Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gratuluje wszytskim !!! :D

i prosze o stawke grzywaczy... :lol: - dopiero teraz dotarlo do mie ze ta wsyatwa byla w tym samym czasie co Inowroclaw i Bytom :oops:

dzieki!!!

Posted

[quote name='Lara']Wyzej wspomniany niebieski namiot, a w nim moje wesolki :D

:lol: To ja koło Was też krążyłam jak meteoryt :roll:
To znaczy, co i rusz kursowałam obok Was z Husky- raz z dużym rudym, raz z małym.... też rudym :lol:

Posted

[quote name='Janosik']Oj ty moje tofane Nigdu Nigdy ucałuj Bursztysia niech jego dobra passa nigdy się nie kończy :D

Done! :D Już mu się futerko na czole wytarło, tyle osób prosi o ucałowanie go. :roll: A mnie? Kto ucałuje? :lol:
Dziękujemy za życzenia. :wink:

Posted

Gucio napisał(a):
taaak! Martyne też widziałam! :lol: Jak stałam przy próbach uciągu to najpierw śmignął mi człowiek a potem pies :lol: haha poznałam po sierści! :D :lol:

hihi trzeba bylo krzyczec albo mnie walnac :-))) ja przez caly dzien siedzialam przy ringu goldenow, wiec czarny burek ktory sie tam krecil to byl jedyny flat , a ja jak cien za nim tzn za nia :-)))

Posted

No nie oszukuj caly dzien nie siedzialas przy goldkach :wink: , chwile bylas u nas :lol: :lol: :lol: :lol: .
A my gratulujemy ogormnie wszytskim wygranych :angel: :angel: :angel: :angel: .
No i pochwale sie, ze moja sznaucerka mini czarna ukonczyla na tej wystawie ml. ch. pl. w wieku 10 miesiecy :D .

Posted

[quote name='Janosik']Martynko Ty to zołza jesteś miałaś na ciastka wpaść no i na BOG wypadłaś jak wypadłaś, bo Af na degustacji nie było :D , a do Płocka jedziesz?

buu to wszytsko dlatego, ze mialam sedziowanie po wszytskich labach, cockerach itd :(( a dopoki Af nie jest po ocenie to ja jestem bez zycia :((( ale moze sie umowimy na spacerek ?? bo ja nadal mam ochote na ciasteczka marchewkowe (Af tez) :-))

Posted

chinski grzywacz - lysolek :wink: :
mlodziez psy:
KALIM Siringara
ŻUREK Sakladir
posrednia
DAMIASod Zbojnika Ondrasza
suczki mlodziez
TONIA Siringara

owlosione
mlodziez suczki
PAJA Sakladir

Posted

maga18 napisał(a):
dziekuje Ci!!! :calus: :Rose:

:laola: :laola:

Nie ma sprawy :D .

Bearded collie byl jeden znaczy jedna :wink: , suczka w klasie championow: CARMEN CHARM Marinus.

Posted

skubi napisał(a):
To jeszcze ja przypominam się i jeszcze raz prosze o stawkę bearded collie, jeśli jakieś były.

Była jedna suczka w championach - Carmen Charm Marinus