywiscie tez bede i wystawiam Dolores w klasie otwartej :) Quote
flashka-g Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 ee...ja tesh byłam w Białobrzegach i jadłam te lody co tu ktos wspominał....hmm tesh slyszałam ze najpyszniejsze to nie odmówiłam spróbowania;]Kurcze teraz nie wiem czy ejchac do Radomia czy do Bytomia...bo na polowe sedziwoei tu a na polowe tam nie pasują..;/ Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 No właśnie ja chyba też się wybiore do Radomia to może się wszyscy spotkamy ;) Quote
Yorkies Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ja także się wybieram i licze na jakieś spotkanko... :wink: 8) pozdrawiam :fadein: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Koniecznie spotkanko musi byc! ;) Quote
Savannah Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 za daleko niestety :-? Pzdr! Villarica Siberians Quote
Recommended Posts