sota36 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Zaczely sie juz 5 wakacje bez Ciebie.... Robiona kilka dni temu z mysla o Tobie i Twoich kumplach zza TM. Tak niebo wygladalo na Twoja gielda:) Quote
eria Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Pamiętamy.... (*) Taki mam wieczór wspominkowy dziś ....... :-( Quote
sota36 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Tonieczku, dzis robimy badania profilaktyczne Gutkowi, w koncu chlopak niedlugo konczy 5 lat. Wyniki beda kolo czwaretku/piatku. Bardzo sie boje, mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK! Trzymaj lapki! A - i Kreosia od Anuli pogon! Niech sie Jej przysni! Quote
sota36 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Tonieczku,wczoraj wieczorkiem, pojechalismy do twojej Zielonej! Pamietasz... Tam sie niewiele zmienilo.... A to Gucio w Twym jeziorku:) Quote
sota36 Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Tonieczku, mamu przystanek w Julku. Dzis znow "22", To juz 57 miesiac... Kochane Ty moje sloneczko! Quote
sota36 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Sniles mi sie rano, jestesmy w Julku. Sniles mi sie jak zwykle dosc przykro - nie wiem , dlaczego tak jest. Plynelismy wplaw ulicami zalanymi woda, brudna i bardzo gleboka. Znosil nas nurt, potem gryzles sie z jakims psem. Tonieczku, dlaczego to nie sa sny mile? Czy Tobie jest Tam dobrze??? Quote
szajbus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Tonieczku powiedz we snie pani, ze jest ci tam dobrze Quote
sota36 Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Paskudo moja...znow '22' - 58 miesiecy, tyle czasu minelo... Mlody skonczyl juz 5 lat... tyle sie zmienilo... a pamiec ta sama... Quote
katik Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 tego nie da się zapomnieć, bez względu na to ile czasu minie. Quote
sota36 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 No i Tosiu po wakacjach... Gutek musi wrocic do szarej rzeczywistosci miejskiej. Aaaaaaa... widzisz, po powtornej kontroli krwi Gutka - jest wszystko ok !!! Nerki, watrobka, trzustka i inne ciekawe bebeszki - zdrowiutkie! A podwyzszone trojglicerydy po Zentonilu nie drgnely - okazalo sie, ze taka jego uroda! Pilnuj mi go dalej, Paskudo:) Quote
sota36 Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Tonieczku, 22... za miesiac minie piec dlugich lat... Mnostwo czasu, mnostwo... A ja dalej patrzac w Twe bursztynowe oczy na fotce, dalej myslac o Tobie, mam lzy w oczach... Quote
sota36 Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 Tonieczku, bedac dzis na Twojej "gieldzie" - spotkalam psiarzy. Pani od Azulki powiedziala mi, ze w poniedzialek odszedl Dex, bialo- czarny poczciwy staruszek - pamietasz go? Spotykales Go. Mial ponad 11 lat. Watroba, udar, problemy powazne z chodzeniem... Zaopiekuj sie tak Nim, by nie byl sam. Quote
Recommended Posts