loango Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 CHARIOTS OF FIRE MOVIE STAR LOANGO -BOB JUNIOR skończył Młodzieżowy Championat Polski BUMBALA BAHATI LOANGO - BOB PAKANYA LIWANG BOS KLASSIC`S A STAR IN STRIPES BOB WETERAN Pozdrawiam serdecznie Dianę - włascicielkę CHARIOTS OF FIRE MOVIE STAR LOANGO - po domowemu zwanego ACHII Quote
loango Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 AlaNowak napisał(a):BI BAHATIKA Loango- exc1, Res. CACIB Jasne, zapomniałem nazwiska sędziny. Masz katalog? Czy oprócz nas był ktoś jeszcze ? Ja na wystawie widzę tylko wystawiane przez siebie basenji.... Andrzej Kramarow Quote
AlaNowak Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mam, ale nie przy sobie, w piwnicy.... A sędziowała Pani z Portugalii, Carla Molinari:cool3: Quote
loango Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 AlaNowak napisał(a)::cool3: Ale oczywiście, Bibiego pamiętam i Alę ktra go wystawiała też !;) Quote
AlaNowak Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Innych psów nie było- cała ekipa z Loango :lol: Quote
loango Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ponieważ nie mam zdjęć z Kataowic pod ręką to celem pokazania że pamiętam o Bibim i jest bliski mojemu sercu wstawiam Twoją fotkę na zdjęciu Ala Nowak i Bibi - BI BAHATIKA LOANGO Pozdrawiam Quote
Recommended Posts