Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Janosik']Adda widziałam cię 100 razy piękne te twoje maleństwo i gratulacje :D Widziałaś mnie ze 100 razy??? A dlaczego nie zaczepiłaś??? :-? :D

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Janosik']Adda widziałam cię 100 razy piękne te twoje maleństwo i gratulacje :D Widziałaś mnie ze 100 razy??? A dlaczego nie zaczepiłaś??? :-? :D

Bo to aż strach podejść 8) Szczenie wielkosci bernardyna :lol:

hihi trzeba bylo krzyczec albo mnie walnac

Hehe, ja nie bede nikogo bic ;-) A poza tym to daleko bylo od prob uciagu. Ale kilka razy Was widziałam ;-)

Posted

Gucio napisał(a):
On tylko taki się wydawał przy whippeciku i staffiku :lol: A ludziska się nie bały i dzieci robiły sobie z małym i Lenką zdjęcia :lol:

Posted

adda napisał(a):
Gucio napisał(a):
On tylko taki się wydawał przy whippeciku i staffiku :lol: A ludziska się nie bały i dzieci robiły sobie z małym i Lenką zdjęcia :lol:

Toż to anegdotka była :lol: WIesz-ja JEJ ( ;-) ? ) nie widziałam przy tamtych dwuch-ja ją widziałam przy TOBIE I LARZE :lol: Popatrzyłam na Leośka potem na Dolores i zaniemogłam-ale byłam święcie przekonana ze tenpiesiak to doprodły był :lol: Ale ładnie na ringu sie pokazuje 8) Adda słyszałas moze jakiś wielki harmider przy ringu ON? Bo ja tam siedziałam i najlepsza póki co była babka w czerwonych spodniach dresowych, kudłatych włosak i białą bluzką z zcerwonym napisem 'hodowla owczarków niemieckich KABI' czy jakoś tak. jak sprintu dostała to łoch śmignęła i już jej nie ma :lol: Ale głośno nie b yło :P

Posted

Gucio napisał(a):

Akit widziałam kilka-nie pamietam czy akurat Bimbo widziałam :oops:

Jeżeli to twojego autorstwa zdjęcia - to na tym jednym jest Bimbo.

Posted

Gratuluje zwyciezcom!!!
Pogoda dopisala. Zaskoczona jestem ilu dogomaniakow bylo w niedziele na wysatwie :D Teraz dopiero jak ogladam fotki to zaczynam kojarzyc kto jest kto :D

Ciesze sie takze, ze kosze z wedlinami Wam sie podobaly i mam nadzieje, ze same wedliny oczywiscie smakowaly :D Przygotowywalam je w asyscie mojego Prozaczka. :D Fajnie, ze zgarneli je sami znajomi- dwoch dogomaniakow i kolega ze zwiazku :D Mam nadzieje, ze z psami tez sie podzieliliscie, bo specjalnie dodalam po pojedynczej zapakowanej kielbasce dla psiaka wlasnie :D

Posted

Gucio napisał(a):
najlepsza póki co była babka w czerwonych spodniach dresowych, kudłatych włosak i białą bluzką z zcerwonym napisem 'hodowla owczarków niemieckich KABI' czy jakoś tak. jak sprintu dostała to łoch śmignęła i już jej nie ma :lol:
:lol: :lol: :lol:
Przy ONkach często jest wesoło jak się z boku patrzy :D

Posted

Charger_ napisał(a):
adda napisał(a):
asher napisał(a):
Czy ktos wie może co za fafior był na BIS szczeniaków?
Chętnie odpowiedziałabym Ci na pytanie, ale nie wiem co to jest fafior :o

ten stafior to
Gold Charger Buldożer
zdobył II na bis

Dzięki ci dobry człowieku :modla: :wink:
Czy to cudo jest twoje?
Ja się tak dopytuję bo "poluję" na ładne fafiory inne niż czarne i czarne pręgowane :wink:

Posted

Dziekuje za Wasze uwagi i spostrzenia dotyczace radomskiej wystawy. Przekaze je dalej, byc moze nastepnym razem bedzie lepiej. :D

A koszuliki z napisem Prozak niestety nie mam, a chetnie bym sobie taka sprawila. Pozdr Malgosia

Posted

adda napisał(a):
Gucio napisał(a):
najlepsza póki co była babka w czerwonych spodniach dresowych, kudłatych włosak i białą bluzką z zcerwonym napisem 'hodowla owczarków niemieckich KABI' czy jakoś tak. jak sprintu dostała to łoch śmignęła i już jej nie ma :lol:
:lol: :lol: :lol:
Przy ONkach często jest wesoło jak się z boku patrzy :D

haha, no ta babka była najlepsza :D tyle werwy w sobie :D pierśdo przodu i jej nie ma :lol:

Posted

Gucio napisał(a):
haha, no ta babka była najlepsza :D tyle werwy w sobie :D pierśdo przodu i jej nie ma :lol:
Hi hi, szkoda, że się nie patrzyłam :lol:

Posted

Gucio napisał(a):
NigdyNigdy-ten co jadł coś to który to był? :D

Hmmm... Poczkaj poczkaj.... :stupid:
Pewnie oba coś jadły, ale jeden z nich skończył wcześniej :wink:
No, w każdym razie, takie duże rude w klatce bliżej ringu to był Bursztynek, a ten mały rudy w klatce bliżej publiczności to była Jagienka. Jeśli się grzebało z jedzeniem, to na 100% Jagna :wink: