szajbus Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Tośku......... [img]http://img233.imageshack.us/img233/2789/wiecezkwiatami4kt0.gif[/img] Quote
Monia70 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dobry wieczór w niedzielę Atosku. Pamiętam. Quote
sota36 Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 oniecyku, jestem u kasi, w dusseldofie - gadamy o tobie - po przylocie wkleje tu fotki twoje od kasi... Quote
sota36 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Tosiu - popatrz - KasiamaTwojezdjecia, zrobilam z nich odbitki cyfrowka:). Ma w kuchni nawet jedno, przypiete do slomki na scianie jak sie tuli do Ciebie- strasznie mnie to wzruszylo! Jestes tam obok przyjaiol Kasi:) Quote
Monia70 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Tak, 22 ...... Nas goni 28 listopad, dzień w którym moja mała córcia Melunia poszybowała w stronę tęczy.... Quote
sota36 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 W tamtym tygodniu sniles mi sie - dziwny sen , taki podony, nawet bardzo , do ostatniego.... Quote
sota36 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mialam dzis znow sen z Toba! Cudny! Szlismy przez ogomne pola porosniete soczysta zielona trawa, blekitne slonko nad nami:) Szlismy krok w krok - jak za dawnych czasow.No moze w ziemskim zyciu ciut bardziej ciagnales na smyczy:) Quote
szajbus Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Śnij się swojej pani coraz częściej. Pamietam piesku Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Tonieczku, byl Mikolaj, juz 5 bez Ciebie, zawsze dostawalas prezencik:0 Teraz zblizaja sie swieta. Czas biegnie niemilosiernie, uWas jest duzo spokojniej, nie tak zwariowanie jak tu. Tonieczku- mamyjuz choinke. Quote
Monia70 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 „Niech się weseli święty, bo bliski jest zwycięstwa, niech się raduje grzesznik, bo dane jest mu przebaczenie. Niech powróci do życia poganin, bo do życia jest powołany.” Quote
sota36 Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Tonieczku, popatrz, Skarbie, ile i jak czest Cioć Cie odwiedza, za co jestem Im baaaaaardzo wdzieczna. Te Ciocie maja swe miejsce wmoim serduchu, na zawsze. Wiesz...mamy juz choinki, zwane dalej "Panienkami" przeze mnie - i ta w kuchni, dla Ciebie :) i dla Twych Przyjaciol zza TM: dla Psoni, Dzekusia, Sary, Hebanka, Szekiego, Harleyka, Toski, Beli, Szkieletka, Gabisi, Rastuni, Lazy, Raptusa, Sarenki, Melusi wielu, wielu Innych, ktorzy zyja w naszych serduchach az po kres... Quote
Agga Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jolu cudowne choinki. Nasze psiaki też będą tam miały cudowne święta. Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Jesteście przy nas, my jesteśmy z wami... Quote
sota36 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Tonieczku, przybiegam do Ciebie i TwychPrzyjaciol w Wigilijne przedpoludnie. Przybiegam, by byc z Wami tu i teraz, az po kres. Quote
sota36 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Juz prawie wszystko gotowe... Tylko usmazyc rybki... W radio Kayah spiewa moja ukochana z dziecinstwa kolede - Lulajze Jezuniu... Mlody spi... Darek tez ( wrocil po nocce i w koncu ma czas, by zasnac). Zawsze miales czerwona kokarde na Swieta - Gutek tez za chwile takowa wlozy... nie ma wyjscia... Tonieczku ...pamietamy... Quote
szajbus Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 "A nadzieja znów wstąpi w nas Nieobecnych pojawią się cienie Uwierzymy kolejny raz W jeszcze jedno Boże Narodzenie I choć przygasł świąteczny gwar Bo zabrakło znów czyjegoś głosu Przyjdź tu do nas i z nami trwaj Wbrew tak zwanej ironii losu Daj nam wiarę, że to ma sens Że nie trzeba żałować przyjaciół Że gdziekolwiek są dobrze im jest Bo są z nami choć w innej postaci I przekonaj, że tak ma być Że po głosach tych wciąż drży powietrze Że odeszli po to by żyć I tym razem będą żyć wiecznie..." Wesołych Świat w tej magicznej krainie Tonieczku. i masę prezentów od Św, Mikołaja Quote
Recommended Posts