Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tonieczku- zaczal sie pazdziernik... Kiedys,jeszcze 3 lata temu kochalam ten miesiac pelen zlota, zolci, czerwieni brazaow, magicznych zaoachow. Dzis go NIENAWIDZE!!!!!

Posted

[quote name='Agga'][FONT=Comic Sans MS]Jolu to jest piękne. Ja też coś takiego dla Sarci zrobiłam.[/FONT] wiem! Czytalam! Ania ( szajbus) jak zwykle niezastapiona znalazla i Sarcie i Atosa:)

Posted

Tak dawno tam nie zaglądałam, nawet nie wiedziałam, że Ogród tak się zmienił i można zapalić świeczkę. Fajnie, łatwiej tym, kórzy w rzeczywistym świecie nie mają gdzie iść na grób... Dzięki Tobie, Atosku <*>

Posted

Szukałam ich wszystkich, ale nie ma jeszcze na wszystkich kwiatuszkach zdjęć czy dat , a to utrudnia szukanie.
Strona widać jest w budowie. W ub tygodniu wpisywałam kondolencje, ale zniknęły. Podejrzewam, że wasze dzisiejsze też znikną.

Tak Jolus odzyło: łzy i wspomnienia.

Posted

Tonieczku - on na imie ma Puszek! To pies odmojej praktynantki - Asi - musieli Go wczoraj uspac, mial 16 lat!!! poszukaj Go tam i zaopiekuj sie nim. Jego Rodzinka tu cierpi!!

Posted

Jolu, on będzie o nich dbał tak jak robi to codziennie od 3 lat.
Przecież Atos jest nieustannie z wami.
Tylko pewnie trudno było mu wybrać czy jechac z Gutkiem czy zostać z Tobą;)

Posted

Dziekuje Aniu.
Tonieczku - po domu porozwalane zabawki, na stojaku wisi obroza i smycz, legowisko puste. Zrywam sie na ... wyjscie z mlodym:) Okropne to jest. Gucio jest w Julku z Darkiem, wiem, ze jest tam szczesliwy- caly czas sie kloci, a to z Sonia, a to z Majka czy Kuba. Albo gada do siebie - straszny gadula z Niego. Niech sie " wywczasuje", a Ty patrz tam na Niego i pilnuj Go - tylko o to Cie prosze! Badz Jego psim Anilem. Wtedy wiem, ze jest bezpieczny.

Posted

Atosku dziękuję Ci, że los tak chciał, że zetknęłam się z TWOJĄ panią.
Jeszcze raz powtórze, dziękuje, że otaczają mnie tacy ludzie jak Jola:loveu:

Posted

Toniu - trzy lata temu zaczela sie walka o Ciebie.Wiedz, ze teraz jestem szczesliwa z Gutkiem, choc czesto sie za ten stan obwiniam. Ale to nie znaczy, ze zapomnialam o Tobie, ze nie tesknie, ze nie mam Cie wsercu. NIE!