Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, jak będę w związku to zapytam, choć pewnie nic jeszcze dokładnie nie ustalono.

Może w połowie tygodnia będe wiedziała coś dokładniej, bo też w "mojej" II grupie jest 2 sędziów do sznaucerów i pinczerów :o

• Replies 358
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Nie wiem, jak będę w związku to zapytam, choć pewnie nic jeszcze dokładnie nie ustalono.

Może w połowie tygodnia będe wiedziała coś dokładniej, bo też w "mojej" II grupie jest 2 sędziów do sznaucerów i pinczerów :o

Będę wdzięczna za informację :D

Posted
matko kochana to ja tyle czasu szukałam osób z mich stron :lol: a wiesz gdzie sa Białobrzegi? jakies 36km id Radomia. to ja właściwie stamtąd. Jeszcze jest Lucyper od nas z Białobrzeg ;)

w Bialobrzegach sa najpyszniejsze lody w Polsce 8)

ja tez jestem po trosze z Radomia. wyjechalam na studia do wawy i juz tu zostalam, ale czasem odwiedzam rodzicow.

a na wystawe moze sie wybiore, jak dozyje, bo czasu jeszcze mnostwo i wiele sie moze zdarzyc :wink:

tylko gdzie u licha jest ten stadion STARTu??? tyle lat mieszkalam w Radomiu i okazuje sie, nie znam wlasnego miasta :o

Posted

hmmm bardzo interesująca propozycja :wink:

ja się zastanowię,ale są duże szanse. chciałam tylko spytać,która osoba sędziuje yorki (Zwierzyńska czy Nagiel) i jaka jest ta osoba,bo nie wiem czy będzie mi sie opłacało jechać z Warszawy,moje psiaki i tak beda wystawiane(jesli już) tylko w szczeniakach.

Posted

asher START jest tam gdzie zwiazek, czyli na Wernera :lol:

Magdalena1 wszystkiego sie dowiem niedługo (jeśli oczywiście już coś wiadomo), wiem że Zwierzyńska ma dosyć malutkie pojęcie o yorkach a o Nagielu nic mi nie wiadomo.

Posted
asher START jest tam gdzie zwiazek, czyli na Wernera :lol:

ale ja nie mam pojecia, gdzie jest zwiazek :niewiem:

a Wernera, to jak na Radomskie warunki dosc dluga ulica... to jest blizej Warszawskiej, Malczewskiego, a moze posrodku, tak gdzie targ i dworzec autobusowy? wstyd po prostu, 20 lat mieszkalam w Radomiu i nie mialam pojecia, ze na Wernera w ogole jest jakis stadion :oops: :wink:

Posted

ja raczej bede chociarz w tym roku mi się nie podobało , było za ciasno a odwiedzający wystawe deptali nas przy ringu . Ale raczej bede bo to znowu okazja spotkać się z bratem który tam uciekł :D

Posted
matko kochana to ja tyle czasu szukałam osób z mich stron :lol: a wiesz gdzie sa Białobrzegi? jakies 36km id Radomia. to ja właściwie stamtąd. Jeszcze jest Lucyper od nas z Białobrzeg ;)

w Bialobrzegach sa najpyszniejsze lody w Polsce 8)

U Gruchy? :D 8)

Posted

Radom wspomniam świetne,miałam zły dzień,byłam chora i wygrałyśmy BOB!!!

ale jak widze w tym roku juz nie dla nas:(

szkoda

podobalo mi sie ze z parkingu bylo blisko:)

pozdrawiam iwona

Posted

Ja do Radomia także się wybieram. Mieszkam w Warce więc mam niedaleko. A będę oczywiście z moim yorkiem Lordem w klasie młodzieży :wink:

asher napsiał:

w Bialobrzegach sa najpyszniejsze lody w Polsce

W pełni popieram!!! 8) Jak tylko mam czas i czym dojechać to wolę jechać do Białobrzeg niż do Wawy :wink:

pozdrawiam :fadein:

• 2 months later...
Posted

Jesli wszystko dobrze sie ułoży to w Radomiu wystawię po raz pierwszy moją suczkę Ayanę (Rhodesian Ridgeback). Pokażemy się oczywiście w szczeniętach. Trzymajcie kciuki żeby debiut wypadł nam dobrze. :lol:

• 1 month later...
Posted

ee...ja tesh byłam w Białobrzegach i jadłam te lody co tu ktos wspominał....hmm tesh slyszałam ze najpyszniejsze to nie odmówiłam spróbowania;]Kurcze teraz nie wiem czy ejchac do Radomia czy do Bytomia...bo na polowe sedziwoei tu a na polowe tam nie pasują..;/