Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok,sprobujmy podejsc do tematu z innej strony. z czym (tzn z jakim kosztami) wiazaloby sie wyslanie go do DT/hotelu? czy nie ma szans w lodzi lub okolicy nawet na platny DT? ja jestem w stanie zadeklarowac na niego jakies miesieczne wplaty. jak to wyglada w lodzi?

• Replies 323
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prędzej hotelik niż dt sie znajdzie, słyszałam, ze jest o hetelik nie drogi gdzieś pod łodzią ( musze dokladniej sie dowiedziec gdzie) a moze tutaj ktos bedzie wiedział ? napewno dziewczyny z łodzi wiedzą, gdzie sahoteliki.

Posted

Myślę, że nie oczekuję tu wyników wyszukania w wyszukiwarce- tylko opinii kogoś, kto zna konkretne, dobre miejsce i potrafi je zarekomendować. Nie jestem pewna, czy to dobry pomysł- i nie sprawdzę tego dzwoniąc po okolicznych hotelikach z pytaniem o ceny. Zupełnie nie o to mi chodziło.

Proszę o informację Osoby doświadczone w temacie, które już z takich możliwości korzystały i znają wszystkie za i przeciw. No i - wiedzą, gdzie jest dobre miejsce- a gdzie do omijania.

M.

Posted

witaj! nie pomoge w sprawie hotelika ale moge pomoc w ogloszeniach. gdzie go do tej pory oglaszalas?(zeby sie nie zdublowac). jesli masz podeslij mi prosze tekst z telefonem kontaktowym..

Posted

malicja napisał(a):
witaj! nie pomoge w sprawie hotelika ale moge pomoc w ogloszeniach. gdzie go do tej pory oglaszalas?(zeby sie nie zdublowac). jesli masz podeslij mi prosze tekst z telefonem kontaktowym..

Piesek ma allegro, alegratkę, oraz:

8 mies Pies Bazar szuka domu

8-mies. Pies Bazar szuka domu - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne

8-mies. Pies Bazar szuka domu - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Łódź

Kopiuj po prostu tak jak jest. Nie podam publicznie numeru telefonu- ale możesz dopisać, że oddzwonię do oferenta niezwłocznie po odebraniu maila. Adres mailowy podawaj wyłącznie w postaci podanej w ogłoszeniach (z członami [usuń_to]- bo inaczej zalewa mi skrzynkę spam rozsyłany przez roboty).

Jeśli ktoś z Wolontariusz z Marmurowej zgodzi się podać w ofercie numer swojego telefonu- chętnie pozostanę z Nim w kontakcie i będę na Jego sygnał oddzwaniać do każdego oferenta.

Bardzo proszę o każdą pomoc. Piesuś będzie Ci wdzięczny z całą pewnością!
M.

Posted

Super- bądź czujna;)- choć na pytanie o koty nie znam odpowiedzi... Ale może jasioslawinka mogłaby rozwiać nasze wątpliwości...?

Proszę o info w temacie tolerancji kociej u Bazarka...

M.

Posted

jasioslawinka napisał(a):
tego raczej nie da sie sprawdzic

dzisiaj do anubisa/bazarka zagladala Ania, siedzial w budzie:( jest dwoma z czarnymi psami

Czy to już boks pokwarantannowy? Jak w tym boksie układają się relacje? Coś wiesz? Będę wdzięczna za każdą informację. I jestem już wdzięczna za Twoje ciepło, dobroć, życzliwość i wyrozumiałość.

Dzięki Bogu, życie zawsze daje okazje do oddania takiego bezinteresownego dobra, które zwierzaki- i ja przy okazji- dostajemy od Ciebie. Jestem Twoją dłużniczką.

M.

Posted

Jasioslawinka- wiesz- obejrzałam dokładnie stronę adopcyjną schroniska. Przecież tam jest mnóstwo piesków wybitnie medialnych, tylko trzeba im jakieś wątki i fotki porobić... Przecież jeśli dostanie osobny wątek taka psiunia- nie może nie znaleźć domu... Nie wierzę.

