Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje Anulko za pamiec i za zapach:)
Tonieczku, wrocilam w piatek z Zakopanego. Jak obiecalam, pojechalam po kwiatki i posadzilam je. Znow masz kolorowo. No i jak zwykle sa niezapominajki.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']jak zobaczyłam powyższe zdjęcie....to takie miałam wrażenie jakby oba psy na nim były ...a może są????
niesamowite...

Na pewno są...Dla Atoska (')

Posted

Tonieczku. Gucio wczoraj zlamal pazur. A wlasciwie nadszarpnal, ze ...nerw na wierzchu.Krew sie polala. Zadzwonilam do Tomka, kazal przyjechac, bo trzeba usunac pazurek ( z kciuka), trzeba zdezynfekowac i zatruc nerw, bo przeciez bardzo to boli. Darek akurat byl w pracy, nie mogl sie zwolnic. Ze tez wszyskie "nieszczescia" przyplacza sie do nas, kiedy On jest w pracy - a wiadomo jaki ma zawod. Pomogla Ineczka - zalatwila transport! Oj, Slonko, jak dobrze, ze ona stanela na naszej drodze!!!
No i pojechalismy z Mariuszem, tez przemily czlowiek, no bo jakich to kumpli nasza Ineczka moze miec???
Gucio zabieg zniosl bardzo dzielnie. Tomek mowil, ze moze piszcec, wyc lub nawet go chapsnac, kiedy bedzie usuwal pazurek i trul zakonczenia nerwowe. Byl na to przygotowany. I powiem Ci jedno - mlody byl zuch! Nawet nie pisnal! Co bardzo zdziwilo Tomka, bo to przeciez taki bol, jakby gwozdzie wbijac pod paznokiec!
Teraz, sierotka, lezy, troche kuleje, w poniedzialek mamy jechac do kontroli. Po poludniu chce isc z nim do Ciebie. Niech sobie pochodzi po dzialeczce, ja zobacze, jak u Ciebie kwiatki rosna.
Tonieczku - Ty byles twardzielem! Ja myslalam, ze Gucio to ...klipa! A to zuch! Dzieikuje Ci za niego! To cudnowny nastepca Ciebie! I, tak jak Ciebie, bardzo go kochamy!

Posted

Agga napisał(a):
Oj mały Gutek :shake: Dobrze, że wszystko tak się skończyło.
Atosek pilnował :loveu:
teraz trzeba tylko Tonieczka prosic, by rana sie dobrze zagoila! Ale tego dowiemy sie w poniedzilaek.

Posted

Tonieczku, pamietasz nasze 2 wypady nad morze? Teraz moim marzeniem jest zabranie mlodego.
A dzis mi sie te nasze 2 wypady przysnily. Fakt - byla noc, mysmy poszli nad brzeg, ksiezyc swiecil, piasek byl taki bialy i cieplutki, Ty wpadles do morza i plywales. Byles baaaardzo szczesliwy.

Posted

Tonieczku, Ania Szajbus prosi Psonie o pomoc. Tonieczku, ja Cie prosze, bys pomogl Ani... W grupie zawze latwiej choc odrobine, w grupie jest sie silniejszym.

Posted

Kochaniutki tak bym chciała się spotkac z twoją pańcią przed moim wyjazdem. Jolu mam nadzieje, że się uda na chwilkę spotkac:loveu:

• 2 weeks later...