Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Elitesse']i austriacy tez :loveu: za to wegrzy mam wrazenie sa gorsi od naszych :evil_lol:
nie wspominajac juz o krajach typu rumunia czy [B]moldawia[/B] :diabloti:[/quote]
Mołdawia, też ok. Wystawili championaty od razu na wystawie, bez żadnych problemów. Posprawdzali dokumenty i wydrukowali.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Panienko[/B], a ile potrzeba wystaw do Mł.Ch.Czech? 3-4...?

Pzdr.[/QUOTE]

3 CAJCe, w tym jeden z dużej wystawy, w kl.młodzieży lub 2 z mł. i jeden z posredniej do 24 msc.

Posted

Wyslalam wniosek droga internetowa i cos mnie tknelo, zeby zadzwonic do ZG. Okazalo sie, ze jesli nie dostanie sie potwierdzenia, ze dotarl wniosek to trzeba wyslac jeszcze raz lub zwykla poczta. Na potiwerdzenie elektroniczne czeka sie ok. 1 tygodnia. Wyslalam wiec zwykla poczta, mam nadzieje, ze zdaza mi przyslac dyplom,bo chce zglosic na championy do Leszna.

Jednoczesnie wyslalam wniosek do Czech, zobaczymy kto bedzie pierwszy :-) A tak z ciekawostek to mimo, ze na ichniej stronie jest napisane, ze trzeba wyslac karty ocen to ja dostalam maila od kobiety, ktora sie tym zajmuje i wystarczy tylko 15 euro, kartoniki z CAJCami i kopie rodowodu.

Posted

Dzisiaj doslalam championat z Warszawy. Zgloszenie wyslalam 28 pazdziernika, czyli czekalam niecale dwa tygodnie. Ostatnia wystawa do championatu byl Walbrzych w czerwcu.

Posted

[quote name='panienkabubu']feeria,
co Czech nie wysyłałam kart ocen (Mł.Ch.Cz.)

Asiaczku, potrzebne są 3 CAJCe, ale jeżeli masz CAC (z pośredniej), to on nie może się później liczyć do championatu dorosłego :)[/quote]
Dzięki, ale ja pytałam się tylko tak, orientacyjnie...

Pzdr.

Posted

Przedwczoraj dostalam chmpionat z Czech. Wyslalam kartoniki 28 pazdziernika. Czyli szly troche ponad dwa tygodnie i przyszly razem z zaproszeniem na wystawe champpionow- super pomysl :-) Jak na razie udalo mi sie nie czekac na zadne championat po dwa miesiace, jak tu opisujecie :-)

Posted

A ja we wrześniu zakończyłam 2c Championat Litwy (wystawa w Panevezys) i wczoraj dostałam 2x dyplomy. Wychodzi 2 miesiące.

Bardzo się cieszę!!

JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI
Abotere's WAHZIRI

to dwa nowe Championy Litwy!!!

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Jogurt napisał(a):
Dostalam, dostalam :multi::multi::multi::multi:
Tyle ze niestety pogniecione, bo listonosz zgial na pol :mad: a bez problemu weszlo by normalnie :mad:

ja bym złożyła skargę na poczcie na listonosza, że nie szanuje listów które roznosi :mad::mad::mad::mad:
U mnie listonosze jak dzwonili, bo mieli polecony do podpisu to awiza zostawiali, bo im sie nie chciało wychodzić na góre i durnie się tłumaczyli, że nikogo nie było, tylko szkoda, że sami im otwieraliśmy drzwi i teraz już grzecznie przynosza do podpisu... :diabloti:

Posted

Nie bede awantury robic, bo mieszkam nie w samym Krk tylko tuz obok, tak ze rozniosloby sie odrazu a nie ma po co problemu szukac ;) przygniotlam wszystkimi encyklopediami jakie mam, moze sie wyprostuje choc troche :cool3: na scianie niestety sobie nie powiesze, bo wtedy rodzice uznaja mnie juz za calkiem stuknieta :evil_lol:

Posted

Dee Dee Elitesse skonczyla ML.CH na wystawie we Wroclawiu - wniosek wyslany internetem zaraz po wystawce i juz ma dyplomik :multi::multi:
niecale 2 miesiace chyba dobrze jak na nasz ZK :lol:

Posted

My tez się pochwalimy, że tez we Wrocku moja LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI skończyła Mł.CH.PL i też dzisiaj dostała dyplom!!!:multi::multi::multi:

Tak więc wszyscy ci, którzy pokończyli swoje Championaty we Wrocławiu, mogą liczyć w najbliższych dniach na miłą przesyłkę!

Pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Moja goldenka Dyskrecja Złoto z Wyspy,też zakończyła młodzieżowego we Wrocławiu i też dostaliśmy dyplom koniec listopada. Zgłoszenie wysłane zaraz po wystawie :)

Posted

panienkabubu napisał(a):
My dostałyśmy coś poleconym :hmmmm: może to championat polski?
Czy one przychodzą poleconym?

Ja kilka razy dostałam zwykłym listem , a raz w dodatku pognieciony przez listonosza ....

Posted

A moje 2 chłopaki (Abotere's ADUNBI i JAZZY BOY Asiaczek FCI) dostali piękne 2 pucharki za Championat Węgier, zakończony na Europejskiej Do pucharków, oczywiście, dołączone były oficjalne cerfytikaty.
Przesyłak była nadana jako polecona, priorytet.

Pzdr.

Posted

Irviers napisał(a):
Moja Kiwi skonczyla championat w Kielcach 16.11.2008 a dzisiaj- 17.12.2008 wyciągnęłam ze skrzynki championat :crazyeye: wystawiony 10.12.2008 :crazyeye: :multi::multi::multi: Więc błyskawicznie!!!!

Brawo!!!

Pzdr.

Posted

Moja Kiwi skonczyla championat w Kielcach 16.11.2008 a dzisiaj- 17.12.2008 wyciągnęłam ze skrzynki championat :crazyeye: wystawiony 10.12.2008 :crazyeye: :multi::multi::multi: Więc błyskawicznie!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Zobaczcie, jak szybko działa Austria.

Championat skończony na wystawie w dniu 7.12.2008 r., Championat podpisany/wystawiony 17.12.2008 r.., dzisiaj w skrzynce pocztowej!!!

Mój JAZZY BOY Asiaczek FCI ma więc już oficjalny certyfikat i jest Championem Austrii!!!

Pzdr.