Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tonieczku - pamietasz, Atos byl taki malautki, ze przechodzil pod Twoim brzuszkiem. Potem, kiedy dorosl - nienawidziliscie sie! Ile bylo klotni, wzajemnych nerwow. Dzis sie dowiedzialam od Pani Grazynki, ze pare dni temu dalaczyl do Ciebie - nery... Byl troszke mlodszy od Ciebie - mial 11 lat. To juz ostani psiak z Twojego pokolenia...

Posted

....tak po cichutku do Ciebie zagladam....
.....wiesz TWOJA RODZINKA byla wczoraj u nas ...
.....i jak przy kazdym spotkaniu zawsze smigałes sobie gdzies w czasie rozmowy....
......dla jednych to tylko imie dla INNYCH ...WIECZNIE KOCHANE IMIE ....
.........przekaz Tosience ze pamietam ....

• ........

• Posted

Toniu wlasnie Darek wpadl na wspanialy pomysl!!! Pamietasz, kiedy odchodziles Darek robil wino. Oczywiscie zapomnielismy o nim,no bo Ty byles najwazniejszy. I teraz wlasnie to cierpkie TWOJE wino Darek powiedzial, ze napijemy sie go w dniu, kiedy odszedles... Zaczniemy o 17.00 -straszne wspomnienie!Zostalo go niewiele, ale jest! Bedziemy pic lampke i ...plakac..,. wspominajac Ciebie, Słoneczko.

To znow ja... oj maruda ze mnie... Ale coz... znales mnie chyba najlepiej...
    Wiesz, cos Ci powiem, cos, o czym wiesz... Tak patrze na naszego Gutka i ... jestesmy z nim szczesliwi (choc mam wyrzuty sumienia z tego powodu)!!! Ale to tez Twoja zasluga!
    Ineczko - dziekuje....

Posted

Juz prawie jesien.Zawsze lubialam te pore roku ,zapachy, barwy... Od 35 miesiecy, niestety,kojarzy mi sie z odchodzenie i przemijaniem.
    Tonieczku-zaczyna sie dzis 36miesiac, od kiedy Ty nas zostawiles. 35 miesiecy pomnozone przez uplywajace dni-strasznie tego mnostwo!

Tosiu - przekaz,ze pamietamy Meli, Dzekusiowi,Sarci, Psoni, Harleyowi,, Ineczkowej Tosi, Atosowi od Toski, Raptusowi, Belli, Lazy, Rastuni, Oskarkowi od Elastyny, Milvuni, i wielu innym psiakom za ktorymi tesknimy.Tak strasznie Was tam duzo!!! Za duzo!!!!

Posted

Kolejna bolesna miesięcznica Atosku.
    35 miesięcy, a wspomnienia wciąż żywe. Jola nosi cię cały czas w swoim serduszku i pielęgnuje każde wspomnienie o tobie jak najcenniejszy skarb.
    Byłeś szczęściarzem Aniołku, że dane ci było znaleźć sie w tak kochającej rodzinie.

Pamiętam skarbie

Posted

My nie umrzemy nigdy (...)
    Umiera tylko czas.
    Przeklęty czas(...)
    Kiedy kochamy, stajemy się nieśmiertelni i niezniszczalni, jak bicie serca, jak deszcz lub wiatr................

Atosku !
    Czas przeklęty , który na moment zabrał Cię z ziemi.
    Ale też czas blogosławiony, który pozwoli za chwilę się spotkać.
    Jesteś szczęściarzem, mogąc czekać na swą rodzinę, bo wiesz przeciez , że rodzina to miłość, szczęście, radość ,przywiązanie i najgłębsze uczucia jakie tylko mozna sobei wyobrazić.
    Czekaj więc królewiczu drogi.Czas doprowadzi nas do Ciebie.

Posted

eria napisał(a):
    Odszedł Azuś od Jadzi :-(Atosku opiekuj się nim tam.....

Tonieczku - zaopiekuj sie nim! Jadzai to fajna dziewczyna,niech wie, ze Azus bedzie u Was szczesliwy!