Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurcze widze, że tam tłum ludzi z dogomanii był, a ja nikogo nie znam prawie wiec nie miałem jak poznać kto jest to :(

I jeszcze prośa: czy ma ktoś może zdjęcia z BIS bo mój piesek był drugi, a ja zdjęć nie mam żadnych :-?

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
Gucio napisał(a):
Adda mogę Cię zatłuc? :evil: 8)
Gucio, a dlaczego? :o

Ze dwa metry przed Tobą stałam! Ja cie wylookalłam z ringu ONków 8) W namiocie niebieskim siedziałaś (potem on sie do tyłu wykopyrtnął pusty :lol: ) Identyfikatorek mialam! Patrzylas sie przez moment :lol:

Posted

[quote name='Gucio']Ze dwa metry przed Tobą stałam! Ja cie wylookalłam z ringu ONków 8) W namiocie niebieskim siedziałaś (potem on sie do tyłu wykopyrtnął pusty :lol: ) Identyfikatorek mialam! Patrzylas sie przez moment :lol: O kurka :o Świętą prawdę mówisz...
A w namiocie była przecież jeszcze Lara :D
To jak mnie wylookałaś, to dlaczego nie podeszłaś???

Posted

No bo gadałaś to co się będe na chama wpychać w gadkę :lol: widziałaś moze kogoś w zielonej bluzce, rozpuszczonych włosach i niebieskich dżinskach z Owczarkiem niemieckim? :lol: {Pies czerwoną chustkę miał 8) A obok mnie Łosiek była :D a ten ON to jej :P :D

Posted

taaak! Martyne też widziałam! :lol: Jak stałam przy próbach uciągu to najpierw śmignął mi człowiek a potem pies :lol: haha poznałam po sierści! :D :lol:

Posted

Insomnia napisał(a):
a moze ma ktos wyniki dogów suczek czarnych i arlekinków w klasie mlodziezy?może ty kaasiak masz?

Insomnia, wiem, że to śmieszne ale nie do końca znam wyniki. Nie było rozstawionych tabliczek i pani sędzina nie ustawiała psów na lokatach więc nie wszystko wiem.

Jeśli pytasz o brata to ocena bardzo dobra
A suczki młodzież wygrała Czarina Modry Efekt I dostkonała Zwycięztwo Młodzieży i Najlepszy Junior w Rasie

A my siedzieliśmy obok w tych samych krzakach co ma zdjęcie Martyna i Dorota&Fiszer :)

Posted

[quote name='Regis']Kurcze widze, że tam tłum ludzi z dogomanii był, a ja nikogo nie znam prawie wiec nie miałem jak poznać kto jest to :(

I jeszcze prośa: czy ma ktoś może zdjęcia z BIS bo mój piesek był drugi, a ja zdjęć nie mam żadnych :-?

Fotki z BIS

Posted

Ach dziekujemy. Ten kosz wedlin był tak kuszący, że Bimbuś się starał i się wystarał. Przynajmniej nie będziemy głodować przez kilka najbliższych dni :wink:

Posted

donya napisał(a):
Ach dziekujemy. Ten kosz wedlin był tak kuszący, że Bimbuś się starał i się wystarał. Przynajmniej nie będziemy głodować przez kilka najbliższych dni :wink:

Kilka dni......to Ty to zjesz w ....kilka dni :o :lol: :wink: ?????

Posted

Buuuu, nie widze zdjęć Lary :cry:
I kolejne buuuu, że mnie nie było na tej wystawie :cry:

A poza tym wszystkim wygranym i nie wygranym serdecznie gratuluję!!! :klacz:

Posted

Matagi napisał(a):
donya napisał(a):

Kilka dni......to Ty to zjesz w ....kilka dni :o :lol: :wink: ?????

Przypominam Ci Lila, że sama nie mieszkam. Są jeszcze 2 osoby + Bimbo, który wędlinką nie pogardzi + 2 koty darmozjady, które tym bardziej wędlinką nie pogardzą :P :P

Posted

SzOlka napisał(a):
Bardzo pieknie prosze :modla: o stawke terrierow szkockich + sedziego

Suki
Młodzież

JUKA z Bukowca
VICE VERSA Koncept

Pośrednia
ZHANNET
ZOSIA SAMOSIA Koncept
Sędzia: Magdalena Świętoń

Posted

czy mógłby mi ktoś spisać z katalogu stawke dobermanów ? Może jeszcze PROZAK tu zajrzy to bardzo bym poprosiła o wyniki.

No nie pojechaliśmy, i nic nie wiem.

Posted

asher napisał(a):
Czy ktos wie może co za fafior był na BIS szczeniaków?
Chętnie odpowiedziałabym Ci na pytanie, ale nie wiem co to jest fafior :o

Posted

Oj ty moje tofane Nigdu Nigdy ucałuj Bursztysia niech jego dobra passa nigdy się nie kończy :D .

Malwi cieszę się, że smakowały.

Jak ktoś robił zdjęcia haszczaków to mam prożbeńke wklejcie je tutaj.

Adda widziałam cię 100 razy piękne te twoje maleństwo i gratulacje :D