Guciek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nasz Mł Ch Pl przyszedł już daawno temu i w terminie, za to na dorosły sobie czekam, czekam, czekam...:evil_lol: Zakończyliśmy na CACIB'ówce w Opolu, tego samego dnia wysłałam wniosek. Obliczyłam orientacyjny czas (wg instrukcji z maila) i wyszło, że powinien być we wtorek - i nie ma:evil_lol: Zgłosiłam rudą na Wawę do championów, ciekawe kiedy mi się uda dosłac im dyplom - jutro będę dzwonić czy go już łaskawie wysłali, czy jeszcze się robi:eviltong: Quote
Guciek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No i zadzwoniłam - najpierw dowiedziałam się, że jeszcze nie jest zrobiony, po czym zostałam przełączona do innej pani, która twierdzi, że nie ma mojego wniosku o wydaje CH PL i, że mam dzwonić w przyszłym tygodniu, bo "ona postara się coś zadziałać" - a przecież wysyłałam mailem i dostałam od nich potwierdzenie przyjęcia wniosku:stupid: Quote
Elitesse Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 przecieram oczy i dalej nie wierze :crazyeye::crazyeye: MAM MAM dyplom CHAMPIONA CZECH :multi::multi::multi: uwaga wniosek wyslany 17 czerwca - dzis jest 26 czerwca :crazyeye::crazyeye: brawo dla czechow za szybkosc :klacz: Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='Guciek']No i zadzwoniłam - najpierw dowiedziałam się, że jeszcze nie jest zrobiony, po czym zostałam przełączona do innej pani, która twierdzi, że nie ma mojego wniosku o wydaje CH PL i, że mam dzwonić w przyszłym tygodniu, bo "ona postara się coś zadziałać" - a przecież wysyłałam mailem i dostałam od nich potwierdzenie przyjęcia wniosku:stupid: Ja za każdym razem jak dzwonię do ZG to mam odpowiedź "nie doszło" (mimo potwierdzenia mailowego). Ale jak powiem, że wysłałam listem poleconym za zwrotnym potwierdzeniem odbioru - to wtedy ZAWSZE się znajduje... Dziwny jest ten świat, nieprawdaż?;) [quote name='Elitesse']przecieram oczy i dalej nie wierze :crazyeye::crazyeye: MAM MAM dyplom CHAMPIONA CZECH :multi::multi::multi: uwaga wniosek wyslany 17 czerwca - dzis jest 26 czerwca :crazyeye::crazyeye: brawo dla czechow za szybkosc :klacz: Brawo, Elitessku!:multi: A jaki to pieseczek dostał tak zaszczytny tytuł? Bo nie pamiętam...:lol: pzdr. Quote
Elitesse Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Asiaczek napisał(a): Brawo, Elitessku!:multi: A jaki to pieseczek dostał tak zaszczytny tytuł? Bo nie pamiętam...:lol: pzdr. jedyny uszaty czyli Waciak :p Quote
Asiaczek Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Jasne, wytarmoś w takim razie gagatka za te uszyska.:lol: I wycałuj.:loveu: Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 dzis dyplom Championa Polski dostala DEE DEE Elitesse :multi::multi: championat zakonczony w Opolu - 2 miesiace czekania jak na polskie realia to calkiem dobry wynik ;) Quote
Asiaczek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Brawo, wygłaszcz Maleńką od Asiaczków. Bardzo podoba mi się ta sunia.:loveu: Pzdr. Quote
Guciek Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Elitesse napisał(a):dzis dyplom Championa Polski dostala DEE DEE Elitesse :multi::multi: championat zakonczony w Opolu - 2 miesiace czekania jak na polskie realia to calkiem dobry wynik ;) Gratulacje!!! [SIZE="1"]Nasz też z Opola, czuję się wykopnięta przez ZG:diabloti: Quote
McDzik Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Gratulacje swierzoupieczonym championom :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 My właśnie wysyłamy wniosek na Ch. Pl. dla mojej Frani, który to skończony został w sobotę w Krakowie :-) Quote
Guciek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 A jednak nic im nie zginęło, wystawiony 20.06, wysłany 26.06:multi: :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Po prostu bałagan i tyle. Albo aż tyle... Pzdr. Quote
katik Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Wczoraj ponownie wysłąłam wniosek na mł ch. Ciekawe czy tym razem się doczekam. Przynajmniej tym razem dostałam potwierzenie na maila. Quote
Gia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dziś dotarł do nas dyplom Młodzieżowego Championa Polski!!! :multi: Wystawiony 02.07.2009, złożony 02.05.2009 ;) Quote
Asiaczek Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Gia napisał(a):Dziś dotarł do nas dyplom Młodzieżowego Championa Polski!!! :multi: Wystawiony 02.07.2009, złożony 02.05.2009 ;) Brawo!!! (dla zdobywcy Championatu, żeby nie było wątpliwości...) Pzdr. Quote
KaRa_ Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 18czerwca wysłałam do ZK wniosek o championa PL , a dzisiaj listonosz przyniósł dyplom ;) Sprawnie i szybko poszło ! Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 O, tylko miesiąc czekania, super! Gratuluję!!! Pzdr. Quote
KaRa_ Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Asiaczek napisał(a):O, tylko miesiąc czekania, super! Gratuluję!!! Pzdr. Dziękuje;) Czytając ten temat myślałam,że na dyplom poczekam spokojnie ze 3miesiące ;) Quote
Jagoodka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 A ja jestem w ciężkim szoku (in plus oczywiście). 14 lipca wysłałam mailem wszystkie potrzebne dokumenty do Championatu Rumunii. Dzisiaj, dokładnie po 6 dniach od złożenia wniosku listonosz przyniósł mi wysłany listem poleconym priorytetowym dyplom!!! BRAWA DLA RUMUNII !!!:lol: Quote
panienkabubu Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 My nadal czekamy na Ch. Pl. wysłany wniosek po wystawie w Krakowie :hmmmm: Quote
Asiaczek Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Jagoodka napisał(a):A ja jestem w ciężkim szoku (in plus oczywiście). 14 lipca wysłałam mailem wszystkie potrzebne dokumenty do Championatu Rumunii. Dzisiaj, dokładnie po 6 dniach od złożenia wniosku listonosz przyniósł mi wysłany listem poleconym priorytetowym dyplom!!! BRAWA DLA RUMUNII !!!:lol: Nie ma się co dziwić. Pewnie wypisali w dniu wystawy i kurier już stał w blokach startowych, aby ten liścik wysłac!:lol: Gratulacje!!! panienkabubu napisał(a):My nadal czekamy na Ch. Pl. wysłany wniosek po wystawie w Krakowie :hmmmm: No i jeszcze poczekasz... Pzdr. Quote
katik Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Ja wysłałam wniosek na Mł Ch Pl 7 lipca i wczoraj dostałam dyplom. :) Quote
Jagoodka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Asiaczek']Nie ma się co dziwić. Pewnie wypisali w dniu wystawy i kurier już stał w blokach startowych, aby ten liścik wysłac!:lol: Gratulacje!!! Niee, bo wystawa była 2 lata temu :P Tylko Pańcia nie złozyła wniosku wcześniej. Wysłałam papierki 14 lipca a data wystawienia dyplomu to 15 lipca, 20 lipca już u mnie w domku :) http://img33.imageshack.us/img33/2518/romanianchampion.jpg Quote
Recommended Posts