Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No faksy poszly, tzn chyba, pierwszy raz korzystalam z fax modemu czy jak to sie zwie (?) :-)) kwestia teraz czy przyjma :-) ma moze ktos miejsce w samochodzie?

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Janosik napisał(a):
Sie masz Jagienka :lol: :lol: :lol: Jak miło :D Tak to ten Janosik.Kurcze my mieszkamy w jednym mieście(trudno, że duże), a spotkać to tak normalnie się nie można. I co nawiwijałaś w Opolu?

Heh! No witaj, Brachu! :lol:
Spotkać, to my się spotkamy na wystawie pewnie :wink:
Co do rezultatów, to różnie ostatnio bywa, bo Jagna strajkuje i wydurnia się na ringu. Przed Kielcami muszę ją troszkę poszturchać :wink:
Za to wujek Bursztynek ratuje nasz honor- i w Opolu i w Łodzi zdobył Best in Show Weteranów :D

Posted

Katalogu jeszcze nie ma, poniewaz zgloszenia byly przyjmowane do jeszcze do piatku wieczorem i nie zdazylismy wszystkich danych wprowadzic do komputera :-?
Ci z Was, ktorzy przeslali zgloszenia mailem najlepiej by bylo gdyby potwierdzili je telefonicznie na wszelki wypadek, bo przez chwile byly problemy z nasza poczta :-?
Jak tylko cos wiecej bede wiedziala to dam znac.

P.S. Dla zwyciezcow przygotowalismy duzo pucharow :D
Dla BIS-owcow i zwyciezcy III grupy beda tez kosze wedlin :D

Posted

Ja mam zgłoszone dwa collie :D

Nie dostałem jeszcze potwierdzenia i nie udało mi sie dodzwonić zeby sie dowiedzieć czy zgłoszenia dotarły. Może jutro mi sie uda.

Posted

Janosik napisał(a):
Kaieńko!
Czekam na spotkanie,Janosik......... :lol: najsłodszy rozbójnik na świecie .Pozdr. Asia&Kasus&Jaanossik

Widzim się wkrótce! :wink:
A może w Kielcach Was spotkamy, hę? :lol:

Posted

Janosik napisał(a):
Kaieńko!
Czekam na spotkanie,Janosik......... :lol: najsłodszy rozbójnik na świecie .Pozdr. Asia&Kasus&Jaanossik

no tak sie glowilam czy Ty to Ty ;-))))) a jednak :D

Posted

Buuuuuuuu a mi sie wreszcie udalo dodzwonic i sie okazalo, ze moje zgloszenia nie doszly (kurcze a na faksie mialam napisane ze wszystko doszlo i jest ok) i Panie mi powiedziala ze raczej nie beda robic dodatku do katalogu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . A tak mi zalezalo na tej wystawie :cry: :cry: :cry: :cry: .

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Janosik napisał(a):
Sie masz Jagienka :lol: :lol: :lol: Jak miło :D Tak to ten Janosik.Kurcze my mieszkamy w jednym mieście(trudno, że duże), a spotkać to tak normalnie się nie można. I co nawiwijałaś w Opolu?

Heh! No witaj, Brachu! :lol:
Spotkać, to my się spotkamy na wystawie pewnie :wink:
Co do rezultatów, to różnie ostatnio bywa, bo Jagna strajkuje i wydurnia się na ringu. Przed Kielcami muszę ją troszkę poszturchać :wink:
Za to wujek Bursztynek ratuje nasz honor- i w Opolu i w Łodzi zdobył Best in Show Weteranów :D

Gratuluję zwycięstwa na bisie, w Opolu byliśmy na finałach i trzymaliśmy za was kciuki :)

Posted

przed chwila rozmawialam z Radomiem i do 19 mozna jeszcze zglaszac ))

w 3 dni wydrukuja katalogi i poukladaja wszystko...? Hm to moze jeszcze znajde kogos zeby sie zabrac

Obawiam sie, ze chodzilo o godzine 19 w piatek a nie date 19 maja :-?
Z tego co mi wiadomo to wlasnie tak mialo byc, ale nie bylam dzisiaj w ZK, wiec moze cos sie zmienilo, niestety watpie :-?