Taki Straszek (258)... Zapadł mi w pamięć od pierwszego widzenia. Uważam, że dobrze wystawiony natychmiast znalazł by dom. Na stronie jest słabo zaprezentowany- ale zdjęcia wzruszają i łapią za serce. Urocza psinka i malutka. Powinna łatwiutko znaleźć dom przy dobrej prezentacji...

Albo KAJA, nr 144... uroczy pies o pięknych oczach- lakonicznie zaprezentowany w opisie.

A
BELIAL, nr 107- cudo. Słaby opis, żadna prezentacja- bo to przecież urodzony obrońca i stróż (wnioski wyciągam spomiędzy wierszy, bo wprost nikt tego nie napisał). Uważam, że warto zrobić mu wątek- i ogłoszenia- jeśli nie ma...DINEK, nr 407... no cud. Uważam, że warto go pokazać dobrze i z sensem... Na pewno znalazłby dom. Na pewno.
GAMPIK, nr 243.. Sama słodycz. I nic w opisie pieska, co mogłoby sprawić, że czytający od razu się do psa przywiązuje... Tylko piękne spojrzenie na zdjęciu.A to czysty potencjał.
Wreszcie BADYL, nr 311, USIA, nr 234- nieodkryta gwiazda medialna- MUKA, nr 168- kompletnie pozbawiona szansy, bo nawet nic o niej nie napisano...

A cudny BERLIN, nr 15 (niezagospodarowana, wybitna uroda i wzruszające spojrzenie), EVEN, nr 435, urocze NUDEL, nr 78A, FIGO, nr 236, ŁUNA, nr 181, WENA, nr 852, fantastyczny MEMOR, nr 631, BONZO-GRANKOTłUK, nr 00X, MILORD, nr 3085, czy pozbawione nawet imienia- nie tylko opisu:-, nr 2979, -, nr 3045, -, nr 954, -, nr 470, -, nr 1012,
, nr 35, , nr 373, , nr 582, LARRY, nr 312 bez żadnego dobrego zdjęcia i słowa- słuchajcie- nie wymieniam tu wszystkich- ale w każdym z tych zwierzaków jest gwiazda. Może warto porobić ogłoszenia tym zwierzakom- a może już mają- i nic o tym po prostu nie wiem...Dodam jeszcze:MIKI, nr 134, NIKO, nr 656, MARLO, nr 649, FIKA, nr 659- no cudowne pieski... A najfajniejszych nie wymieniłam- bo taka Mruczka ma tu już swój wątek np.

Jasioslawinka- nie upadaj na duchu. Trzeba sprawdzić co i gdzie maja poszczegolne psiaczki. Bo wiele z nich jest tak zaprezentowane- że nie dziwię się wcale, że siedzą w schronie latami...

A to takie cudne psy...

M.

Posted

widze, ze nie tylko ja jestem nocnym markiem;)

Straszek jest psem biurowym, wiec ma dobrze.
Badyl w domu od 3 miesiecy.
Figo jeden z ostatnio odkrytych przeze mnie psow, teraz na mrozy siedzi w boksie, jak sie cieplej zrobi wraca do budy na dziedziniec, chce mu wtedy porobic zdjecia spacerkowe i jakis ladny opis. to jest strasznie delikatny pies, schronisko to nie jest miejsce dla niego:-(
Garnkotluk tez jest w budzie na dziedzincu, w piatek odbylismy pierwszy wspolny spacer, pani po 4 miesiacach wywalila go z domu na ulice i wrocil do schronu:mad: a garnkami bawi sie:diabloti:
Marlo tez jest przy budzie przy kociarni, bardzo go lubie, i naprawde bardzo sie dziwie, ze czeka juz tyle na dom, wkoncu maly, oryginalnym umaszczeniu, pieszczoch. A buda to lepsza ekspozycja niz w tlocznym boksie.

Duzo wizytowek jest starych, te ktore sa zwykla czcionka a nie pogrubione robily inne osoby, i mysle,ze niektore sa nieaktualne.

oczywiscie, najpiekniejszy jest moj Rabbis;)