Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW']Dzięki :lol:

Bardotka jak się w ZG przypomnisz.... ;)
A bez przypomnienia ile będę czekać? Młodzieżowy Championat skonczylismy na wystawie w Rzeszowie, wszysttko wysłałam ok. 2 tygodnie później i nadal nic nie dostałam. :shake:
Coś mam pecha, bo wszystko z ZK dociera do mnie z dużym opóźnieniem. :mad:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm to wygląda na to że po Rzeszowie duuuuużo piesków czeka na dyplomik :roll:. I teraz zależy pewnie od tego gdzie się leży na kupce wniosków :cool3:. A jak jest dużo takich upierdliwych, dzwoniących codziennie jak ja :evil_lol:, bo dyplomik był bardzo potrzebny, to pewnie przyjdzie trochę poczekać.

Posted

Noo ja musze cierpliwie czekać, bo przecież nie zadzwonie i nie powiem, że mi dyplom do zagranicznych potrzeba, bo pies już w pośredniej lata, a dyplom Młodzieżowy :roll: Ale fajnie już by było miec ten dyplom i chociażby na wystawy zgłaszać z tytułem, bo np.Kraków żąda skanu dyplomu :roll: Ale kurcze myślałam, że szybciej to się zejdzie.. :roll: a kupka podań jak kupka, wysyłalismy elektornicznie i potwierdzenie zaraz przyszło.. no to czekamy :roll:

Posted

No to my bedziemy meczyc oddzial. Chociac jak zadzwonilam raz i pani tak na mnie warknela, to mi sie odechcialo z nimi kontaktu na zawsze :shake: Ale jak mus to mus, championat jest nam niezbedny do konca kwietnia i nawet jak trzeba bedzie osobiscie wpasc do oddzialu to nie podaruje :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Bardotka']No to wczoraj wreszcie dostalam championacik :evil_lol:
Gratulacje!!!
ja tez wczoraj wyjełam ze skrzynki Championat dla mojego KENTARO WITH ME Asiaczek FCI.:lol:

btw - ostatnia wystawa - Rzeszów.

pzdr.

Posted

[quote name='McDzik']Wow, Asiaczek, Bardotka, wyczekane gratulacje :multi:

Talagia to już tu chyba ostatnia osoba po Rzeszowie oczekująca dyplomu, hmm na kogoś musiało paść :roll: doczekasz się, trzymamy kciuki!
Dzięki!:lol:

pzdr.

Posted

Wow, Asiaczek, Bardotka, wyczekane gratulacje :multi:

Talagia to już tu chyba ostatnia osoba po Rzeszowie oczekująca dyplomu, hmm na kogoś musiało paść :roll: doczekasz się, trzymamy kciuki!

Posted

Wrrr a my dalej nic nie mamy!:angryy::mad::angryy: A też w Rzeszowie zakończyliśmy! Musze tam zadzwonić bo inaczej nie się do czekam. Na mł.ch też bym pewnie jeszcze czekała gdyby nie to ze z upórem maniaka codziennie wydzwaniałam.

Posted

kinnia napisał(a):
Wrrr a my dalej nic nie mamy!:angryy::mad::angryy: A też w Rzeszowie zakończyliśmy! Musze tam zadzwonić bo inaczej nie się do czekam. Na mł.ch też bym pewnie jeszcze czekała gdyby nie to ze z upórem maniaka codziennie wydzwaniałam.

Zajrzj najpierw do skrzynki w poniedziałek, a potem ewent. dzwon (jak nic nie bedzie).

panienkabubu napisał(a):
A my w piątek skończyłyśmy Mł. Ch. Pl z moją Novinką:loveu:
Wystawy:Katowice,Częstochowa,Opole krajIXgr
Dziś wysłałam wniosek o championat:loveu:

to teraz 1,5-2 miesiace czekania...:lol:

pzdr.