Monia70 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Toniek rozumie problemy techniczne i wie, że ciocie pamiętają. Widzisz Tonieczku, jaka Jola szczęśliwa.Przychodz jak najczęściej a będzie nas zarażać swoim dobrym nastrojem . :loveu: :loveu: Quote
Ola164 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ja też chce troszkę takiego nastroju :) Quote
Agga Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 sota36 napisał(a):kochane! A moze przestanmy " chciec"! zacznijmy dzialac - na wiosne! Kiedy wraca zycie - spotkajmy sie! Polecam swoj Julianow! Jolu ja sie tam zamelduje jako pierwsza:loveu: Tam jest cudownie, polecam każdemu. A gospodyni i gospodarz to mają wielkie serce:loveu: Quote
sota36 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Tonieczku - popatrz, co tu Cioteczka Aga wypisuje na nasz temat. Az sie zaklopotkalam! Quote
Monia70 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jolu do dobrych ludzi ciągnie jak magnes:loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Monia70 napisał(a):Jolu do dobrych ludzi ciągnie jak magnes:loveu::loveu::loveu: to mile...dziekujemy!:loveu: Quote
sota36 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Tonieczku, dzis " 22" , to juz 37 raz.... Darek wczoraj byl u Ciebie - posadzil Ci zonkile, hiacynty i tulipany, by na wiosne znow bylo kolorowo:) Quote
Monia70 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 37 raz.... a ile tych 22 jeszcze przed wami..... Każdy 22 nie będzie ju ż taki sam jak ten sprzed 37. U nas wszystkich są te liczby.Każdy pamięta i liczy.Bo jak policzył raz , to nie zaprzestanie. Tonieczku [*] Quote
Agga Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='sota36']Tonieczku - popatrz, co tu Cioteczka Aga wypisuje na nasz temat. Az sie zaklopotkalam! Ja po prostu prawdę mówię! Quote
sota36 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Tonieczku - dzis mija 37 miesiecy od kiedy mamy Gutoslawa. Wiesz, ze dla nas to ponad 40 kilo, to szczescie i sens zycia - czyli tak jak Ty. Zrobilam zdjecie dla Ciebie - nad miejscem, gdzie spisz... Quote
Monia70 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No to Guciorku wszystkiego najlepszego z okazji takiej pieknej rocznicy.Jetseś szczęślwiy w szczęśliwej rodzinie bo masz cudownego anioła stróża. Szczęślwiego Atoska!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Atosku cioteczka dotarła po wielkich "bólach" komputera. Cały czas byłam z wami duchowo. Nie zapomniałam o was słonka kochane. Zobacz słonko jak twój "braciszek" nabrał wagi no, no Kawał chłopa z niego nie? Opiekuj się nim tak dobrze jak do tej pory Atosku. Quote
Monia70 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Atosku, wspomnij ciepłą jesień ze slicznymi astrami ..... Quote
szajbus Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Atosku ciocia Monia wkleiła ci piękną astrę, to ja dam ci światełko Quote
Monia70 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 .....Zawsze gdzieś czeka ktoś, tak już jest, tak musi być Czy w pogodne, czy w deszczowe dni Zawsze gdzieś czeka ktoś i, by milość mogla wejść Trzyma dla niej wciąż otwarte drzwi .... Atos trzyma te otwarte drzwi... Quote
LAZY Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dawno tu nie zaglądałam...ale to nie znaczy, że nie pamiętam...(') Quote
sota36 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Moniu - a wiesz, ze toj est moje najcudowniejsze i ukochane zdjecie Tonia! Stoi sobie od ponad 3 lat ( od kiedy Atos odszedl) za szyba w komodzie i co dzien kilkanascie razy patrze Mu w oczy. Juz kilka razy chcialam je schowac, myslac, ze juz jest TEN CZAS, ale moj Darek stwierdzil - ze nie! MA TAM BYC! Wiec zostawilam... Kochane Wy nasze- ciesze sie cholernie,ze zagladacie tu,do nas, ze piszecie, ze pamietacie -i bardzo, bardzo Wam za to dziekuje. Toska bez Toska napisala piekne slowa!Ze nauczyla sie zyc bez Jej Atosa, mysle, ze ja tez, bo wiem, ze choc nie ma Go przy mnie cielesnie, ale On jest, w serduchu... Quote
Agga Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jolu piszesz, że chciałaś schować zdjęcie Atoska bo już pora:shake: Nie kochana uważam, że zdjęcia powinny być z nami. Darek mądrze powiedział. Zdjęcie ma zostać. ;) U mnie zawsze będzie chodź jedna fotka. Quote
Monia70 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 U mnie z fotkami tak samo.Są.Na zawsze. Quote
sota36 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ok Cioteczki - zdjecie bedzie! Nie zrozumcie mnie zle, ja nie zapomnialam o Toniu! Chcialam tylko dac Jemu spokoj, by sie nie martwil, ze my tu i teraz wciaz tesknimy. To mial byc taki symbol. Dla Niego. Tonieczku - wczoraj, kiedy wieczorem Darek wrocil z pacy, powiedzial, ze ogladal Twoje zdjecia. Powiedzial, ze szkoda, ze jest ich tak malo... Szkoda, ze aparatow cyfrowych nie wymyslono, kiedy byles z nami. Moze dlatego wlasnie Gucio ma tyle fot? Kazdego dnia robi mu sie kilka, moze to wlasnie dlatego, ze Ty nie mialaes takiego szczescia? Quote
Agga Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 sota36 napisał(a):Ok Cioteczki - zdjecie bedzie! Nie zrozumcie mnie zle, ja nie zapomnialam o Toniu! Chcialam tylko dac Jemu spokoj, by sie nie martwil, ze my tu i teraz wciaz tesknimy. To mial byc taki symbol. Dla Niego. Jolu nawet tak nie pomyślałam. Znam Ciebie i wiem, że nigdy o nim nie zapomnisz. Ale powiedz mi co by dało, żebyś schowała jego zdjęcia?? No właśnie te zdjęcie jest symbolem. Pamiątką po nim. I powinno być tam gdzie jest.Zawsze będziesz o nim mówić, myśleć i wspominać. A zdjęcie będzie Ci przypominać tą mordeczkę. Tonieczku - wczoraj, kiedy wieczorem Darek wrocil z pacy, powiedzial, ze ogladal Twoje zdjecia. Powiedzial, ze szkoda, ze jest ich tak malo... Kochana nie dziwie sie Darkowi. Kiedyś nie było takiej możliwości, żeby pstrykać tyle zdjęć. Ja przeglądam Sarciowe zdjęcia dość często. Quote
sota36 Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Aga - zostawialm te fote. Niech jest tam, gdzie juz trzy lata jest, by te cudne bursztynowe oczy spogladaly na nas. Quote
Recommended Posts