simbik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Mnie pan listonosz wczoraj uraczył aż dwoma dyplomikami :multi:. Championat Mołdawi - papiery składałam na majowej wystawie, więc czekałam na niego troszkę ponad 3-miesiące oraz Championat Litwy z którym miałam troszkę komplikacji (musiałam dopłacać etc.) ale w sumie przyszedł po niecałych dwóch miesiącach :lol:. Quote
moon_light Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A powiedzcie mi prosze co musze zrobic, zeby miec championat mlodziezowy slowacji ?? 3 cajce już uzbierałam, mam te karteczki...i co dalej ?:p Quote
Elitesse Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 moon_light napisał(a):A powiedzcie mi prosze co musze zrobic, zeby miec championat mlodziezowy slowacji ?? 3 cajce już uzbierałam, mam te karteczki...i co dalej ?:p ladujesz w koperte: - kartoniki CAJC, - oryginaly kart ocen, - ksero rodowodu - 10 EUR i wysylasz do SKJ i czekasz :) najszcesciej krotko Quote
panienkabubu Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 A czy oni potem zwracają oryginały kart ocen i CAJCe? Quote
Elitesse Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 panienkabubu napisał(a):A czy oni potem zwracają oryginały kart ocen i CAJCe? tak, przysylaja razem z dyplomem Quote
simbik Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Elitesse napisał(a):tak, przysylaja razem z dyplomem Ja jestem wyjątkiem od reguły :eviltong:...zgubili mi jedną kartę oceny z karteczką wniosku CAJC i do dziś do mnie nie wróciła mimo interwencji, więc mimo wszystko polecam zeskanować przed wysłaniem w świat :cool3:. Quote
Elitesse Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 simbik napisał(a):Ja jestem wyjątkiem od reguły :eviltong:...zgubili mi jedną kartę oceny z karteczką wniosku CAJC i do dziś do mnie nie wróciła mimo interwencji, więc mimo wszystko polecam zeskanować przed wysłaniem w świat :cool3:. ja sobie kserowalam zawsze tak na wszelki wypadek ale juz 4 championaty dotarly w calosci z kartami ocen itp Quote
Asiaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 simbik napisał(a):Mnie pan listonosz wczoraj uraczył aż dwoma dyplomikami :multi:. Championat Mołdawi - papiery składałam na majowej wystawie, więc czekałam na niego troszkę ponad 3-miesiące oraz Championat Litwy z którym miałam troszkę komplikacji (musiałam dopłacać etc.) ale w sumie przyszedł po niecałych dwóch miesiącach :lol:. Gratulacje!!!! Elitesse napisał(a):ladujesz w koperte: - kartoniki CAJC, - oryginaly kart ocen, - ksero rodowodu - 10 EUR i wysylasz do SKJ i czekasz :) najszcesciej krotko Tak jest! Dobrze napisane!!! simbik napisał(a):Ja jestem wyjątkiem od reguły :eviltong:...zgubili mi jedną kartę oceny z karteczką wniosku CAJC i do dziś do mnie nie wróciła mimo interwencji, więc mimo wszystko polecam zeskanować przed wysłaniem w świat :cool3:. Dobry pomysł! Pzdr. Quote
moon_light Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Elitesse napisał(a):ladujesz w koperte: - kartoniki CAJC, - oryginaly kart ocen, - ksero rodowodu - 10 EUR i wysylasz do SKJ i czekasz :) najszcesciej krotko dziekuje !!! Quote
Błyskotka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dołączam się do oczekiwania na Dyplom Championa Polski :). Quote
Asiaczek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Hohoho... To będzie dyplom dla Fjonki czy Sułtana? Pzdr. Quote
Błyskotka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Asiaczek napisał(a):Hohoho... To będzie dyplom dla Fjonki czy Sułtana? Pzdr. Dla Sułtana :cool3:. Fjony Dyplom dawno już jest :cool3:. Quote
Asiaczek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 A, nie jestem zbyt dokładnie zorientowana w tytułach Twoich psiaków...:oops: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dzisiaj przyszedł wyczekiwany dyplom Championa Polski dla Sułtana :multi::multi::multi:. Quote
Asiaczek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Hohoho, super!!! To jakieś oblewanko będzie, co?;) Pzdr. Quote
Madzia_K Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fionka...nie wiem czy dobrze doczytałam, ale chyba czekałaś na dyplom od końca sierpnia, tak? To ja poczekam do grudnia, stycznia:roll: Quote
panienkabubu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A ja w zeszłym tygodniu wysłałam poleconym priorytetem prośbę o wystawienie dyplomu Młodzieżowego Championa Czech :loveu: dla mojej Frani :loveu: Ciekawe jak długo poczekamy. Quote
Błyskotka Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czesi i Słowacy to podobno szybcy są w tych sprawach. Nie tak jak u nas :lol:. Quote
Asiaczek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie wiem, jak Czesi, ale Słowacy są szybcy. I dlatego cześć im i chwała za to! Pzdr. Quote
Elitesse Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 i austriacy tez :loveu: za to wegrzy mam wrazenie sa gorsi od naszych :evil_lol: nie wspominajac juz o krajach typu rumunia czy moldawia :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Co Ty, Rumunia jest OK! Moje Championaty wystawili od ręki...:evil_lol: Płatność tez była "od ręki"...;) Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Frania oficjalnym Młodzieżowym Championem Czech! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ile im to zajęło? tydzień? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Asiaczek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jeeeeee.......:multi::multi::multi: Brawo dla Franki i dla Ciebie!!! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Jeeeeee.......:multi::multi::multi: Brawo dla Franki i dla Ciebie!!! Pzdr. http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/inne/frania_ml_ch_cz.jpg Dziękujemy Asiaczku! Jestem na prawdę zaskoczona tempem..... :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Panienko, a ile potrzeba wystaw do Mł.Ch.Czech? 3-4...? Pzdr. Quote
Recommended Posts