Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

m_orsetti, BLACK IS BEAUTIFUL! Sama mam dwa czarne potwory, kundle, ma się rozumieć (a i trzeci ma przewagę czarnego) i zapewniam cię, że miłośników czarnych psów jest mnóstwo! A Bazar jest przepiękny! Te uszy!!!!! Można się zakochać od pierwszego spojrzenia!

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']m_orsetti, BLACK IS BEAUTIFUL! Sama mam dwa czarne potwory, kundle, ma się rozumieć (a i trzeci ma przewagę czarnego) i zapewniam cię, że miłośników czarnych psów jest mnóstwo! A Bazar jest przepiękny! Te uszy!!!!! Można się zakochać od pierwszego spojrzenia!

Agata51- dziękuję Ci za pomoc- wszelką- za wsparcie psychiczne, za propozycję współfinansowania hoteliku- dziękuję najcieplej. Strasznie to ważne, że z takim napięciem człowiek nie jest sam.

Jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna.

Czarne górą!!!:diabloti:

M.

Posted

sabina*** napisał(a):
Niestety, nie mogę pomóc Bazarowi w kwestii finansowej:-( sama mam małe problemy, ale podnoszę i szukam domku!!

Sabinko,

każdy niech pomaga jak może. Każda pomoc jest cenna.

Serdeczności
Monika

Posted

Mam nadzieję, że Jasioslawinka napisze nam niebawem coś miłego- nie będę Jej wyręczać:).

W każdym razie- na dzień dzisiejszy hotelik spada z planów. Aktualnie interesuje nas DOM TYMCZASOWY (może być płatny- bo jak sądzę, wszyscy, którzy deklarowali opłacanie hoteliku- podtrzymaliby swoją decyzję finansową także odnośnie domu tymczasowego), albo dom DOCELOWY.

Mam nadzieję, że teraz dowiemy się więcej o tym pięknym psiaczku. Pewien aniołek w ludzkiej skórze nam w tym pomoże:))))

Karolina- jestem Ci tak wdzięczna, jak to tylko możliwe.

M.

Posted

jasioslawinka napisał(a):
Bazarek ma swoja bude na dziedzincu:)

I będzie w zasięgu wzroku pewnego anioła:), no i ma szanse na spacerki- i na życie- bo dziś miał iść już do ogólnego boksu...

Taki dzieciak by tam (w ogólnym boksie) nie przetrwał. Dziś był podobno bardzo wystraszony.

No i szansy na dom w praktyce żadnej by nie miał. A na dziedzińcu- są jakieś szanse- bo będzie widać, jaki jest piękny... No i na pewno nie będzie musiał walczyć o życie...

Jasioslawinka- ja jestem czarownica- pozaklinam wszystkie żywioły, żeby Ci odpłaciły za Twoją dobroć.

:loveu: Dziękuję.

M.

Posted

jasioslawinka napisał(a):
To zasluga Ani, ktora go wyciagnela, ja tylko rzucilam haslo:oops:

Idea odpowiednio- w dobrym czasie i miejscu- rzucona ma siłę sprawczą. A ten, kto ową idee wcielił w życie zasługuje także na specjalne podziękowania... Jest tu- na Dogomaniii?
Jeśli tak- podaj nick- bardzo proszę.

Uściski
M.

Posted

chwile mnie nie bylo a tu znowu taki ruch! super ze bazar dostal swoje m4 ;)
ja oczywiscie deklaracje jak najbardziej podtrzymuje!a bazar niech skacze na pierwsza strone i domu wypatruje!

Posted

Wiem, że buda to łańcuch, itd... Generalnie- traumatyczna sprawa. Ale:

1. Jest na dziedzińcu- więc każdy odwiedzający może zauważyć lokatora.
2. Budami z dziedzińca opiekuje się Anioł- wiem, że pokochają się z Bazarkiem.
3. Nie trzeba walczyć o życie- bo jest się samemu na własnym metrze.
4. Nie trzeba walczyć o michę.
5. Coś się dzieje- można obserwować... nie umiera się z nudów.
6. Wolontariusze są blisko... i zabierają na spacerki czasem.
7. Siku i kupę robi się poza domem.

Wiele zalet tej sytuacji. Są i wady.

1. Gdy jest mróz- marznie dupka.
2. Nie ma się z kim zaprzyjaźnić.

Więcej zalet niż wad. Teraz módlcie się o dom. Choćby tymczas. Gdyby kasa była warunkiem- decydujemy się i już.
...?
M.