Guciek Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 zmnejszasz do rozmiary 500x500pixeli, wsadzasz na server, np www.imageshack.us , spośród linków które sa wybierasz 'direct link', kopjujesz, na forum wsadzasz ten adres pomiedzy znaczkini Quote
nice_girl Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Justi0022 napisał(a):nice_girl napisał(a):Bardzo ładnie proszę o welsh corgi cardigan i pembroke/ cardigan - psy młodzież ROKOKO ROZBÓJNIK Gaucho suki młodzież BIG WOOD'S DO CONTROVERSIA pembroke psy otwarta BANGIO Zaczarowany Staw Bardzo, bardzo dziękuję. :wink: Quote
Guciek Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 A ja corgi chciałam fotke zrobić-tylko mi baterie padły :( Stawke ONków moge prosic? Bo ja sie nastawiłam na oglądanie :lol: Quote
peter7 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Za bardzo skomplikowane dla mojego móżdżku :evilbat: Quote
Guciek Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 Wysyłaj następne :evilbat: jeszzce 125mb mam w skrzynce wiec spox ;-) Quote
PSYLLA Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Czy może mi ktoś podać stawkę posokowców bawarskich? Z góry ślicznie dziękuje :D Quote
Pat-Brutus Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 PSYLLA oto stawka posokowców PSY Kl . pośrednia ARMIN Jeleni Gaj - lok 1, ocena doskonała, CWC Kl. użytkowa DRUH z Jeleniego Zdroju - lok 1, ocena doskonała Kl. championów KARISSO Strzelec ze Szczytna - lok 1, ocena doskonała, CWC, NPwR, BOB SUKI Kl. pośrednia AGA z Doliny Dojcy ale nie wiem jaką ocenę dostała Pozdrowionka i do zobaczenia w Piotrkowie na konkursie Quote
ofca Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Czy moge prosićć o stawke malamutów? z góry dziękuje pozdrawiam iwona Quote
rOOn7 Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Malwa&Landi (lub ktokolwiek inny )blagammmmmmm jaka stawka w ml. psiaki i jakie lokaty (siberian husky) w Radomiu mial sie pojawic brat mojego psiaka - do tej pory tylko moj byl wystawiany, moze jakies zdjecia..... proszeeeee nic nie wiem o psiakach z miotu blagammmm Quote
Pat-Brutus Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Alaskan Malamute PSY Kl. pośrednia ELBROS ze Śnieżnej Doliny JOURNEY Fortunatus SHERYF Wiosna Inuitów Kl. otwarta CIVIC od Maszera CYPRYS od Maszera FREDERIK Sarkcsillag Va'ndora SUKI kl. młodzieży BARBI Południowa Alaska BAYA Południowa Alaska BERTA z Pólnocnej Tundry Kl. pośrednia SALMA Wild Forest SHAKIRA Wioska Inuitów Quote
Pat-Brutus Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 SIBERIAN HUSKY PSY Kl. młodzieży DEXTER Sądeckie Pieszczochy NORDIC BLUE MONTE CARLO TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek Kl. otwarta ELVIS Eskimoski Domek JANOSIK z Coyoacan FCI RAMZES Russ Kennel WALECZNY AJAKS Fortunatus Kl. campionów EASY RIDER Hydrarigum Kl. weteranów BURSZTYN z Coyoacan FCI SUKI Kl. młodzieży ANDARIELLA NIKE'S Wrota Beskidów ARCTIC CHAMPIONS AMERICAN BEAUTY SEONA de Ciukci Kl. pośrednia ANASTAZJA Mountain Stream ATLANTA Połanieckie Wzgórze CHANTE HUSKY Merkambertaner CHICALA HUSKY Merkambertaner Kl. otwarta ARIZONA DREAM Fortunatus ASTRA Demav BRITA SH Merkambertaner JAGIENKA z Coyoacan FCI JUTRZENKA z Coyoacan FCI LIBERTY Fortunatus Quote
Pat-Brutus Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 GUCIO a o którą klasę dokładnie Ci chodzi bo jest tu 33 sztuki Owczarków Niemieckich, a nie chce mi się już bardzo tyle pisać Quote
PSYLLA Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Pat dzięki za stawkę i wyniki :) No i do zobaczenia w Piotrkowie :) Quote
ofca Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Pat&Brutus napisał(a):Alaskan Malamute PSY Kl. pośrednia ELBROS ze Śnieżnej Doliny JOURNEY Fortunatus SHERYF Wiosna Inuitów Kl. otwarta CIVIC od Maszera CYPRYS od Maszera FREDERIK Sarkcsillag Va'ndora SUKI kl. młodzieży BARBI Południowa Alaska BAYA Południowa Alaska BERTA z Pólnocnej Tundry Kl. pośrednia SALMA Wild Forest SHAKIRA Wioska Inuitów dziekuje slicznie pozdrawiam iwona Quote
kasiaak Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 To my się też pochwalimy :) dziś w Radomiu nasz dog Cairo zdobył Zw Mł. Nasza radość jest tym większa, że to był ostatni potrzebny wniosek na Młodzieżowego Championa Polski :) :) bardzo dziękujemy za wskazówki dojazdu do miejsca wystawy - rewelacja :) Gratulujemy wszystkim serdecznie Quote
Insomnia Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 a moze ma ktos wyniki dogów suczek czarnych i arlekinków w klasie mlodziezy? moze TY kasiaak masz? bede bardzo wdzieczna. i gratuluje zwyciestwa :D Quote
dorotal Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Czy ktos moglby podac stawke buldozkow francuskich i king charles spanieli(nie cavalierow)? Quote
mausa Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Bardzo proszę o stawkę gończych polskich i dalmatynów :D służę katalogiem z czeskich Liomeric ( międzynarodowa) :wink: Quote
asiek Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 dorotal napisał(a):Czy ktos moglby podac stawke buldozkow francuskich i king charles spanieli(nie cavalierow)? Buldog Francuski PSY Młodzież BAZYL z Drużyny Wojownika Światła BINGO BOSTON Bulgotki Podegrodzkie EXCITING ME Action Alet LA PALLETTE PLASANT SHARM Otwarta NISSAN SUKI Młodzież DRAKA Werus ENOLA Ostap Bender JAGA Punkt Widzenia MARGOT To Lubię ŚNIEŻYNKA To Co Najlepsze Pośrednia BLANKA Slavia CZEKOLADKA Pro Publico Bono TOCHKA Prityazmenia Otwarta ANETA BONI Psia Frajda BUBA Psia Frajda MIRA BLONDI Chmiel L.A. MOLLY z Migdałowej :) Quote
Recommended Posts