agata51 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 m_orsetti, BLACK IS BEAUTIFUL! Sama mam dwa czarne potwory, kundle, ma się rozumieć (a i trzeci ma przewagę czarnego) i zapewniam cię, że miłośników czarnych psów jest mnóstwo! A Bazar jest przepiękny! Te uszy!!!!! Można się zakochać od pierwszego spojrzenia! Quote
sabina*** Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Niestety, nie mogę pomóc Bazarowi w kwestii finansowej:-( sama mam małe problemy, ale podnoszę i szukam domku!! Quote
m_orsetti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='agata51']m_orsetti, BLACK IS BEAUTIFUL! Sama mam dwa czarne potwory, kundle, ma się rozumieć (a i trzeci ma przewagę czarnego) i zapewniam cię, że miłośników czarnych psów jest mnóstwo! A Bazar jest przepiękny! Te uszy!!!!! Można się zakochać od pierwszego spojrzenia! Agata51- dziękuję Ci za pomoc- wszelką- za wsparcie psychiczne, za propozycję współfinansowania hoteliku- dziękuję najcieplej. Strasznie to ważne, że z takim napięciem człowiek nie jest sam. Jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna. Czarne górą!!!:diabloti: M. Quote
gibon301 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 tez mam czarnego (wlasciwie czarna!) i wszystkim sie podoba :cool3:, a siersc ma dokladnie taka jak bazar. do gory piesku!! Quote
m_orsetti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 sabina*** napisał(a):Niestety, nie mogę pomóc Bazarowi w kwestii finansowej:-( sama mam małe problemy, ale podnoszę i szukam domku!! Sabinko, każdy niech pomaga jak może. Każda pomoc jest cenna. Serdeczności Monika Quote
m_orsetti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Mam nadzieję, że Jasioslawinka napisze nam niebawem coś miłego- nie będę Jej wyręczać:). W każdym razie- na dzień dzisiejszy hotelik spada z planów. Aktualnie interesuje nas DOM TYMCZASOWY (może być płatny- bo jak sądzę, wszyscy, którzy deklarowali opłacanie hoteliku- podtrzymaliby swoją decyzję finansową także odnośnie domu tymczasowego), albo dom DOCELOWY. Mam nadzieję, że teraz dowiemy się więcej o tym pięknym psiaczku. Pewien aniołek w ludzkiej skórze nam w tym pomoże:)))) Karolina- jestem Ci tak wdzięczna, jak to tylko możliwe. M. Quote
m_orsetti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jasioslawinka napisał(a):Bazarek ma swoja bude na dziedzincu:) I będzie w zasięgu wzroku pewnego anioła:), no i ma szanse na spacerki- i na życie- bo dziś miał iść już do ogólnego boksu... Taki dzieciak by tam (w ogólnym boksie) nie przetrwał. Dziś był podobno bardzo wystraszony. No i szansy na dom w praktyce żadnej by nie miał. A na dziedzińcu- są jakieś szanse- bo będzie widać, jaki jest piękny... No i na pewno nie będzie musiał walczyć o życie... Jasioslawinka- ja jestem czarownica- pozaklinam wszystkie żywioły, żeby Ci odpłaciły za Twoją dobroć. :loveu: Dziękuję. M. Quote
jasioslawinka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bazarek ma swoja bude na dziedzincu:) Quote
m_orsetti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jasioslawinka napisał(a):To zasluga Ani, ktora go wyciagnela, ja tylko rzucilam haslo:oops: Idea odpowiednio- w dobrym czasie i miejscu- rzucona ma siłę sprawczą. A ten, kto ową idee wcielił w życie zasługuje także na specjalne podziękowania... Jest tu- na Dogomaniii? Jeśli tak- podaj nick- bardzo proszę. Uściski M. Quote
jasioslawinka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To zasluga Ani, ktora go wyciagnela, ja tylko rzucilam haslo:oops: Quote
m_orsetti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jezu- dlaczego moje odpowiedzi pojawiają się wczesniej niż Twoje posty- na które odpowiadam? o co chodzi? M. Quote
sabina*** Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Posty wyświetlają się według czasu na komputerze piszącego i przeskakują;) Quote
agata51 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jasne, że podtrzymuję deklarację! To czarne diablę całkowicie zawojowało moje serce. Bazar z tej budy na dziedzińcu szybciutko skoczy do domku! Quote
m_orsetti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Podrzucimy z rana... Może ktoś nas wypatrzy? Szukamy domu- może być tyczasowy- z dofinansowaniem Bazarka:) M. Quote
malicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ha, ha,ha.:grin: dobre porownanie :lol: Quote
malicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 m_orsetti napisał(a):To jak w "Lost":))))... M. wlasnie poprzedni post mi przeskoczyl :evil_lol: Quote
m_orsetti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 sabina*** napisał(a):Posty wyświetlają się według czasu na komputerze piszącego i przeskakują;) To jak w "Lost":))))... M. Quote
gibon301 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 chwile mnie nie bylo a tu znowu taki ruch! super ze bazar dostal swoje m4 ;) ja oczywiscie deklaracje jak najbardziej podtrzymuje!a bazar niech skacze na pierwsza strone i domu wypatruje! Quote
m_orsetti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Wiem, że buda to łańcuch, itd... Generalnie- traumatyczna sprawa. Ale: 1. Jest na dziedzińcu- więc każdy odwiedzający może zauważyć lokatora. 2. Budami z dziedzińca opiekuje się Anioł- wiem, że pokochają się z Bazarkiem. 3. Nie trzeba walczyć o życie- bo jest się samemu na własnym metrze. 4. Nie trzeba walczyć o michę. 5. Coś się dzieje- można obserwować... nie umiera się z nudów. 6. Wolontariusze są blisko... i zabierają na spacerki czasem. 7. Siku i kupę robi się poza domem. Wiele zalet tej sytuacji. Są i wady. 1. Gdy jest mróz- marznie dupka. 2. Nie ma się z kim zaprzyjaźnić. Więcej zalet niż wad. Teraz módlcie się o dom. Choćby tymczas. Gdyby kasa była warunkiem- decydujemy się i już. ...? M. Quote
m_orsetti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):nie mam czasu czytać całego watku czy sa gdzies zdjecia psiaka w calości?? Zdjęcia są na drugiej stronce wątku. Serdeczności! M. Quote
Lu_Gosiak Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nie mam czasu czytać całego watku czy sa gdzies zdjecia psiaka w calości?? Quote
m_orsetti Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):nie mam czasu czytać całego watku czy sa gdzies zdjecia psiaka w calości?? Na drugiej stronie wątku jest 6 zdjęć. M. Quote
agata51 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Nic tylko brać i kochać wystraszonego dzieciaka! Quote
Recommended Posts