Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heyka dostałam info od związku

Dzień dobry,
potwierdzamy otrzymanie wniosku.

Jednocześnie uprzejmie informujemy, że orientacyjny czas oczekiwania na dyplom championa to 45 dni od daty ostatniej wystawy na wniosku /czas na przysłanie sprawozdania z wystawy przez organizatora/+ około dwa tygodnie na weryfikację danych we wnioskach.
Dyplom wysyłamy na adres właściciela.
Pozdrowienia
Biuro Zarządu Głównego

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Ja dostałam dokładnie to samo :-)

Tyle, że i na mł. ch. pl. i na ch. pl. :watpliwy:

a ktoś mówił, że na mł. czekamy ok miesiąca? :hmmmm:

Różnie bywa. Wszystko zależy od tego jak szybko związki wyślą raporty po wystawie (z tąd te "45 dni" nie wiem dlaczego ale kojarze, że związki mają czas do 40 dni na wysłanie tych raportów). Im szybciej wyślą do Zarządu tym szybciej będzie Championat :)

U nas obydwa i Mł. i dorosły zamknęły się w miesiący ;-)

Posted

Ja to się martwię tylko dużym CWC z Rzeszowa dla Halszki, bo niby na karcie ocen jest, ale nie wiem co dziewuchy powypisywały w tej karcie, ktora szła do oddziału, bo jeżeli takie bzdury jak na tablicy (np. 4 CACIBy w rasie), to nam nei uznają i trzeba będzie jeszcze jeden zdobyć :hmmmm:
Organizacja z Częstochowy też mnie martwi, ale to tym razem do młodzieżówki mojej Franki.
Ech, no nic, poczekamy, zobaczymy.

Posted

Tak, ale nie mam pewności, że jest tak na kartach, widziałam kopie latające po stoliku...
A organizatorzy wystaw mówią, że najważniejszy jest ten jakby "raport", który oddają gospodarze.. Ech, no zobaczymy.

Posted

To w razie czego będziesz pisać do oddziału i odkręcać. Ja tak miałam z młodzieżowym championatem. Gówniarzowi, który miał 9 miesięcy i 8 dni, na pierwszej wystawie w młodzieży do raportu wpisali CWC zamiast Zw. Mł. :evil_lol:

Posted

No widzisz - ale tutaj właśnie wychodzi na jaw brak organizacji i kompetentnych ludzi..

Jak schodziłam z suką z oceny w klasie pytałam co dostałam, to powiedziano, że NIE WIEDZĄ. A to była bardzo ważna dla nas wystawa, bo potrzebowałyśmy CWC. Przy okazji zgarnęłyśmy CACIB'a, ale nie mam żadnej pewności, czy na ksero są wpisane te wnioski.
A to zawsze potem odwraca się przeciwko wystawcy, bo "przecież sama sobie pani dopisała, to czego pani chce?"..............

• 1 month later...
Posted

Przedwczoraj otrzymalam dyplom mojej Papillonki i dowiedzialam sie z niego ze mam najstarszego psa swiata , dokument wydany został 13 stego w piatek moze to cos tłumaczy ale zeby takiego byka walnąc to rece opadaja a czekałam na niego 2 miesiące :placz::placz::placz:

Tutaj dowód :

Posted

Ja dostałam tydzień temu championat Ravena (wniosek zlozylam pod koniec marca) i też jest mały błąd, tzn wystawy są prawidłowe, ale pomylili jednego sędziego :roll:

Posted

[quote name='Angelka']Przedwczoraj otrzymalam dyplom mojej Papillonki i dowiedzialam sie z niego ze mam najstarszego psa swiata , dokument wydany został 13 stego w piatek moze to cos tłumaczy ale zeby takiego byka walnąc to rece opadaja a czekałam na niego 2 miesiące :placz::placz::placz:

Tutaj dowód :
... a wystarczyłoby tylko "sczytać" to, co zostało napisane na ekranie komputera, prawda? Tak niewiele = tak wiele...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

A ja jutro tam zadzwonie bo wysłalam zapytanie w piątek wiem że odebrali ale cisza zero odpowiedz :(

Kurcze jak to robiliście dopiero zgłaszaliście psy do klasy championów jak mieliście dyplom w łapce ? Jest w sierpniu Sopot i zalezy mi aby go wystawiać właśnie w championach a zgłaszać można do 17 lipca. Mam mały delemacik :(