adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='Janosik']Adda widziałam cię 100 razy piękne te twoje maleństwo i gratulacje :D Widziałaś mnie ze 100 razy??? A dlaczego nie zaczepiłaś??? :-? :D Quote
Justi0022 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Suka rudo - biała, ur 31.12.03, rodzice : Int.Champ Adam'San i Int.Ch.PL.Rus. Flower Ypsylon Ananty resztę masz na privie Quote
Guciek Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 Widziałam ją widziałam! :D :D Ja byłam przy ringu ONków a ona przechodziła przez taki placyk, juz myslalam ze to od Asiaczka ;-) Quote
Guciek Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='Janosik']Adda widziałam cię 100 razy piękne te twoje maleństwo i gratulacje :D Widziałaś mnie ze 100 razy??? A dlaczego nie zaczepiłaś??? :-? :D Bo to aż strach podejść 8) Szczenie wielkosci bernardyna :lol: hihi trzeba bylo krzyczec albo mnie walnac Hehe, ja nie bede nikogo bic ;-) A poza tym to daleko bylo od prob uciagu. Ale kilka razy Was widziałam ;-) Quote
peter7 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='donya']Ooo!!! a tu to my jesteśmy http://img177.echo.cx/img177/6456/radom20050243ip.jpg No patrz byliśmy tak blisko ... [quote name='Regis']Patrze i oczom nie wierze: http://img11.echo.cx/img11/3115/radom20050135ni.jpg Toż to moja Mayday :D O też byliśmy blisko :D Quote
Guciek Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 [quote name='peter7'][quote name='donya']Ooo!!! a tu to my jesteśmy http://img177.echo.cx/img177/6456/radom20050243ip.jpg No patrz byliśmy tak blisko ... Akit widziałam kilka-nie pamietam czy akurat Bimbo widziałam :oops: Ale PETER na jednym zdjęciu jest 'takie coś jak namiot' NigdyNigdy (fotka z samojedem) ;-) NigdyNigdy-ten co jadł coś to który to był? :D Quote
adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Gucio napisał(a):Bo to aż strach podejść 8) Szczenie wielkosci bernardyna :lol: On tylko taki się wydawał przy whippeciku i staffiku :lol: A ludziska się nie bały i dzieci robiły sobie z małym i Lenką zdjęcia :lol: Quote
Guciek Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 adda napisał(a):Gucio napisał(a):Bo to aż strach podejść 8) Szczenie wielkosci bernardyna :lol: On tylko taki się wydawał przy whippeciku i staffiku :lol: A ludziska się nie bały i dzieci robiły sobie z małym i Lenką zdjęcia :lol: Toż to anegdotka była :lol: WIesz-ja JEJ ( ;-) ? ) nie widziałam przy tamtych dwuch-ja ją widziałam przy TOBIE I LARZE :lol: Popatrzyłam na Leośka potem na Dolores i zaniemogłam-ale byłam święcie przekonana ze tenpiesiak to doprodły był :lol: Ale ładnie na ringu sie pokazuje 8) Adda słyszałas moze jakiś wielki harmider przy ringu ON? Bo ja tam siedziałam i najlepsza póki co była babka w czerwonych spodniach dresowych, kudłatych włosak i białą bluzką z zcerwonym napisem 'hodowla owczarków niemieckich KABI' czy jakoś tak. jak sprintu dostała to łoch śmignęła i już jej nie ma :lol: Ale głośno nie b yło :P Quote
donya Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Gucio napisał(a): Akit widziałam kilka-nie pamietam czy akurat Bimbo widziałam :oops: Jeżeli to twojego autorstwa zdjęcia - to na tym jednym jest Bimbo. Quote
donya Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='peter7'][quote name='donya']Ooo!!! a tu to my jesteśmy http://img177.echo.cx/img177/6456/radom20050243ip.jpg No patrz byliśmy tak blisko ... [quote name='Regis']Patrze i oczom nie wierze: http://img11.echo.cx/img11/3115/radom20050135ni.jpg Toż to moja Mayday :D Własnie Quote
