Agga Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Pięknie wyglądają razem. Atosku zobacz prawda, że cudne?[/FONT] Quote
sota36 Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Tonieczku - pamietasz, Atos byl taki malautki, ze przechodzil pod Twoim brzuszkiem. Potem, kiedy dorosl - nienawidziliscie sie! Ile bylo klotni, wzajemnych nerwow. Dzis sie dowiedzialam od Pani Grazynki, ze pare dni temu dalaczyl do Ciebie - nery... Byl troszke mlodszy od Ciebie - mial 11 lat. To juz ostani psiak z Twojego pokolenia... Quote
Agga Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Atosku pogoń tą Sarcię, żeby częściej mi się śniła. No i swojej pani też się przyśnij.[/FONT] Quote
Monia70 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Tońciu, u nas piekny jesienny dzień. Mam nadzieję, że i wy się wyrzewacie na słoneczku :loveu: Quote
sota36 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Bedziemy! Odwiedzimy Toska! Tylko ...niech pocieszek sie obudzi... Quote
szajbus Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Atosku, zobacz psinko as szybko zawitała do nas jesień. Wygrzewajcie sie tam w promykach niezachodzącego słonka. Quote
zuzolandia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ....tak po cichutku do Ciebie zagladam.... .....wiesz TWOJA RODZINKA byla wczoraj u nas ... .....i jak przy kazdym spotkaniu zawsze smigałes sobie gdzies w czasie rozmowy.... ......dla jednych to tylko imie dla INNYCH ...WIECZNIE KOCHANE IMIE .... .........przekaz Tosience ze pamietam .... ........ Quote
sota36 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Toniu wlasnie Darek wpadl na wspanialy pomysl!!! Pamietasz, kiedy odchodziles Darek robil wino. Oczywiscie zapomnielismy o nim,no bo Ty byles najwazniejszy. I teraz wlasnie to cierpkie TWOJE wino Darek powiedzial, ze napijemy sie go w dniu, kiedy odszedles... Zaczniemy o 17.00 -straszne wspomnienie!Zostalo go niewiele, ale jest! Bedziemy pic lampke i ...plakac..,. wspominajac Ciebie, Słoneczko. To znow ja... oj maruda ze mnie... Ale coz... znales mnie chyba najlepiej... Wiesz, cos Ci powiem, cos, o czym wiesz... Tak patrze na naszego Gutka i ... jestesmy z nim szczesliwi (choc mam wyrzuty sumienia z tego powodu)!!! Ale to tez Twoja zasluga! Ineczko - dziekuje.... Quote
sota36 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Jutro '22" - to bedzie 35 miesiac... Quote
sota36 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Juz prawie jesien.Zawsze lubialam te pore roku ,zapachy, barwy... Od 35 miesiecy, niestety,kojarzy mi sie z odchodzenie i przemijaniem. Tonieczku-zaczyna sie dzis 36miesiac, od kiedy Ty nas zostawiles. 35 miesiecy pomnozone przez uplywajace dni-strasznie tego mnostwo! Tosiu - przekaz,ze pamietamy Meli, Dzekusiowi,Sarci, Psoni, Harleyowi,, Ineczkowej Tosi, Atosowi od Toski, Raptusowi, Belli, Lazy, Rastuni, Oskarkowi od Elastyny, Milvuni, i wielu innym psiakom za ktorymi tesknimy.Tak strasznie Was tam duzo!!! Za duzo!!!! Quote
szajbus Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Kolejna bolesna miesięcznica Atosku. 35 miesięcy, a wspomnienia wciąż żywe. Jola nosi cię cały czas w swoim serduszku i pielęgnuje każde wspomnienie o tobie jak najcenniejszy skarb. Byłeś szczęściarzem Aniołku, że dane ci było znaleźć sie w tak kochającej rodzinie. Pamiętam skarbie Quote
Monia70 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 My nie umrzemy nigdy (...) Umiera tylko czas. Przeklęty czas(...) Kiedy kochamy, stajemy się nieśmiertelni i niezniszczalni, jak bicie serca, jak deszcz lub wiatr................ Atosku ! Czas przeklęty , który na moment zabrał Cię z ziemi. Ale też czas blogosławiony, który pozwoli za chwilę się spotkać. Jesteś szczęściarzem, mogąc czekać na swą rodzinę, bo wiesz przeciez , że rodzina to miłość, szczęście, radość ,przywiązanie i najgłębsze uczucia jakie tylko mozna sobei wyobrazić. Czekaj więc królewiczu drogi.Czas doprowadzi nas do Ciebie. Quote
sota36 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Moniu - ten cytat na czerwono, to jakby przeslanie zza TM! Quote
Monia70 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jolu, bo tak jest..... Deszcz,wiatr,niezniszczalność.Chcę wierzyć, że to sie nigdy nie skonczy... Quote
szajbus Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Piękny cytat, aż mi poleciała łezka. Ej, mazgaj ze mnie! Atosku Quote
Monia70 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dobranoc przystojniaku.Spij smacznie. Ale JOla miała szczęście, że taki ekstra chłopak jej sie trafił!!! Quote
eria Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Odszedł Azuś od Jadzi :-(Atosku opiekuj się nim tam..... Quote
Agga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Na pewno się nasze pieski zaopiekują:-([/FONT] Quote
szajbus Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Atosku często o was myślę i zastanawiam sie co porabiacie Quote
sota36 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 eria napisał(a):Odszedł Azuś od Jadzi :-(Atosku opiekuj się nim tam..... Tonieczku - zaopiekuj sie nim! Jadzai to fajna dziewczyna,niech wie, ze Azus bedzie u Was szczesliwy! Quote
Monia70 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 On napewno juz do Azuska dotarły, juz go oprowadzaja po wszystkich zakątkch Tm.Nie jest i nigdy nie będzie tam sam. Quote
Recommended Posts