Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

No to od dziś ja dołączam do grona oczekujących :loveu: Mój Arni dziś na międzynarodowej wystawie w Rzeszowie ukończył Młodzieżowy Championat Polski, wniosek własnie wysłany :multi:

Posted

Dada napisał(a):
Aniu, gratuluję ukończenia w pięknym stylu championatu!! :multi:
Ja sie dyplomu szybko doczekałam, duzo dłuzej czekałam na rodowód

Dziękuję :loveu:, mam nadzieje że dojdzie przed końcem marca :cool3:

Posted

AnkaW napisał(a):
Nasz wniosek też wysłany :multi::multi:
McDzik ciekawe która z nas pierwsza dostanie dyplomik :p

Też jestem ciekawa :lol: No to czekamy :lol: Też liczę na to, że może przyjdzie przed końcem marca :lol: Byłoby fajnie, to nasz pierwszy championat :lol:

Posted

I my dolaczamy sie do oczekujacych na championat :evil_lol:
Liluś uzyskał ostatni wniosek w Rzeszowie i modle sie, zeby otrzymac ten championat przed kwietniem, bo zalezy mi na zgloszeniu do klasy championow za granice :shake:

Ale pochwalimy sie,ze Lucek zdobył championat w ciągu 6 miesięcy i 7 dni :loveu::loveu:, a pierwsze CWC zdobyl w wieku 15 miesiecy i 2 dni :evil_lol:

Posted

Przypominam tylko, że ZG wydaje championaty na podstawie sprawozdania powystawowego. Oddział ma na to 30 dni, czyli mamy czas na wysłanie sprawozdania do 8 marca.

Posted

Ooo, szybki ten Wasz Liluś :lol:!
Hmm a mi się tam nie spieszy, ale mam nadzieje, że poraz kolejny będę mogła powiedziec, że jestem dumna ze swojego oddziału i nie będą czekac na ostatnią chwile :cool3: chociaż teraz po takiej wielkiej wystawie nalezy im się chwilka odpoczynku :lol: ...

Posted

Katalog powystawowy jest już robiony, wymaga to dokładnego sprawdzenia kart ocen. Dlatego nic tutaj nie przyspieszymy. Tu się liczy dokładność a nie szybkość.

• 2 weeks later...
Posted

luizan napisał(a):
Ciekawe czy Bydgoszcz Walentynkowa szybko prześle sprawozdanie... Może na Opole się by udało już w championach zgłosić......

Oddziały mają 40 dni na rozliczenie wystawy. Albo 45, nie pamiętam dokładnie...

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Atik']Przypominam tylko, że ZG wydaje championaty na podstawie sprawozdania powystawowego. Oddział ma na to 30 dni, czyli mamy czas na wysłanie sprawozdania do 8 marca.

Ja też przed chwilą dzwoniłam i dowiedziałam się że Rzeszów się jeszcze nie rozliczył :placz::placz:. Też mi dyplomik do końca marca bardzo potrzebny :placz::placz: