m_orsetti Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Karolina- a jak jutro? Czy Ania wybiera się jutro do schronu? M. Quote
agata51 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Chodź, mały, trzeba tego domku poszukać! Quote
m_orsetti Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Ale pewnie na Dogomanii nie znajdziemy... :( M. Quote
jasioslawinka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Ania chce sie dzis wybrac, ale to zalezy, jak ja z pracy wypuszcza Quote
m_orsetti Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jasioslawinka']Ania chce sie dzis wybrac, ale to zalezy, jak ja z pracy wypuszcza[/quote] Super. Bardzo czekam na wieści. M. Quote
sabina*** Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 :shake: porozgłaszam go jeszcze na innych województwach choć tyle mogę zrobić:-( Quote
m_orsetti Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='jasioslawinka']Dzis tez nic:([/quote] Tzn- Ania nie poszła? Czy nie ma nowości? Co miałaś na myśli, Karolinko? M. Quote
jasioslawinka Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ania dzis bylo, ale bardzo pozno, udalo sie jej tylko wyznaczyc psy na kastracje i nic poza tym juz nie mogla zrobic. Dziewczyny, nie zalamujcie sie, Bazarek nie jest zapomniany. Jak szukalam Bazarka to w jednym boksie zaden pies nawet nie zaregowal na moj widok, tylko jeden wystawil glowe z budy:placz: I tak siedza biedaki miesiacami, potem latami, 2, 3 a nawet 6 lat:-( On istnieje poza obrebem swojego boksu, a ile psow jest niedostrzezonych:placz: Quote
m_orsetti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Karolina, nie tracimy nadziei. Ja szukam mu cały czas domu. Wierzę, że wreszcie trafię na kogoś chętnego... A psy w schronie mają swoje anioły. Jesteś jednym z nich. To dzięki takim Osobom jak Ty- cichym, serdecznym, z ogromnym sercem i wybitną empatią- a przy tym tak ogromną kulturą osobistą- zwierzęta mają promyk nadziei... Wiesz- też często myślę, że przecież jest wiele psów bardziej potrzebujących niż Bazar... Że on jest młody, ładny, życie przed nim- ale czuję się odpowiedzialna za niego- bo to za moją sprawą siedzi w schronie... Wiem, jak tam jest i serce mi się ściska, gdy widzę te setki bied w tych boksach... Rany Boskie- gdybym wygrała w totolotka... Z wielkim szacunkiem M. Quote
agata51 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Mizianko od ciotki. Trzymaj się, Bazarku! Quote
m_orsetti Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 A na stronie adopcyjnej schronu wciąż pojawiają się nowe psy... Bazar spadł więc już na 8-smą podstronę. M. Quote
gibon301 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dzieki za informacje i czkam na wiecej tak zeby mozna bylo uaktualnic bazarkowe ogloszenia i dalej go powystawiac... Quote
m_orsetti Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Karolinko- coś nowego jest? M. Quote
jola od jadzi Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Pani Moniko, proszę o pilny kontakt telefoniczny ze mną! Quote
Ajula Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 przepiękny piesek faktycznie powinien mieć na imię Anubis :loveu: Quote
m_orsetti Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='gibon301']czy cos nowego u Bazarka slychac?[/quote] Będą dobre wiadomości chyba... Jeśli tylko piesek się odnajdzie- bo znów nie wiadomo w schronie gdzie jest- być może w poniedziałek pojedzie do hoteliku. Gdy tylko dopnę szczegóły - napiszę- wcześniej nie chcę zapeszać... M. Quote
Recommended Posts