gibon301 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 ok,sprobujmy podejsc do tematu z innej strony. z czym (tzn z jakim kosztami) wiazaloby sie wyslanie go do DT/hotelu? czy nie ma szans w lodzi lub okolicy nawet na platny DT? ja jestem w stanie zadeklarowac na niego jakies miesieczne wplaty. jak to wyglada w lodzi? Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Czy ktoś zna hotelik, albo dom tymczasowy płatny w Łodzi? Nie wiem, jakie to koszta- bardzo proszę o informację w tym wątku... M. Quote
bagira@sara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 prędzej hotelik niż dt sie znajdzie, słyszałam, ze jest o hetelik nie drogi gdzieś pod łodzią ( musze dokladniej sie dowiedziec gdzie) a moze tutaj ktos bedzie wiedział ? napewno dziewczyny z łodzi wiedzą, gdzie sahoteliki. Quote
bagira@sara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 http://katalog.pf.pl/Hotele-dla-zwierz%C4%85t-G0B2285P0R10A-m12.html [url=http://www.psiewakacje.eu/]Ca Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Myślę, że nie oczekuję tu wyników wyszukania w wyszukiwarce- tylko opinii kogoś, kto zna konkretne, dobre miejsce i potrafi je zarekomendować. Nie jestem pewna, czy to dobry pomysł- i nie sprawdzę tego dzwoniąc po okolicznych hotelikach z pytaniem o ceny. Zupełnie nie o to mi chodziło. Proszę o informację Osoby doświadczone w temacie, które już z takich możliwości korzystały i znają wszystkie za i przeciw. No i - wiedzą, gdzie jest dobre miejsce- a gdzie do omijania. M. Quote
malicja Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 witaj! nie pomoge w sprawie hotelika ale moge pomoc w ogloszeniach. gdzie go do tej pory oglaszalas?(zeby sie nie zdublowac). jesli masz podeslij mi prosze tekst z telefonem kontaktowym.. Quote
bagira@sara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 [url=http://www.psiewakacje.eu/]Ca sama osobiescie tam nie byłam ale słyszałam,ze jest w porządku. AgnieszkaP czesto tam rottki zawoziła do tego hoteliku. Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 malicja napisał(a):witaj! nie pomoge w sprawie hotelika ale moge pomoc w ogloszeniach. gdzie go do tej pory oglaszalas?(zeby sie nie zdublowac). jesli masz podeslij mi prosze tekst z telefonem kontaktowym.. Piesek ma allegro, alegratkę, oraz: 8 mies Pies Bazar szuka domu 8-mies. Pies Bazar szuka domu - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne 8-mies. Pies Bazar szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź Kopiuj po prostu tak jak jest. Nie podam publicznie numeru telefonu- ale możesz dopisać, że oddzwonię do oferenta niezwłocznie po odebraniu maila. Adres mailowy podawaj wyłącznie w postaci podanej w ogłoszeniach (z członami [usuń_to]- bo inaczej zalewa mi skrzynkę spam rozsyłany przez roboty). Jeśli ktoś z Wolontariusz z Marmurowej zgodzi się podać w ofercie numer swojego telefonu- chętnie pozostanę z Nim w kontakcie i będę na Jego sygnał oddzwaniać do każdego oferenta. Bardzo proszę o każdą pomoc. Piesuś będzie Ci wdzięczny z całą pewnością! M. Quote
sabina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Bazarek ma nowe ogłoszenia: [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=926&PHPSESSID=b89a2a33eb186603b167fd0081ed266c]8 mies. piekny Bazar, wywalony na mr Quote
sabina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Coś mi nie wyszło, jeszcze raz www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=926&PHPSESSID=b89a2a33eb186603b167fd0081ed266c www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy,mieszaniec_-_piekny__czarny_bazar__szuka_domu__chocby_tymczasowego,II99393L.html Trzymam kciuki!! Quote
sabina*** Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nie ma za co:) Trzeba szybko znaleźć dom;) Czy wiadomo coś jaki Bazar ma stosunek do kotów?? Rodzina z Poznania szuka pieska w typie owczarka: www.dogomania.pl/forum/f97/szukamy-mlodego-owczarka-niemieckiego-128013/ już poleciłam Bazarka:lol: niestety, brak nowych postów, więc nie wiem czy nadal aktualne, ale już napisałam wiadomość, zobaczymy Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Super- bądź czujna;)- choć na pytanie o koty nie znam odpowiedzi... Ale może jasioslawinka mogłaby rozwiać nasze wątpliwości...? Proszę o info w temacie tolerancji kociej u Bazarka... M. Quote
jasioslawinka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 tego raczej nie da sie sprawdzic dzisiaj do anubisa/bazarka zagladala Ania, siedzial w budzie:( jest dwoma z czarnymi psami Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Smutny jest... To po prostu łamie serce... M. Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 jasioslawinka napisał(a):tego raczej nie da sie sprawdzic dzisiaj do anubisa/bazarka zagladala Ania, siedzial w budzie:( jest dwoma z czarnymi psami Czy to już boks pokwarantannowy? Jak w tym boksie układają się relacje? Coś wiesz? Będę wdzięczna za każdą informację. I jestem już wdzięczna za Twoje ciepło, dobroć, życzliwość i wyrozumiałość. Dzięki Bogu, życie zawsze daje okazje do oddania takiego bezinteresownego dobra, które zwierzaki- i ja przy okazji- dostajemy od Ciebie. Jestem Twoją dłużniczką. M. Quote
