Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek-tylko Ty jako wł. hodowli mi się kojażysz 8) widze baska-mysle Asiaczek ;-) (a widze je zadko :lol: ).

ale warto bylo ONki ogladac-wcalenie nie bylo glosno :P

Posted

adda napisał(a):
Gucio napisał(a):
haha, no ta babka była najlepsza :D tyle werwy w sobie :D pierś do przodu i jej nie ma :lol:
Hi hi, szkoda, że się nie patrzyłam :lol:

Żałuj-wysportowana ze hej! :D

NigdyNigdy-to chyba Jagna ;-) Ta co bodajze ucho jadła i warczała pomimo, że nic nie było a Ty uspokajałaś ją mówiąc że tam przecież nic nie ma ;-)

Posted

wszystkim serdecznie gratuluję :wink: mi oczywiście udało się wejść bez problemu i odebrać wszystko,mimo tego nie porozumienia w opłacie za klasę. :wink:
Wystawę miło wspominam,ale ten upał był powalający.
Mam takie pytanie:
najpięniejszy yorczek( przynajmniej dla mnie :wink: ) ojciec mojego ostatniego miotu czyli także mojej Toyuty wygrał rasę,a później wygrał BOG terrierów. moje wielka prośba brzmi,czy ktokolwiek robił zdjęcia z tej konkurencji i ujął tego małego,długowłosego i uroczego yoreczka? :wink:

Posted

Gucio napisał(a):
NigdyNigdy-to chyba Jagna ;-) Ta co bodajze ucho jadła i warczała pomimo, że nic nie było a Ty uspokajałaś ją mówiąc że tam przecież nic nie ma ;-)

Tiaaaa..... To była NA PEWNO Jagna- taki mały woreczek kompleksów :lol:
Zawsze w takich sytuacjach ma nadzieję, ktoś (coś) się w końcu zainteresuje jej uchem i jej pozazdrości. A tu- nic, chętnych nie było, więc sobie chociaż poburczała :wink: