dorotal Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Dziekuje :D :D A king charles spaniela(nie cavalier) rozumiem ze nie bylo? Quote
Martyna Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 my mamy cwc, bos, bob :-) a afere wystawaiala profesjonalna handlerka :D:D:D:D Dorotka goldenowa :-) Quote
Martyna Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Lara']Martyna - gratulacje dla Afi! :D a jak poszlo na BOG? aaa byla IV (hihi byla taka lokata, wiec milo :-)))) wrzuc tu jakies fotki Larsona z wystawy!!! Quote
Janosik Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Guciu! Mam nadzieję, że zabawki dostałaś. przepraszam, że nie poczekałam, ale te słońce dawało w kość potwornie psom i nam. Zadowolona jestem, ale pierwsi mogliśmy być gdyby nie brak P1. Quote
Lotos Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Gratuluje wszystkim osiągnięć :D peter7 napisał(a):Fotki powklejajcie jakies :D No właśnie! Pochwalcie się swoimi pieskami :lol: Quote
Martyna Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Lara napisał(a): mam troche zdjec, ale wieczorkiem wrzuce :D nawet mam jedno Afery z obstawa w krzaczorach :wink: aj no to czekamy ;-))))) Quote
asiek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 dorotal napisał(a):Dziekuje :D :D A king charles spaniela(nie cavalier) rozumiem ze nie bylo? :-? Było 12 szt Cavalier King Charles Spaniel a samego King Charles Spaniela w spisie nie widze Quote
Dorota_Fiszer Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Martyna napisał(a):aaa byla IV (hihi byla taka lokata, wiec milo :-)))) wrzuc tu jakies fotki Larsona z wystawy!!! A to tylko dlatego,ze Aferka na BOG wyszla z wlascicielka :wink: :D "Profesjonalny handler" w mojej osobie wystawial na BOG goldena i wygral :wink: :D :D Martynke czeka teraz troszke pracy z wlasnym psem :wink: Quote
Zeliika Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Czy moge prosic o stawke rhodesian ridgeback'ow? Quote
asiek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Zeliika napisał(a):Czy moge prosic o stawke rhodesian ridgeback'ow? Były tylko 3 psy posrednia BIDGES Porażynianka Otwarta ALF-ARGUS Afrazja Championy ZAKI ZIMO Folwark Zwierzęcy Quote
Janosik Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Martynko Ty to zołza jesteś miałaś na ciastka wpaść no i na BOG wypadłaś jak wypadłaś, bo Af na degustacji nie było :D , a do Płocka jedziesz? Quote
Guciek Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Janosik napisał(a):Guciu! Mam nadzieję, że zabawki dostałaś. przepraszam, że nie poczekałam, ale te słońce dawało w kość potwornie psom i nam. Zadowolona jestem, ale pierwsi mogliśmy być gdyby nie brak P1. Spokożaba-dostałam ;-) Piękne masz psy! :D :D :D I NigdyNigdy też ma śliczne! :D :D Martyna-widziałam Cię, a przynajmniej Aferę :lol: Quote
NigdyNigdy Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Gucio napisał(a):Czasem nie Ty mi zabawki dawałas? :D Najlepsze to było jak suzkałam Janosika, podeszłam do NigdyNigdy, która rozmawiała z Janosikiem, pytam się 'dzieńdobry, Pani jest z dogomanii?' NigdyNigdy'tak, alenie kojażę Cię' cos tam coś tam 'a wie Pani moze gdzie jest Janosik?' 'przed chwilą z nią rozmawiałam' i nas zaprowadziła :lol: :oops: Tiaaaa.... Ja tak właśnie myślę, kiedy jestem na wystwie :-? Wtedy teoretycznie jestem, ale mnie nie ma :lol: Wogóle, to ja Cię Guciu dobrze kojarzę, ale.... po avatarku jakoś mi nie przyszło do głowy, że to Ty (jestem wzrokowcem :lol: ). Wybacz- to się już więcej nie powtórzy. Gucio.... :wallbash: Gucio.... :wallbash: Gucio.... :wallbash: Quote
NigdyNigdy Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Janosik napisał(a):Zadowolona jestem, ale pierwsi mogliśmy być gdyby nie brak P1. Janosiku Drogi, obiecałam, że napiszę, więc słowa dotrzymuję 8) MAMY! :multi: Mamy kolejnego BiS'a Weteranów! :lol: No i serdecznie gratulujemy wszystkim zwycięzcom. :laola: I tym nie koniecznie zwycięzcom, którzy są ze swoich wyników zadowoleni też gratulujemy. :D A tych którym się tym razem nie udało, pocieszamy- nie na jednej wystawie świat się kończy (ani zaczyna :wink: ) Quote
malgosia_1 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 stawka gonczych polskich i ogarow polskich: GOŃCZY POLSKI: PSY: kl.szczeniat: AGENT Welski Park ARGON Welski PArk kl.posrednia - AS-MOL z Kosmalanki kl.championow - RELAKS Hulaj Dusza SUKI: kl.szczeniat - PSOTA Kłusująca Sfora kl.pośrednia - TREMA od Gajowego Maruchy kl.otwarta: FOTAKA Pasja i Temperament JAWA Goniec Pomorski NUTKA Klusująca Sfora REBEKA z Ignacówki ROMARYNKA z Ignacówki kl.championow - BYSTRA Olfactus OGAR POLSKI; PSY: kl.otwarta - POGWAR Stary Sad SUKI: kl.posrednia: ROMA ze Złotego Rogu ŻYWIA z Gończaków kl.championow - PRYMKA Grające Echo Quote
Malvina Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 już podaje wyniki husky psy mł I NORDIC BLUE MONTE CARLO II TALIZMAN FOR FORTUNATUS ESKIMOSKI DOMEK III DEXTER SĄDECKIE PIESZCZOCHY OTWARTA I ELVIS ESKIMOSKI DOMEK II JANOSIK Z COYOACAN : ) III WALECZNY AJAKS FORTUNATUS : ) CHAMPY EASY RIDER HYDRAGIUM NPWR WETY BURSZTYN Z COYOACAN BIS WETERANÓW!!! : ) SUKI MŁODZIEŻ I ARCTIC CHAMPIONS AMERICAN BEAUTY ZW MŁ W RASIE 8) NB ANDARIELLA NIKE'S NB SEONA DE CIUKCI POŚREDNIA I ATLANTA POŁANIECKIE WZGÓRZE II ANASTAZJA MOUNTAIN STREAM BDB ? CHANTE HUSKY MERKAMBERTANER ? CHICALA HUSKY MERKAMBERTANER OTWARTA I ARIZONA DREAM FORTUNATUS II JAGIENKA Z COYOACAN III LIBERTY FORTUNATUS IV ASTRA DEMAV NB BRITA SH MERKAMBERTANER NB JUTRZENKA Z COYOACAN pani na ringu głównym była mało zorientowana pomyliła w juniorach CHIHUHUA z czymś innym zresztą ten CHIHUHUA miał być pokazany w V grupie :D ( bo było tyle juniorków, że musieli podzielić na grupy bo się wszystkie nie zmieściły :D ) ale ogólnie mi się podobało tylko za gorąco jak dla hasiorów Janosik dzięki za ciasteczka chyba będe musiała sama takie upiechcić bo Lavia je uwielbia :) Gucio to chyba nie ja byłam :wink: i gratulacje dla bis weterana :wink: Quote
Guciek Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 [quote name='NigdyNigdy'][quote name='Gucio']Czasem nie Ty mi zabawki dawałas? :D Najlepsze to było jak suzkałam Janosika, podeszłam do NigdyNigdy, która rozmawiała z Janosikiem, pytam się 'dzieńdobry, Pani jest z dogomanii?' NigdyNigdy'tak, alenie kojażę Cię' cos tam coś tam 'a wie Pani moze gdzie jest Janosik?' 'przed chwilą z nią rozmawiałam' i nas zaprowadziła :lol: :oops: Tiaaaa.... Ja tak właśnie myślę, kiedy jestem na wystwie :-? Wtedy teoretycznie jestem, ale mnie nie ma :lol: Wogóle, to ja Cię Guciu dobrze kojarzę, ale.... po avatarku jakoś mi nie przyszło do głowy, że to Ty (jestem wzrokowcem :lol: ). Wybacz- to się już więcej nie powtórzy. Gucio.... :wallbash: Gucio.... :wallbash: Gucio.... :wallbash: Koffana-nic sie nie stało :lol: Ja tez na poczatku nie zajazyłam-dopiero Łosiek coś tam powiedziała i zajażyłam :D A avatarek mam-ale niedlugo zmieniam bo juz mi sie znudzil ;-) Gucio to chyba nie ja byłam To juz wiem która! :D :lol: (chyba) :D Quote
peter7 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 O Boże jestem na trzech zdięciach 8) A jedno to jest dokladnie to samo co ja robiłem tylko ze od boku Quote
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 W białej koszulce i jasnych spodniach? A na jednym robisz zdjęcie? :D Quote
peter7 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 :D Tak :DA na pierwszym zdięciu od dołu z mojej lewej strony jest taka pani w czarnych wlosach która sie zastanawiala czy to są szczenięta O jeszcze sobie przypomniałem ze jak był konkurs Młody prezenter to doszła jakas pani z męzem i się go zapytała czy to wystawa kundelków... Quote
Guciek Posted May 23, 2005 Author Posted May 23, 2005 Tą babke z różowymi to widziałam :lol: Adda mogę Cię zatłuc? :evil: 8) Quote
Recommended Posts