jasioslawinka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 nadal w 3. boskie kwarantannowym. na pewno Anubisek/Bazarek (btw. sa dwa bazary w schronie) nie zginie. chyba jest ok w tym boksie. Quote
m_orsetti Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Nie upadam na duchu. Walczę na wszelkich dostępnych frontach. Musi znaleźć dom. Quote
malicja Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bazar ma ogloszenia na: adopcje.org kupiepsa.pl 4lapy.pl gieldaogloszen.pl Quote
jasioslawinka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bazarek mial szczescie, myslisz o nim, dzialasz. Wyc mi sie chce, jak widze psy w boksach, jak mysle, ze tkwia tam po kilka lat zapomniane ;( Quote
m_orsetti Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Jasioslawinka- wiesz- obejrzałam dokładnie stronę adopcyjną schroniska. Przecież tam jest mnóstwo piesków wybitnie medialnych, tylko trzeba im jakieś wątki i fotki porobić... Przecież jeśli dostanie osobny wątek taka psiunia- nie może nie znaleźć domu... Nie wierzę. Taki Straszek (258)... Zapadł mi w pamięć od pierwszego widzenia. Uważam, że dobrze wystawiony natychmiast znalazł by dom. Na stronie jest słabo zaprezentowany- ale zdjęcia wzruszają i łapią za serce. Urocza psinka i malutka. Powinna łatwiutko znaleźć dom przy dobrej prezentacji... Albo KAJA, nr 144... uroczy pies o pięknych oczach- lakonicznie zaprezentowany w opisie. A BELIAL, nr 107- cudo. Słaby opis, żadna prezentacja- bo to przecież urodzony obrońca i stróż (wnioski wyciągam spomiędzy wierszy, bo wprost nikt tego nie napisał). Uważam, że warto zrobić mu wątek- i ogłoszenia- jeśli nie ma...DINEK, nr 407... no cud. Uważam, że warto go pokazać dobrze i z sensem... Na pewno znalazłby dom. Na pewno. GAMPIK, nr 243.. Sama słodycz. I nic w opisie pieska, co mogłoby sprawić, że czytający od razu się do psa przywiązuje... Tylko piękne spojrzenie na zdjęciu.A to czysty potencjał. Wreszcie BADYL, nr 311, USIA, nr 234- nieodkryta gwiazda medialna- MUKA, nr 168- kompletnie pozbawiona szansy, bo nawet nic o niej nie napisano... A cudny BERLIN, nr 15 (niezagospodarowana, wybitna uroda i wzruszające spojrzenie), EVEN, nr 435, urocze NUDEL, nr 78A, FIGO, nr 236, ŁUNA, nr 181, WENA, nr 852, fantastyczny MEMOR, nr 631, BONZO-GRANKOTłUK, nr 00X, MILORD, nr 3085, czy pozbawione nawet imienia- nie tylko opisu:-, nr 2979, -, nr 3045, -, nr 954, -, nr 470, -, nr 1012, , nr 35, , nr 373, , nr 582, LARRY, nr 312 bez żadnego dobrego zdjęcia i słowa- słuchajcie- nie wymieniam tu wszystkich- ale w każdym z tych zwierzaków jest gwiazda. Może warto porobić ogłoszenia tym zwierzakom- a może już mają- i nic o tym po prostu nie wiem...Dodam jeszcze:MIKI, nr 134, NIKO, nr 656, MARLO, nr 649, FIKA, nr 659- no cudowne pieski... A najfajniejszych nie wymieniłam- bo taka Mruczka ma tu już swój wątek np. Jasioslawinka- nie upadaj na duchu. Trzeba sprawdzić co i gdzie maja poszczegolne psiaczki. Bo wiele z nich jest tak zaprezentowane- że nie dziwię się wcale, że siedzą w schronie latami... A to takie cudne psy... M. Quote
jasioslawinka Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 widze, ze nie tylko ja jestem nocnym markiem;) Straszek jest psem biurowym, wiec ma dobrze. Badyl w domu od 3 miesiecy. Figo jeden z ostatnio odkrytych przeze mnie psow, teraz na mrozy siedzi w boksie, jak sie cieplej zrobi wraca do budy na dziedziniec, chce mu wtedy porobic zdjecia spacerkowe i jakis ladny opis. to jest strasznie delikatny pies, schronisko to nie jest miejsce dla niego:-( Garnkotluk tez jest w budzie na dziedzincu, w piatek odbylismy pierwszy wspolny spacer, pani po 4 miesiacach wywalila go z domu na ulice i wrocil do schronu:mad: a garnkami bawi sie:diabloti: Marlo tez jest przy budzie przy kociarni, bardzo go lubie, i naprawde bardzo sie dziwie, ze czeka juz tyle na dom, wkoncu maly, oryginalnym umaszczeniu, pieszczoch. A buda to lepsza ekspozycja niz w tlocznym boksie. Duzo wizytowek jest starych, te ktore sa zwykla czcionka a nie pogrubione robily inne osoby, i mysle,ze niektore sa nieaktualne. oczywiscie, najpiekniejszy jest moj Rabbis;) Quote
m_orsetti Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 malicja napisał(a):Bazar ma ogloszenia na: adopcje.org kupiepsa.pl 4lapy.pl gieldaogloszen.pl Dziekuję z całego serca:) M. Quote
Recommended Posts