Cavisia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Elitesse']i austriacy tez :loveu: za to wegrzy mam wrazenie sa gorsi od naszych :evil_lol: nie wspominajac juz o krajach typu rumunia czy [B]moldawia[/B] :diabloti:[/quote] Mołdawia, też ok. Wystawili championaty od razu na wystawie, bez żadnych problemów. Posprawdzali dokumenty i wydrukowali. Quote
feeria Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='Asiaczek'][B]Panienko[/B], a ile potrzeba wystaw do Mł.Ch.Czech? 3-4...? Pzdr.[/QUOTE] 3 CAJCe, w tym jeden z dużej wystawy, w kl.młodzieży lub 2 z mł. i jeden z posredniej do 24 msc. Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='feeria']3 CAJCe, w tym jeden z dużej wystawy, w kl.młodzieży lub 2 z mł. i jeden z posredniej do 24 msc.[/quote] Dzieki. Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 gorzej jak sie przeoczy ze w dzikich krajach mozna zalatwic dyplom od reki - potem sie czeka i czeka :roll: Quote
Jogurt Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja wyslalam wniosek na ml.ch.pl w polowie wrzesnia i.....czekamy nadal :evil_lol: ciekawa jestem ile to jeszcze zajmie :evil_lol: Quote
feeria Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Wyslalam wniosek droga internetowa i cos mnie tknelo, zeby zadzwonic do ZG. Okazalo sie, ze jesli nie dostanie sie potwierdzenia, ze dotarl wniosek to trzeba wyslac jeszcze raz lub zwykla poczta. Na potiwerdzenie elektroniczne czeka sie ok. 1 tygodnia. Wyslalam wiec zwykla poczta, mam nadzieje, ze zdaza mi przyslac dyplom,bo chce zglosic na championy do Leszna. Jednoczesnie wyslalam wniosek do Czech, zobaczymy kto bedzie pierwszy :-) A tak z ciekawostek to mimo, ze na ichniej stronie jest napisane, ze trzeba wyslac karty ocen to ja dostalam maila od kobiety, ktora sie tym zajmuje i wystarczy tylko 15 euro, kartoniki z CAJCami i kopie rodowodu. Quote
feeria Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Dzisiaj doslalam championat z Warszawy. Zgloszenie wyslalam 28 pazdziernika, czyli czekalam niecale dwa tygodnie. Ostatnia wystawa do championatu byl Walbrzych w czerwcu. Quote
panienkabubu Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 feeria, co Czech nie wysyłałam kart ocen (Mł.Ch.Cz.) Asiaczku, potrzebne są 3 CAJCe, ale jeżeli masz CAC (z pośredniej), to on nie może się później liczyć do championatu dorosłego :) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='panienkabubu']feeria, co Czech nie wysyłałam kart ocen (Mł.Ch.Cz.) Asiaczku, potrzebne są 3 CAJCe, ale jeżeli masz CAC (z pośredniej), to on nie może się później liczyć do championatu dorosłego :)[/quote] Dzięki, ale ja pytałam się tylko tak, orientacyjnie... Pzdr. Quote
feeria Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przedwczoraj dostalam chmpionat z Czech. Wyslalam kartoniki 28 pazdziernika. Czyli szly troche ponad dwa tygodnie i przyszly razem z zaproszeniem na wystawe champpionow- super pomysl :-) Jak na razie udalo mi sie nie czekac na zadne championat po dwa miesiace, jak tu opisujecie :-) Quote
Asiaczek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 A ja we wrześniu zakończyłam 2c Championat Litwy (wystawa w Panevezys) i wczoraj dostałam 2x dyplomy. Wychodzi 2 miesiące. Bardzo się cieszę!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI Abotere's WAHZIRI to dwa nowe Championy Litwy!!! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Serdeczne gratulacje Asiaczku :multi: Quote
Jogurt Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dostalam, dostalam :multi::multi::multi::multi: Tyle ze niestety pogniecione, bo listonosz zgial na pol :mad: a bez problemu weszlo by normalnie :mad: Quote
