Asiaczek Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ja tez baaaardzo się cieszę!:lol: Pzdr. Quote
McDzik Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to od dziś ja dołączam do grona oczekujących :loveu: Mój Arni dziś na międzynarodowej wystawie w Rzeszowie ukończył Młodzieżowy Championat Polski, wniosek własnie wysłany :multi: Quote
AnkaW Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nasz wniosek też wysłany :multi::multi: McDzik ciekawe która z nas pierwsza dostanie dyplomik :p Quote
Dada Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Aniu, gratuluję ukończenia w pięknym stylu championatu!! :multi: Ja sie dyplomu szybko doczekałam, duzo dłuzej czekałam na rodowód Quote
AnkaW Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dada napisał(a):Aniu, gratuluję ukończenia w pięknym stylu championatu!! :multi: Ja sie dyplomu szybko doczekałam, duzo dłuzej czekałam na rodowód Dziękuję :loveu:, mam nadzieje że dojdzie przed końcem marca :cool3: Quote
McDzik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 AnkaW napisał(a):Nasz wniosek też wysłany :multi::multi: McDzik ciekawe która z nas pierwsza dostanie dyplomik :p Też jestem ciekawa :lol: No to czekamy :lol: Też liczę na to, że może przyjdzie przed końcem marca :lol: Byłoby fajnie, to nasz pierwszy championat :lol: Quote
Talagia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 I my dolaczamy sie do oczekujacych na championat :evil_lol: Liluś uzyskał ostatni wniosek w Rzeszowie i modle sie, zeby otrzymac ten championat przed kwietniem, bo zalezy mi na zgloszeniu do klasy championow za granice :shake: Ale pochwalimy sie,ze Lucek zdobył championat w ciągu 6 miesięcy i 7 dni :loveu::loveu:, a pierwsze CWC zdobyl w wieku 15 miesiecy i 2 dni :evil_lol: Quote
Atik Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Przypominam tylko, że ZG wydaje championaty na podstawie sprawozdania powystawowego. Oddział ma na to 30 dni, czyli mamy czas na wysłanie sprawozdania do 8 marca. Quote
Talagia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mam nadzieje, ze jednak Rzeszow nie bedzie zwlekał do 8 marca :diabloti: To bylby dla nas wyrok = pozegnanie z championatem zagranicznym :lol: Quote
Bardotka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No to kilkoro z nas czeka - my tez :) Quote
McDzik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ooo, szybki ten Wasz Liluś :lol:! Hmm a mi się tam nie spieszy, ale mam nadzieje, że poraz kolejny będę mogła powiedziec, że jestem dumna ze swojego oddziału i nie będą czekac na ostatnią chwile :cool3: chociaż teraz po takiej wielkiej wystawie nalezy im się chwilka odpoczynku :lol: ... Quote
Atik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Katalog powystawowy jest już robiony, wymaga to dokładnego sprawdzenia kart ocen. Dlatego nic tutaj nie przyspieszymy. Tu się liczy dokładność a nie szybkość. Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Atik napisał(a):Tu się liczy dokładność a nie szybkość. Dobrze powiedziane :lol: Quote
luizan Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ciekawe czy Bydgoszcz Walentynkowa szybko prześle sprawozdanie... Może na Opole się by udało już w championach zgłosić...... Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 luizan napisał(a):Ciekawe czy Bydgoszcz Walentynkowa szybko prześle sprawozdanie... Może na Opole się by udało już w championach zgłosić...... Oddziały mają 40 dni na rozliczenie wystawy. Albo 45, nie pamiętam dokładnie... Pzdr. Quote
Elitesse Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wczoraj Tess skonczyla Championat Austrii, dzis wyslalam wniosek - zaczynamy odliczanie :p:p ostatnio chyba 3 tygodnie czekalam Quote
Asiaczek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Myslę, że chyba z miesiąc to będziesz musiała poczekac... Pzdr. Quote
Talagia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A sprawozdania z Rzeszowa wciaz nie ma w oddziale głównym, :placz::placz: Chyba bede mogla zapomniec o zgloszeniu na wystawe do konca marca... Quote
Talagia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Zadzwonilam, poniewaz baaaaaaaaardzo mi zalezy na zgloszeniu do klasy championow na zagraniczna wystawe :-(:placz::placz: Quote
McDzik Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ehh :-( My też czekaaaaamyyy i czekaaaamyyy.... :-( a jak to sprawdziłaś, że w ZG nie ma raportu z rzeszowskiej wystawy jeszcze? Quote
Asiaczek Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Oddział ma do 40 czy 45 dni na rozliczenie wystawy. To prawie półtora miesiąca... Pzdr. Quote
AnkaW Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Atik']Przypominam tylko, że ZG wydaje championaty na podstawie sprawozdania powystawowego. Oddział ma na to 30 dni, czyli mamy czas na wysłanie sprawozdania do 8 marca. Ja też przed chwilą dzwoniłam i dowiedziałam się że Rzeszów się jeszcze nie rozliczył :placz::placz:. Też mi dyplomik do końca marca bardzo potrzebny :placz::placz: Quote
Recommended Posts