Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejna niedziela, kolejne odwiedzinki, kolejne odliczanie. Jesteśmy szczęśliwi, ze dane nam było was kochać, że byliście i jesteście częścią naszego życia.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tonieczku, bylismy wczoraj u Vasia. Byly teztam Jego dwie urocze opiekunki, a corki Jarka - Wiki i Julka. Ty wiesz, ze Jarek z Ira opowiadali dziewczynom o Tobie, choc i Oni Cie nie znali.! Wiesz, jakie to byly mile, kiedy dwie male dziewczynki swietnie znaly Twoje imie? Pokazalam im Twoja fotke w telefonie, pytaly, co sie stalo.
DLa mnei zaskoczeniem bylo, kiedy nagle wspomialam o Tobie mowiac "moj Staruszek", a dziewczyny - "Atos"?

Posted

Ale musiałas przeżyc świetne chwile Jolu, takie znienacka, takie ...pamiętne.
U mnie oprócz mnie raczej nikt nie wspomina pożegananych zwierząt.Tzn,.wspominaja, mówia ale to ja zazwyczaj daję poczatek.

Toniuś,pozdrawiam Cie serdecznie w kolejna niedziele....

Posted

Atosku.... Jakąś godzinę temu odszedł Nikuś... 14 letni jamniczek mojej serdecznej przyjaciółki :-( Zaopiekuj się nim...
Twoja Jola poznała panią Nikusia (mamę Gosi) przy okazji naprawy komputera...

Posted

eria napisał(a):
Atosku.... Jakąś godzinę temu odszedł Nikuś... 14 letni jamniczek mojej serdecznej przyjaciółki :-( Zaopiekuj się nim...
Twoja Jola poznała panią Nikusia (mamę Gosi) przy okazji naprawy komputera...

A mysmy dzis mowili o Was...
Tonieczku! Znajdz Nikusia!

Posted

Tosiu, kolejna niedziala, kolejne odwiedzinki. Rozmawiałam z Jola , jak ona cię ciepło wspomina, jak bardzo kocha! Miałeś szczęście paskudo!
Taka miłość nigdy nie zgaśnie!
Atosku, Aniołeczku

Posted

Tonieczku, dzis miesiecznica - 40 juz... ostatniej nocy, ostatniego nocnego dotyku. Pamietam lezalam obok Ciebie , a moja reka glaskala Twoje futerko. Budzilam sie w nocy nadslu****ac Twego oddechgo - najgorsze jest to, ze podejrzewalam, ze serce mi mpodpowiadalo, ze to .... ze to sa ostatnie chwile z Toba.... Pmietam wszystko!
Tonieczku - bardzo Cie kocham! Bardzo!

Posted

On wie,ze kochałaś go całym sercem, cała dusza i tak jest nadal.
Jest waszym aniołkiem Jolu.
Jednak kiedy zbliżają sie kolejne rocznice, miesięcznice wszystko w nas odżywa.

Posted

Tonieczku, wlasnie wspominam ( zreszta patrzac na zegarek tak dzieje sie co miesiac) co bylo 40 miesiecy temu. Pamietam, ze wyszlo slonko, jakby mialo Ci rozswietlic te ostatnia ziemska droge, pamietam, ze juz nie chciales sie przytulac, ze odwracales glowe,jakbys sie poddal, a mysmy czekali na Tomka, by Ci pomogl... Tonieczku... kocham Cie bardzo mocno!
Lzy ciekna mi po policzku, Gucio lezy obok smacznie spiac. Tonieczku - dziekuje Ci za niego, bardzo dziekuje.

Posted

Tonieczku, bylam dzis u Ciebie z Darkiem i Guciem. Wszystko pieknie sie zazielenilo, zakwitly Ci wrzosy i tulipanek - ale tylko jeden - nie wiem czemu? Kiedy wroce z Zakopanego po bardzo dlugim weekendzie, pojde do ogrodnika i kupie kolorowe kwiatuszki dla Ciebie:)
Bylismy dzis z Marcela w parku, z 3 psami, Cookim, Rafaella,no i Gucio. Znow wspominalismy Ciebie.

Posted

Tonieczku - jutro do Julka na 2 dni.Zobaczymy, co tam zakwitlo. Potem do Zakopanego, a po Zakopanem - wizyta u ogrodnika!!!:) I znow bedziesz mial kolorowo!