szajbus Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kolejna niedziela, kolejne odwiedzinki, kolejne odliczanie. Jesteśmy szczęśliwi, ze dane nam było was kochać, że byliście i jesteście częścią naszego życia. Quote
sota36 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Tonieczku, bylismy wczoraj u Vasia. Byly teztam Jego dwie urocze opiekunki, a corki Jarka - Wiki i Julka. Ty wiesz, ze Jarek z Ira opowiadali dziewczynom o Tobie, choc i Oni Cie nie znali.! Wiesz, jakie to byly mile, kiedy dwie male dziewczynki swietnie znaly Twoje imie? Pokazalam im Twoja fotke w telefonie, pytaly, co sie stalo. DLa mnei zaskoczeniem bylo, kiedy nagle wspomialam o Tobie mowiac "moj Staruszek", a dziewczyny - "Atos"? Quote
Monia70 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ale musiałas przeżyc świetne chwile Jolu, takie znienacka, takie ...pamiętne. U mnie oprócz mnie raczej nikt nie wspomina pożegananych zwierząt.Tzn,.wspominaja, mówia ale to ja zazwyczaj daję poczatek. Toniuś,pozdrawiam Cie serdecznie w kolejna niedziele.... Quote
eria Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Atosku.... Jakąś godzinę temu odszedł Nikuś... 14 letni jamniczek mojej serdecznej przyjaciółki :-( Zaopiekuj się nim... Twoja Jola poznała panią Nikusia (mamę Gosi) przy okazji naprawy komputera... Quote
sota36 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 eria napisał(a):Atosku.... Jakąś godzinę temu odszedł Nikuś... 14 letni jamniczek mojej serdecznej przyjaciółki :-( Zaopiekuj się nim... Twoja Jola poznała panią Nikusia (mamę Gosi) przy okazji naprawy komputera... A mysmy dzis mowili o Was... Tonieczku! Znajdz Nikusia! Quote
Monia70 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 NIkuś...skarbie. Dżeki też Cię poprowadzi.Wszak to też jamniczek , tyle, że 2 lata młodszy. Quote
szajbus Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tosiu, kolejna niedziala, kolejne odwiedzinki. Rozmawiałam z Jola , jak ona cię ciepło wspomina, jak bardzo kocha! Miałeś szczęście paskudo! Taka miłość nigdy nie zgaśnie! Atosku, Aniołeczku Quote
sota36 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Tonieczku, dzis miesiecznica - 40 juz... ostatniej nocy, ostatniego nocnego dotyku. Pamietam lezalam obok Ciebie , a moja reka glaskala Twoje futerko. Budzilam sie w nocy nadslu****ac Twego oddechgo - najgorsze jest to, ze podejrzewalam, ze serce mi mpodpowiadalo, ze to .... ze to sa ostatnie chwile z Toba.... Pmietam wszystko! Tonieczku - bardzo Cie kocham! Bardzo! Quote
szajbus Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 On wie,ze kochałaś go całym sercem, cała dusza i tak jest nadal. Jest waszym aniołkiem Jolu. Jednak kiedy zbliżają sie kolejne rocznice, miesięcznice wszystko w nas odżywa. Quote
sota36 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tonieczku dzis znow '22' -:( zimno, deszczowo,jak wtedy... 40 miesiecy temu. Quote
eria Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 pamietamy ! zrobilam cos ladnego wczoraj,mialam dzis wkleic rano i zapomnialam:-(ale jak wroce z pracy to wkleje! Quote
sota36 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Tonieczku, wlasnie wspominam ( zreszta patrzac na zegarek tak dzieje sie co miesiac) co bylo 40 miesiecy temu. Pamietam, ze wyszlo slonko, jakby mialo Ci rozswietlic te ostatnia ziemska droge, pamietam, ze juz nie chciales sie przytulac, ze odwracales glowe,jakbys sie poddal, a mysmy czekali na Tomka, by Ci pomogl... Tonieczku... kocham Cie bardzo mocno! Lzy ciekna mi po policzku, Gucio lezy obok smacznie spiac. Tonieczku - dziekuje Ci za niego, bardzo dziekuje. Quote
sota36 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Aniu, dziekuje. Tywiesz, dobrze, ze to moje ulubione zdjecie! Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Atosku, najciężej jest jak wspomnienia ostatnich chwil wracają ze zdwojona siłą, a serce krwawi. Pamiętamy Aniołku! Quote
sota36 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Tonieczku, bylam dzis u Ciebie z Darkiem i Guciem. Wszystko pieknie sie zazielenilo, zakwitly Ci wrzosy i tulipanek - ale tylko jeden - nie wiem czemu? Kiedy wroce z Zakopanego po bardzo dlugim weekendzie, pojde do ogrodnika i kupie kolorowe kwiatuszki dla Ciebie:) Bylismy dzis z Marcela w parku, z 3 psami, Cookim, Rafaella,no i Gucio. Znow wspominalismy Ciebie. Quote
szajbus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witaj Atosiątko w kolejna niedzielę. U nas wszystko kwitnie, świat jest coraz bardziej kolorowy, tylko was brakuje, cholernie brakuje! Quote
sota36 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Tonieczku - jutro do Julka na 2 dni.Zobaczymy, co tam zakwitlo. Potem do Zakopanego, a po Zakopanem - wizyta u ogrodnika!!!:) I znow bedziesz mial kolorowo! Quote
Monia70 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Wspomnieniom nigdy nie będzie końca:loveu: U nas na grobkach nasionka powschodziły , za jakis czas też bedzie kolorowo. Quote
szajbus Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Atosika miejsce jest zawsze kolorowe niczym TĘCZA Słonko kochane, a my wciąż tęsknimy Quote
szajbus Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Atosku, wszędzie pachnie wiosną. Wsród wszystkich zapachów wyróżnia się ten jeden, jedyny. Dla ciebie Aniołku Quote
Recommended Posts