peter7 Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Donya ale w końcu zamieniliśmy dwa słowa, bo przeciez ja sie pytałem czy mogę zrobić zdięcie, a ty odpowiedziałaś ze tak. :D Quote
PROZAK Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Gratuluje zwyciezcom!!! Pogoda dopisala. Zaskoczona jestem ilu dogomaniakow bylo w niedziele na wysatwie :D Teraz dopiero jak ogladam fotki to zaczynam kojarzyc kto jest kto :D Ciesze sie takze, ze kosze z wedlinami Wam sie podobaly i mam nadzieje, ze same wedliny oczywiscie smakowaly :D Przygotowywalam je w asyscie mojego Prozaczka. :D Fajnie, ze zgarneli je sami znajomi- dwoch dogomaniakow i kolega ze zwiazku :D Mam nadzieje, ze z psami tez sie podzieliliscie, bo specjalnie dodalam po pojedynczej zapakowanej kielbasce dla psiaka wlasnie :D Quote
Regis Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Wędlinki są super :D Z pieskiem sie podzieliliśmy oczywiśce :lol: Quote
donya Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 My się cały czas dzielimy. Skonsumowaliśmy szyneczkę - na razie :wink: Te kosze to świetny pomysł :P :P Quote
adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Gucio napisał(a):najlepsza póki co była babka w czerwonych spodniach dresowych, kudłatych włosak i białą bluzką z zcerwonym napisem 'hodowla owczarków niemieckich KABI' czy jakoś tak. jak sprintu dostała to łoch śmignęła i już jej nie ma :lol: :lol: :lol: :lol: Przy ONkach często jest wesoło jak się z boku patrzy :D Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Charger_ napisał(a):adda napisał(a):asher napisał(a):Czy ktos wie może co za fafior był na BIS szczeniaków? Chętnie odpowiedziałabym Ci na pytanie, ale nie wiem co to jest fafior :o ten stafior to Gold Charger Buldożer zdobył II na bis Dzięki ci dobry człowieku :modla: :wink: Czy to cudo jest twoje? Ja się tak dopytuję bo "poluję" na ładne fafiory inne niż czarne i czarne pręgowane :wink: Quote
PROZAK Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Dziekuje za Wasze uwagi i spostrzenia dotyczace radomskiej wystawy. Przekaze je dalej, byc moze nastepnym razem bedzie lepiej. :D A koszuliki z napisem Prozak niestety nie mam, a chetnie bym sobie taka sprawila. Pozdr Malgosia Quote
Guciek Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Gucio napisał(a):najlepsza póki co była babka w czerwonych spodniach dresowych, kudłatych włosak i białą bluzką z zcerwonym napisem 'hodowla owczarków niemieckich KABI' czy jakoś tak. jak sprintu dostała to łoch śmignęła i już jej nie ma :lol: :lol: :lol: :lol: Przy ONkach często jest wesoło jak się z boku patrzy :D haha, no ta babka była najlepsza :D tyle werwy w sobie :D pierśdo przodu i jej nie ma :lol: Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Gucio napisał(a):haha, no ta babka była najlepsza :D tyle werwy w sobie :D pierśdo przodu i jej nie ma :lol: Hi hi, szkoda, że się nie patrzyłam :lol: Quote
NigdyNigdy Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Gucio napisał(a):NigdyNigdy-ten co jadł coś to który to był? :D Hmmm... Poczkaj poczkaj.... :stupid: Pewnie oba coś jadły, ale jeden z nich skończył wcześniej :wink: No, w każdym razie, takie duże rude w klatce bliżej ringu to był Bursztynek, a ten mały rudy w klatce bliżej publiczności to była Jagienka. Jeśli się grzebało z jedzeniem, to na 100% Jagna :wink: Quote
Recommended Posts