Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przybieglam do Ciebie prosto z pracy. Dzis "22" , mija 40 miesiecy, dlugich, ktorych coraz trudniej sie doliczyc... Wtedy byl tez piatek, najgorszy w moim zyciu.

Posted

No:) zakwitly - Pancio Mu je posadzil! Teraz trzeba powoli pomyslec o jakis innych kolorowych kwiatuszkach, by bylo wesolo!
Ania - jak tam geranium popsotkowe?

Posted

Nie uwierzysz.!Jedno mi się całkowicie zmarnowało, drugie ratuję i zrobię z niego szczepki. Płakać mi sie chce,było takie piękne. Obcięłam je całkowicie , może wypuści. Mama mówi, ze to dlatego, ze prawie wcale nie było słońca. Mam nadzieję, ze uda mi sie uratować to drugie i je rozmnożyć. Musi mi się udać!!!! A tak ogólnie to tej zimy mi w ogóle zmarniały kwiaty.
Te krokusiki u Atoska są przepiękne.

Posted

[quote name='sota36']Tonieczku, dziekuje! Sniles mi sie i to z Sarcia od Agi dzis:) Teraz pora na inne psiaki tez.N aMele, Psotke, Harleya, Dzekiego! To byl fajny sen:loveu:

Jolu cudowny to musiał być sen.

Posted

Tonieczku, juz marzec - a zatem wiosna sie coraz bardzij zbliza! A ja w zwiazku z tym zachodze znow w glowe, jakie kwiatki Tobie posadze w tym roku, by bylo wesolo i kolorowo!

Posted

Ojeeejjj, znów odejście,rozstanie , ból, rozpacz i lzy.Dobrze, że to rozstanie na chwilę.
Atosku, przyjmij kolegę pod swe anielskie skrzydełka.Oprowadź go po swojej krainie.
U was wiosna już ?????