Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toniek rozumie problemy techniczne i wie, że ciocie pamiętają.
Widzisz Tonieczku, jaka Jola szczęśliwa.Przychodz jak najczęściej a będzie nas zarażać swoim dobrym nastrojem .
:loveu: :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
kochane! A moze przestanmy " chciec"! zacznijmy dzialac - na wiosne! Kiedy wraca zycie - spotkajmy sie! Polecam swoj Julianow!

Jolu ja sie tam zamelduje jako pierwsza:loveu: Tam jest cudownie, polecam każdemu. A gospodyni i gospodarz to mają wielkie serce:loveu:

Posted

37 raz.... a ile tych 22 jeszcze przed wami.....
Każdy 22 nie będzie ju ż taki sam jak ten sprzed 37.
U nas wszystkich są te liczby.Każdy pamięta i liczy.Bo jak policzył raz , to nie zaprzestanie.
Tonieczku
[*]

Posted

Tonieczku - dzis mija 37 miesiecy od kiedy mamy Gutoslawa.
Wiesz, ze dla nas to ponad 40 kilo, to szczescie i sens zycia - czyli tak jak Ty.
Zrobilam zdjecie dla Ciebie - nad miejscem, gdzie spisz...

Posted

No to Guciorku wszystkiego najlepszego z okazji takiej pieknej rocznicy.Jetseś szczęślwiy w szczęśliwej rodzinie bo masz cudownego anioła stróża.
Szczęślwiego Atoska!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Atosku cioteczka dotarła po wielkich "bólach" komputera. Cały czas byłam z wami duchowo. Nie zapomniałam o was słonka kochane.
Zobacz słonko jak twój "braciszek" nabrał wagi no, no Kawał chłopa z niego nie?
Opiekuj się nim tak dobrze jak do tej pory Atosku.

Posted

.....Zawsze gdzieś czeka ktoś, tak już jest, tak musi być
Czy w pogodne, czy w deszczowe dni
Zawsze gdzieś czeka ktoś i, by milość mogla wejść
Trzyma dla niej wciąż otwarte drzwi ....

Atos trzyma te otwarte drzwi...

Posted

Moniu - a wiesz, ze toj est moje najcudowniejsze i ukochane zdjecie Tonia! Stoi sobie od ponad 3 lat ( od kiedy Atos odszedl) za szyba w komodzie i co dzien kilkanascie razy patrze Mu w oczy. Juz kilka razy chcialam je schowac, myslac, ze juz jest TEN CZAS, ale moj Darek stwierdzil - ze nie! MA TAM BYC! Wiec zostawilam...
Kochane Wy nasze- ciesze sie cholernie,ze zagladacie tu,do nas, ze piszecie, ze pamietacie -i bardzo, bardzo Wam za to dziekuje.
Toska bez Toska napisala piekne slowa!Ze nauczyla sie zyc bez Jej Atosa, mysle, ze ja tez, bo wiem, ze choc nie ma Go przy mnie cielesnie, ale On jest, w serduchu...

Posted

Jolu piszesz, że chciałaś schować zdjęcie Atoska bo już pora:shake:
Nie kochana uważam, że zdjęcia powinny być z nami.
Darek mądrze powiedział. Zdjęcie ma zostać. ;)
U mnie zawsze będzie chodź jedna fotka.

Posted

Ok Cioteczki - zdjecie bedzie! Nie zrozumcie mnie zle, ja nie zapomnialam o Toniu! Chcialam tylko dac Jemu spokoj, by sie nie martwil, ze my tu i teraz wciaz tesknimy. To mial byc taki symbol. Dla Niego.

Tonieczku - wczoraj, kiedy wieczorem Darek wrocil z pacy, powiedzial, ze ogladal Twoje zdjecia. Powiedzial, ze szkoda, ze jest ich tak malo... Szkoda, ze aparatow cyfrowych nie wymyslono, kiedy byles z nami. Moze dlatego wlasnie Gucio ma tyle fot? Kazdego dnia robi mu sie kilka, moze to wlasnie dlatego, ze Ty nie mialaes takiego szczescia?

Posted

sota36 napisał(a):
Ok Cioteczki - zdjecie bedzie! Nie zrozumcie mnie zle, ja nie zapomnialam o Toniu! Chcialam tylko dac Jemu spokoj, by sie nie martwil, ze my tu i teraz wciaz tesknimy. To mial byc taki symbol. Dla Niego.

Jolu nawet tak nie pomyślałam. Znam Ciebie i wiem, że nigdy o nim nie zapomnisz. Ale powiedz mi co by dało, żebyś schowała jego zdjęcia?? No właśnie te zdjęcie jest symbolem. Pamiątką po nim. I powinno być tam gdzie jest.Zawsze będziesz o nim mówić, myśleć i wspominać. A zdjęcie będzie Ci przypominać tą mordeczkę.

Tonieczku - wczoraj, kiedy wieczorem Darek wrocil z pacy, powiedzial, ze ogladal Twoje zdjecia. Powiedzial, ze szkoda, ze jest ich tak malo...

Kochana nie dziwie sie Darkowi. Kiedyś nie było takiej możliwości, żeby pstrykać tyle zdjęć.
Ja przeglądam Sarciowe zdjęcia dość często.