Asiaczek Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Bardzo dziękuję za info nt. suni basenki rudo-białej. I dzięki tym, którzy skojarzyli sobie basenji ze mną. To miłe. Naprawdę. Pzdr. Quote
Guciek Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Asiaczek-tylko Ty jako wł. hodowli mi się kojażysz 8) widze baska-mysle Asiaczek ;-) (a widze je zadko :lol: ). ale warto bylo ONki ogladac-wcalenie nie bylo glosno :P Quote
Guciek Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Gucio napisał(a):haha, no ta babka była najlepsza :D tyle werwy w sobie :D pierś do przodu i jej nie ma :lol: Hi hi, szkoda, że się nie patrzyłam :lol: Żałuj-wysportowana ze hej! :D NigdyNigdy-to chyba Jagna ;-) Ta co bodajze ucho jadła i warczała pomimo, że nic nie było a Ty uspokajałaś ją mówiąc że tam przecież nic nie ma ;-) Quote
Asiaczek Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 To miłe, że mnie kojarzysz i miłe, że przy ON-ach nie było głośno. Pamiętam, pamiętam dyskusję na ten temat. Pzdr. Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Gucio napisał(a):Żałuj-wysportowana ze hej! :D Noooo... to się chwali :lol: Quote
Guciek Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 adda napisał(a):Gucio napisał(a):Żałuj-wysportowana ze hej! :D Noooo... to się chwali :lol: Efektowniejsza niż pies na rngu :D :lol: Quote
Magdalena1 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 wszystkim serdecznie gratuluję :wink: mi oczywiście udało się wejść bez problemu i odebrać wszystko,mimo tego nie porozumienia w opłacie za klasę. :wink: Wystawę miło wspominam,ale ten upał był powalający. Mam takie pytanie: najpięniejszy yorczek( przynajmniej dla mnie :wink: ) ojciec mojego ostatniego miotu czyli także mojej Toyuty wygrał rasę,a później wygrał BOG terrierów. moje wielka prośba brzmi,czy ktokolwiek robił zdjęcia z tej konkurencji i ujął tego małego,długowłosego i uroczego yoreczka? :wink: Quote
NigdyNigdy Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Gucio napisał(a):NigdyNigdy-to chyba Jagna ;-) Ta co bodajze ucho jadła i warczała pomimo, że nic nie było a Ty uspokajałaś ją mówiąc że tam przecież nic nie ma ;-) Tiaaaa..... To była NA PEWNO Jagna- taki mały woreczek kompleksów :lol: Zawsze w takich sytuacjach ma nadzieję, ktoś (coś) się w końcu zainteresuje jej uchem i jej pozazdrości. A tu- nic, chętnych nie było, więc sobie chociaż poburczała :wink: Quote
Recommended Posts