szajbus Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ja miałam możliwość narobić Psotuni zdjęć ile wlezie, ale ona sie bardzo bała aparatu fotograficznego. Dzis tego żałuję, bo mimo, ze nosze ją w sercu miałabym więcej fotek, do których mogłabym sie uśmiechać, nad którymi się wzruszyć. Atosku Quote
sota36 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Tonieczku - dzis jakos tak sie zgadalo na WToj temat z klasa 2 g... prosili, bym o Tobie powiedziala. No i znow poplynely lzy... Quote
Monia70 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ja też mam mało zdjęć Meli:shake: Widzisz Toniu, dzieciaki w szkole też cie znają.Szczęściarze:loveu: Quote
sota36 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Monia70 napisał(a):Ja też mam mało zdjęć Meli:shake: Widzisz Toniu, dzieciaki w szkole też cie znają.Szczęściarze:loveu: oj znaja, znja! Nie moze byc inaczej! Quote
Agga Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 sota36 napisał(a):Tonieczku - dzis jakos tak sie zgadalo na WToj temat z klasa 2 g... prosili, bym o Tobie powiedziala. No i znow poplynely lzy... Pamiętasz co mi mówiłaś?? To ta nasza wrażliwość:* Quote
sota36 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Agga napisał(a): Pamiętasz co mi mówiłaś?? To ta nasza wrażliwość:* Agus - mnei sie wydaje,zewrazliwosc, to nasze kalectwo! Ilez by w zyciu bylo latwiej bez tej WRAZLIWOSCI! Quote
sota36 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Tak, zawsze wieczorem, pod kocykiem dla Tonia lezala paczuszka ze smakolykami :) Quote
Aga76 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Puk puk Atosku, coś specjalnego przez tęczowy komin wleciało do domku... Quote
sota36 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Tonieczku - wrocilam od weta, Julka nasz papuzka odchodzi. Chyba nie mamy szans... zabierz ja, by nie cierpiala, ona jest taka bezbronna... Quote
sota36 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Tonieczku...wlasnie odeszla.. poszukaj tam za TM malutkiej niebieskiej papuzki. To Julka... Zaopiekuj sie nia... Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='sota36']Tonieczku...wlasnie odeszla.. poszukaj tam za TM malutkiej niebieskiej papuzki. To Julka... Zaopiekuj sie nia... JULCIU ...bądź tam z TM z Naszymi chłopaczkami :loveu::loveu: Quote
Monia70 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ojeju Jolus, tak mi przykro :-(:-(:-( Toniu, wskaż Juleńce drogę i miejsce za TM .Niech nie będzie samotna . Juleńko, leć bezpiecznie w swój ostatni lot.... Quote
szajbus Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Tosiu, wiem, ze sie opiekujesz Julcia i kazdym nowym przybyszem za TM razem z naszymi psinami. Pamietamy o was Aniołeczki i cały czas nosimy was w naszych sercach i dla Julici Quote
sota36 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Tonieczku (uwielbiam tak do Ciebie mowic!) za 3 dni Twoje Urodzinki - 16 :) Quote
LAZY Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 sota36 napisał(a):Tonieczku (uwielbiam tak do Ciebie mowic!) za 3 dni Twoje Urodzinki - 16 :) Jeszcze 2 dni zostały...Zobacz jakiego pięknego wieku dożył Twój Tonieczek:loveu: Quote
sota36 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 W 16.Urodzinki... Tonieczku - dzis sa Twoje Urodzinki, juz 16! Czego Tobie mam zyczyc? Przeciez Ty tam wszystko masz! Jestes zdrowy, szczesliwy, w gronie Przyjaciol. Wiem - czekaj! Czekaj cierpliwie na nas. Tonieczku, kocham Cie moje Ty Sloneczko i tesknie... Quote
Ola164 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Dużo, dużo zdrowia, co jeszcze można życzyć tam za TM? Quote
szajbus Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Tosiu nie bylo mnie wczoraj na dogo. Zuzka mi zachorowała, ale wiesz, ze cioteczka życzy ci wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze. Quote
sota36 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Tonieczku - od kilku dni dzielnie spisuje sobie Przyjaciol, do ktorych wyslac zyczenia swiateczne. Spisuje sobie Przyjaciol i Ich ... Przyjaciol, czyli Was. Niestety, psiakow jest coraz wiecej... tych za TM :( Quote
Ola164 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W zeszły piątek odszedł pies mojej cioci: Baton :( Quote
sota36 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tonieczku - znajdz Batona!!! Wcoraj Darek byl z Guciem na psacerze i spotkali Pania od Azulki - no i Azule. Pamietasz ja? Rozmawiali o Tobie, ze Azula to tez taka " ONka" jak i Ty :) I kiedy sie rozstawali, Darek zawolal do Agata -" Atos, chodz." Quote
Recommended Posts