Śnieżynka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jogurt napisał(a):Dostalam, dostalam :multi::multi::multi::multi: Tyle ze niestety pogniecione, bo listonosz zgial na pol :mad: a bez problemu weszlo by normalnie :mad: ja bym złożyła skargę na poczcie na listonosza, że nie szanuje listów które roznosi :mad::mad::mad::mad: U mnie listonosze jak dzwonili, bo mieli polecony do podpisu to awiza zostawiali, bo im sie nie chciało wychodzić na góre i durnie się tłumaczyli, że nikogo nie było, tylko szkoda, że sami im otwieraliśmy drzwi i teraz już grzecznie przynosza do podpisu... :diabloti: Quote
Jogurt Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie bede awantury robic, bo mieszkam nie w samym Krk tylko tuz obok, tak ze rozniosloby sie odrazu a nie ma po co problemu szukac ;) przygniotlam wszystkimi encyklopediami jakie mam, moze sie wyprostuje choc troche :cool3: na scianie niestety sobie nie powiesze, bo wtedy rodzice uznaja mnie juz za calkiem stuknieta :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Dee Dee Elitesse skonczyla ML.CH na wystawie we Wroclawiu - wniosek wyslany internetem zaraz po wystawce i juz ma dyplomik :multi::multi: niecale 2 miesiace chyba dobrze jak na nasz ZK :lol: Quote
Asiaczek Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 My tez się pochwalimy, że tez we Wrocku moja LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI skończyła Mł.CH.PL i też dzisiaj dostała dyplom!!!:multi::multi::multi: Tak więc wszyscy ci, którzy pokończyli swoje Championaty we Wrocławiu, mogą liczyć w najbliższych dniach na miłą przesyłkę! Pzdr. Quote
luizan Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Moja goldenka Dyskrecja Złoto z Wyspy,też zakończyła młodzieżowego we Wrocławiu i też dostaliśmy dyplom koniec listopada. Zgłoszenie wysłane zaraz po wystawie :) Quote
luizan Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 panienkabubu napisał(a):My dostałyśmy coś poleconym :hmmmm: może to championat polski? Czy one przychodzą poleconym? Ja kilka razy dostałam zwykłym listem , a raz w dodatku pognieciony przez listonosza .... Quote
musia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ciekawi mnie czas oczekiwania na Chorwacki Championat. Póki co... jeszcze mają czas. Quote
Asiaczek Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 A moje 2 chłopaki (Abotere's ADUNBI i JAZZY BOY Asiaczek FCI) dostali piękne 2 pucharki za Championat Węgier, zakończony na Europejskiej Do pucharków, oczywiście, dołączone były oficjalne cerfytikaty. Przesyłak była nadana jako polecona, priorytet. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Irviers napisał(a):Moja Kiwi skonczyla championat w Kielcach 16.11.2008 a dzisiaj- 17.12.2008 wyciągnęłam ze skrzynki championat :crazyeye: wystawiony 10.12.2008 :crazyeye: :multi::multi::multi: Więc błyskawicznie!!!! Brawo!!! Pzdr. Quote
Irviers Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Moja Kiwi skonczyla championat w Kielcach 16.11.2008 a dzisiaj- 17.12.2008 wyciągnęłam ze skrzynki championat :crazyeye: wystawiony 10.12.2008 :crazyeye: :multi::multi::multi: Więc błyskawicznie!!!! Quote
Asiaczek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Zobaczcie, jak szybko działa Austria. Championat skończony na wystawie w dniu 7.12.2008 r., Championat podpisany/wystawiony 17.12.2008 r.., dzisiaj w skrzynce pocztowej!!! Mój JAZZY BOY Asiaczek FCI ma więc już oficjalny certyfikat i jest Championem Austrii!!! Pzdr. Quote
Recommended Posts