Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie pan listonosz wczoraj uraczył aż dwoma dyplomikami :multi:. Championat Mołdawi - papiery składałam na majowej wystawie, więc czekałam na niego troszkę ponad 3-miesiące oraz Championat Litwy z którym miałam troszkę komplikacji (musiałam dopłacać etc.) ale w sumie przyszedł po niecałych dwóch miesiącach :lol:.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
A powiedzcie mi prosze co musze zrobic, zeby miec championat mlodziezowy slowacji ??

3 cajce już uzbierałam, mam te karteczki...i co dalej ?:p

ladujesz w koperte:
- kartoniki CAJC,
- oryginaly kart ocen,
- ksero rodowodu
- 10 EUR
i wysylasz do SKJ i czekasz :) najszcesciej krotko

Posted

Elitesse napisał(a):
tak, przysylaja razem z dyplomem

Ja jestem wyjątkiem od reguły :eviltong:...zgubili mi jedną kartę oceny z karteczką wniosku CAJC i do dziś do mnie nie wróciła mimo interwencji, więc mimo wszystko polecam zeskanować przed wysłaniem w świat :cool3:.

Posted

simbik napisał(a):
Ja jestem wyjątkiem od reguły :eviltong:...zgubili mi jedną kartę oceny z karteczką wniosku CAJC i do dziś do mnie nie wróciła mimo interwencji, więc mimo wszystko polecam zeskanować przed wysłaniem w świat :cool3:.

ja sobie kserowalam zawsze tak na wszelki wypadek ale juz 4 championaty dotarly w calosci z kartami ocen itp

Posted

simbik napisał(a):
Mnie pan listonosz wczoraj uraczył aż dwoma dyplomikami :multi:. Championat Mołdawi - papiery składałam na majowej wystawie, więc czekałam na niego troszkę ponad 3-miesiące oraz Championat Litwy z którym miałam troszkę komplikacji (musiałam dopłacać etc.) ale w sumie przyszedł po niecałych dwóch miesiącach :lol:.

Gratulacje!!!!

Elitesse napisał(a):
ladujesz w koperte:
- kartoniki CAJC,
- oryginaly kart ocen,
- ksero rodowodu
- 10 EUR
i wysylasz do SKJ i czekasz :) najszcesciej krotko

Tak jest! Dobrze napisane!!!

simbik napisał(a):

Dobry pomysł!

Pzdr.

• 2 months later...