Tym ktorzy wysylali zgloszenie mailem proponuje jednak zadzwonic i sprawdzic czy doszly bo byly chwilowe problemy z poczta. Mam nadzieje, ze w razie czego uda Wam sie zglosic psa.

Postaram sie czegos dowiedziec i dam znac.

pozdrawiam Malgosia

Posted

Malwa&Landi napisał(a):
Gratuluję zwycięstwa na bisie, w Opolu byliśmy na finałach i trzymaliśmy za was kciuki :)

Heh! Dziękujemy pięknie :modla:
Widać, kciuki dobrze trzymane, robią swoje :wink:

No właśnie, a czy ktoś z oddziału radomskiego tu zagląda?
I czy wiadomo, czy przewiduje się katalog przedwystawowy? :roll:
Pytam z ciekawości, choć to podobno niezdrowe :wink:

Posted

A ja mam pytanie do bywalców wystawy w Radomiu czy to jest standard tego oddziału, ze nie znane są stawki - ale to pół biedy, nie znane są godziny sędziowania na ringach i w pewien sposób obsada sędziowska, bo nie wszystkie rasy są przypisane do sędziego?

Co roku jest tak, ze to taka wystawa niespodzianka?

pozdrawiam

Posted

przed chwila rozmawialam z Radomiem i do 19 mozna jeszcze zglaszac ))

w 3 dni wydrukuja katalogi i poukladaja wszystko...? Hm to moze jeszcze znajde kogos zeby sie zabrac

[quote name='PROZAK']
Obawiam sie, ze chodzilo o godzine 19 w piatek a nie date 19 maja :-?
Z tego co mi wiadomo to wlasnie tak mialo byc, ale nie bylam dzisiaj w ZK, wiec moze cos sie zmienilo, niestety watpie :-?

TAAK!!! Sorry, pisalam to wyzej szybko, bo jeszcze musialam wydrukowac zgloszenie i leciec na poczte zeby wyslac faksem :-) nie przyszlo mi do glowy, ze to tak zabrzmi! sorry :-)

Posted

kasiaak napisał(a):
A ja mam pytanie do bywalców wystawy w Radomiu czy to jest standard tego oddziału, ze nie znane są stawki - ale to pół biedy, nie znane są godziny sędziowania na ringach i w pewien sposób obsada sędziowska, bo nie wszystkie rasy są przypisane do sędziego?

Co roku jest tak, ze to taka wystawa niespodzianka?

pozdrawiam

ja nawet nie pamietam jak bylo w zeszlym roku, ale przeciez oddzial nie ma obowiazku podawac stawki ani godzin sedziowania i wiele oddzialow nadal tego nie robi, wiec Radom nie jest odosobniony! Ja dzwonie zawsze potwierdzic zgloszenie i najczesciej wtedy podaja mi stawki :-)

Co do sedziego masz racje, choc zwazywszy na to, ze na ostanich wystawach jakich bylam ciagle mialy miejsce jakies zmiany i w efekcie nie sedziowal ten co mial to robic, wiec to chyba tak czy siak jest ruletka :(

Posted

Katalog jest juz zamkniety i prawdopodobnie, pisze prawdopodobnie bo nie bede dzisiaj w zwiazku i byc moze cos sie zmienilo, zarowno stawki jak i plan sedziowania jest juz opracowany, wiec mozna przedzwonic i doweidziec sie. Do ostatniej chwili przychodzily zgloszenia i bylo ich bardzo duzo, wiec niemozliwoscia bylo odpowiedziec ktory z sedziow bedzie sedziowal jakie psy, dlatego ze nalezalo to rozdzielic "sparwiedliwie" :D . Ciezko bylo tez sprawdzic ile psiakow z danej rasy zostalo zgloszonych, bo 20 cm stos faxow i ciagle dzwoniace telefony, nie dalo rady niestety :cry:
Mam nadzieje, ze pomimo tych niedogodnosci, bedziecie zadowoleni z radomskiej wystawy :D
Ja wybieram sie do ZK we wtorek, gdyby ktos chcial, zeby mu cos sprawdzic, to sprobuje :D
Pozdrawiam Malgosia