sota36 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 22... 5 lat i 3 miesiace... Mnostwo czasu, a caly czas mysle o Tobie... Quote
szajbus Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [FONT="]" cicho cichutko szepczą usta moje wymawiając imię twoje ..." [/FONT] Quote
sota36 Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Dla Ciebie, Tonieczku, Twoja gielda. Quote
sota36 Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 W Walentynki wpadlam do Ciebie. Mam serduszko czekoladowe - jutro je wkleje, bo cos szwankuje dogo:( W piatek pod szkola chodzil taki psiak do Ciebie podobny:) Quote
szajbus Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Nasze psy Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie Elżbieta Zechenter-Spławińska Quote
sota36 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Tonieczku, dzis znbow "22". Troche sie pokomplikowalo z Mama - trzymaj lapki - niech "robal" zdechnie! Quote
szajbus Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 )).....(( ))........)) )).....(((|))) ))...(((((|))))) ))....((((|)))) ))......((|)) na zawsze w mej pamięci )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%).. [_--**><**--_] Quote
sota36 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Zapachnialo wiosna, choc nadal dosc mrozno. Quote
sota36 Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Sniles mi sie w kretynskim snie - probowalam go zapamietac, ale... wiem tylko, ze byl idiotyczny. A tak bardzo chcialabym, bys dal znak - w snie - kolorowy, wesoly, wiosenny, ze wszystko ok:) Quote
sota36 Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Kolejne "22" Darek zaspiewal sobie w piatek "Czeterdziesci lat minelo" . W TEN SAM PIATEK GUCIO BYL USYPIANY - ZNOW PAZUREK DO USUNIECIA, A ZE NIE BYLO TOMKA, TRZEBA BYLO ISC DO INNEGO LEKARZA Z TYM NADERWANYM PAZNOKCIEM. TAMTEN - A WLASCIWIE - TAMTA, BO TO "PANI" ZADECYDOWALA, ZE ZDJAC W CALOSC. NO WIEC MAMY REKONWALESCENTA. wCZORAJ NA PSIM PRZEDSZKOLU MALA ZALICZYLA TUNEL:) U CIEBIE JUZ PIEKNE KROKUSIKI. U MAMY CZEKAMY NA DECYZJE O CHEMII:( Quote
sota36 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Zakwitly u nas zonkile juz. Kolejna wiosna bez Ciebie. Quote
sota36 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Musze to napisac... Przed kilkunastoma minutami stracilabym mala. Wypalila z domu, miedzy nogami, za Gutkiem, na ulice pelna samochodow - wybieglam za Nia, pozostawiajac mieszkanie otwarte i Gucia w drzwiach. Cale szczescie , ze udalo sie Ja zawolac tuz za rogiem. Boze... pierwszy raz zdalam sobie sprawe, ze te mala pokrake moglabym stracic... Quote
sota36 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Wlasnie wrocilam z dzialki - bylam tam z Darkiem i psiakami. Tonieczku - caly toniesz w kwiatach - mnostwo hiacyntow i wrzosow bialych, a ich zapach unosi sie na Toba.Jutro zrobie fotke, to Ci tu wstawie, bo zapomnialam naladowac akumulator:( Quote
sota36 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Wpadam strasznie zabiegana w kolejny "22" - pamietam. Quote
szajbus Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Z radości powstał smutek Z codziennych uśmiechów powstały słone łzy Z wesołych dni powstały szare, puste sny. Pamiętam Quote
szajbus Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 „Słowa nie wyrażą cierpienia, łzy nie umniejszą bólu. Słońce nie rozjaśni twarzy. Nic już nie będzie takie jak było.” Quote
Recommended Posts